PorodicneVrijednosti Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 17 minutes ago, Milos 3.14 said: Nije toliko poenta da Campazzo igra za Real koliko da Real uzme lovu od njegovog odlaska u NBA koja mu je obećana i još bitnije da i u buduće od vrhunskih talenata i igrača koji odlaze u NBA, a kojih je sve više nastavi da uzima lovu i ne samo Real već svi španski klubovi. Sada to više nije tako izvesno, nastao je presedan koji smo mi kreirali. Pa oni ce dobiti pare od njegovog odlaska u NBA taman on igrao za KK Promo Donji Vakuf. Ugovor je bio kakav jeste i on to ne moze ponistiti. Sto se tice toga sto ti govoris, prije da ce im presedan biti ono sto je mali Nunez uradio kad je odbio sa potpise ugovor sa Realom sa velikom NBA klauzulon i otisao u njemacki Ulm. Ovo sa Facundom nikako ne utice na te ugovore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) 40 poslednjih stranica a ni reč o sutrašnjoj tekmi… Strašno… Čisto da poželim sreću Dušku i Momcima 🍀🏀♥️🤍 #ZVEZDAIZNADSVIH Edited January 5, 2023 by Naša posla 2.1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 👀👀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 ne mora bas svaka tnjiter glupost da se prenese ovde #samokazem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 2 minutes ago, Green23 said: 👀👀 Srecom smo kaznjeni da ne smemo da registrujemo nove igrace, da se ne tresem sta ovaj tvit znaci 3 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 3 minutes ago, Green23 said: 👀👀 Potpisan 💪🏻💪🏻💪🏻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 4 minutes ago, Green23 said: 👀👀 Ocigledno ne pratis Stimbeta na tviteru, ovo je verovatno nesto vezano za NFT 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 1 hour ago, Perkos2 said: Ja sam siguran da je KKCZ dobila potpuno obaveštenje zašto je kažnjena i šta su zgrešili, zašto to ne ide u javnost ne bih znao da objasnim. Zvezda je poslala žalbu tako da ne vidim šta je klub još trebalo da uradi . Nikakve koristi od dizanja tenzija u ovdašnjoj javnosti nema , naprotiv , samo bi dodatno pravilo probleme . Nije Čović budala da ne razlikuje El i domaći mulj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Pa oni ce dobiti pare od njegovog odlaska u NBA taman on igrao za KK Promo Donji Vakuf. Ugovor je bio kakav jeste i on to ne moze ponistiti. Sto se tice toga sto ti govoris, prije da ce im presedan biti ono sto je mali Nunez uradio kad je odbio sa potpise ugovor sa Realom sa velikom NBA klauzulon i otisao u njemacki Ulm. Ovo sa Facundom nikako ne utice na te ugovore. Upravo tako. Ugovori izmedju kluba i igrača koji odlaze preko bare gde im ne mogu platiti obeštećenje veće od nekih 700k iako su interni, nisu usmeni.I Facu i Vildosa nisu gore zaradili kintu ni približnu sumi koju duguju. To je proces koji će potrajati i verovatno se vodi u civilnim sudovima...EL ili FIBA komisije nemaju ništa sa tim. Klasičan Čokijev ,,dodjem Vam...". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Koliko bi epski bilo da Vlada potpiše uprkos zabrani, kakva bi to priča bila!! 1 2 7 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Koliko bi epski bilo da Vlada potpiše uprkos zabrani, kakva bi to priča bila!! @pomerisesmesta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) Dajte ljudi manite se vise Evrolige i papira, malo vise o kosarci kao igri i utakmicama. Edited January 5, 2023 by Ljubitelj baklave 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 18 minutes ago, Sector said: Koliko bi epski bilo da Vlada potpiše uprkos zabrani, kakva bi to priča bila!! You really know how to extinguish the flame 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 48 minutes ago, DameTime said: Može da ih postoji koliko god, to ne menja činjenicu da taj jedan dostavljač ili u ovom slučaju KKCZ krši neko pravilo. I to vas treba da zanima; kako da se to više ne dešava (ako je moguće), što manje dešava ili da barem to prikrijete da vas ne provale. 😉 U svakom slučaju, ako si prihvatio pravila igre da svi kradu, onda moraš prihvatiti i pravilo igre koje glasi da neko uglavnom bude uhvaćen u krađi. Nije baš isto. Kad biste vi hipotetički istupili iz EL, imali biste još dva takmičenja: EC i LŠ. Naravno, manjeg renomea i uz manju zaradu, ali to su koliko-toliko pristojne alternative. Dok ljudi ovde imaju opciju ili da ostanu ili da ostave sve i idu preko da grade sve od nule, na šta utiče gomila faktora. I da, KKCZ i te kako može da utiče na svoje unutrašnje poslovanje, dok mi ovde ne možemo da menjamo vlast na taj način (iznutra, kako bih rekla), sem da je eventualno smenimo. U ovom slučaju kkcz zaslužuje da bude kažnjena. A i u ovom i svakom drugom slučaju iz bilo koje sfere života kazne treba da budu iste za sve sve drugo pre svega nije pravedno niti moralno, a to su tvoja stanovišta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 23 minutes ago, Benito said: Ocigledno ne pratis Stimbeta na tviteru, ovo je verovatno nesto vezano za NFT 😁 ja ne, blokirao me kad sam ga napušio za pretnje navijačima zbog