Devil In My Pants Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 12 minutes ago, Nini3112 said: @Tamburinjo Komentar ti svakako nije na mestu,kakve veze ima ko koliko godina ima,je l se starijima brani da gledaju sport i uzivaju u istom,ne razumem? Znam da je sala ali mislim neprikladna. pa ima upis za licnu kartu...kako je Kampaco skup i kako narod nema leba da jede a mi dovdimo 2m+ Kampaca..Moderacija svasta dozvoljava..al eto, triba imati ''info'' iz prve ruke..sam je pisao za LK. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Mi umjesto Fakunda, dobismo Sekunda. Ne uspijem ni trepnuti, ide neka luda asistencija 🙄 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 On 12/7/2022 at 9:11 PM, Šarac said: 4.5 miliona u zbiru za Kampaza, svako ko to moze da proguta neka odmah pogleda u svoju licnu kartu i pogleda datum u istoj, ako je ima, onda neka dobro razmisli kako je dosao do iste jer je nekog slagao za svoju godinu rodjenja. 2 4 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Covjek napisao za one koji misle da ce Zvezda dati 4,5 miliona a ne za one koji misle da ce Kampaco doci. Mozda je dosao za milion, dva miliona.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Sta god da je napisao u to je verovao, nema potrebe da ga bilo ko napada jer nije znao sta i kako ce biti. Ne vredja covek nikog na forumu, brecne se ponekad ali pre svega jer se oseca napadano. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekoime123 Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Pošto ne vidim sobu na forumu gde mogu da uputim "žalbu" pokušaću ovde. Zašto je post o rodbinskoj vezi GM KKCZ i Miroslava