malenog tatinog… i bolje, ionako ga ne podnosim 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Quote Achille Polonara staying to Anadolu Efes for now #duškoeffect 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 23 minutes ago, Wingwalker said: Upravo tako. Ugovori izmedju kluba i igrača koji odlaze preko bare gde im ne mogu platiti obeštećenje veće od nekih 700k iako su interni, nisu usmeni. I Facu i Vildosa nisu gore zaradili kintu ni približnu sumi koju duguju. To je proces koji će potrajati i verovatno se vodi u civilnim sudovima...EL ili FIBA komisije nemaju ništa sa tim. Klasičan Čokijev ,,dodjem Vam...". Tačno. Samo što i LOC nije samo papir i postoji čitav niz elemenata koje on podrazumeva a koji se kose sa ovakvim ugovorima. Možda ovde ima ljudi koji su bolje upoznati sa pravnom sadržinom loca i tih ugovora , ali iz onoga što sam ja čuo teško će tu Real i Baskonija do para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Meni mirise da smo mozda u dogovoru sa menadzerom dali na papiru milionsku ponudu za Facua koju Real nije zeleo da isprati, a onda sklopili sa njim ko zna kakav dil sto se tice novca i prebijanja, po principu ne moze nama niko da zabrani sta cemo da stavimo u Ugovor. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 36 minutes ago, Setite se 2011 said: Zvezda je poslala žalbu tako da ne vidim šta je klub još trebalo da uradi . Nikakve koristi od dizanja tenzija u ovdašnjoj javnosti nema , naprotiv , samo bi dodatno pravilo probleme . Nije Čović budala da ne razlikuje El i domaći mulj Ocigledno je budala cim je mislio da ce mu proci mulj koji je napravio u vezi EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 I Nocioni je stao u odbranu Kampaca, ukratko rekao je da neko mora da zastiti igrace u takvim situacijama te da ce uciniti sve da pomogne. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 9 minutes ago, Sector said: #duškoeffect “Hoću u Zvezdu ili nigde”, reče Ahile i ode u Virtus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 20 minutes ago, Milos 3.14 said: U ovom slučaju kkcz zaslužuje da bude kažnjena. A i u ovom i svakom drugom slučaju iz bilo koje sfere života kazne treba da budu iste za sve sve drugo pre svega nije pravedno niti moralno, a to su tvoja stanovišta. Kazna treba da bude u skladu sa učinjenim delom, sve drugo nije pravedno niti moralno. No ovde je cela priča o prihvatanju odgovornosti KKCZ i tome da ih ne abolira to što svi kradu. Složimo se da se ne slažemo. 🤝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 47 minutes ago, Benito said: Ocigledno ne pratis Stimbeta na tviteru, ovo je verovatno nesto vezano za NFT 😁 Jedva sam ga ispratio iz Zvezde, da li mislis da bih preziveo jos na tviteru da ga pratim🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) 2 hours ago, Sector said: Da nije Campazzo došao bilo bi ovih mjesec dana kazne što je već prošlo i novčana simbolika. Ovako smo najebali zbog uticaja Reala a ne bih se iznenadio da se i Baskonija umiješala. Mislim da oko ovoga možemo svi da se složimo ili makar velika većina. Sto vise citam pisanje Spanaca mislim da Realu cak nije ni bitan Kampaco kao Kampaco vise sta sa tim ugovorima koji ne vrede boba najpre kod fibe a i kod el (slucaj Vildoza) bar kad je rec o registraciji za druge klubove Real ovde koristi to sto smo pod suspenzijom inace da nije toga sve je cisto sa potpisom Kampaca Nocioni prilikom glasina da bi mogao kod nas izjavi "voleo bih da ode u klub koji ce ga postovati" Nisu tu cista posla i slucaj Kampaca i Vildoze su samo pocetak Edit: Edited January 5, 2023 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 1 hour ago, Milos 3.14 said: Nije toliko poenta da Campazzo igra za Real koliko da Real uzme lovu od njegovog odlaska u NBA koja mu je obećana i još bitnije da i u buduće od vrhunskih talenata i igrača koji odlaze u NBA, a kojih je sve više nastavi da uzima lovu i ne samo Real već svi španski klubovi. Sada to više nije tako izvesno, nastao je presedan koji smo mi kreirali. Nemam pojma kako mi tu možemo da kreiramo presedan da Real ne uzme lovu koja im pripada. Tu postoje samo dve opcije. Ili su ti ugovori kako treba i oni če uzeti lovu kako god okreneš. ili su ti ugovori pravno šuplji, pa zbog toga neče uzeti lovu. One way or the other, Zvezda je tu nikakv faktor. Po mom mišljenju, i po onome što viđamo u više navrata u evropskoj košarci, ova druga opcija je sasvim moguča. Meni izgleda kao da španski klubovi te otkupne klavzule nemogu da enforsuju na klubove van Španije. Zbog toga je Baskonia dizala nos kad je Vildoza došao kod nas, a isto se dešava i sa Campazzom. Po drugoj strani, kad se je Kalina vračao u Španiju, Barca je (koliko znam) uredno otkupila prava od Valencie. Znači po mom mišljenju, tu Zvezda (ili bilokoji nešpanski klub) nije ništa kriv. Nego su Španci sami krivi što su sastavljali ugovore, koji imaju rupe koje sad igrači koriste. Ili uopšte i nemaju pravnu podlogu, pa ih ljudi na sudu obaraju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts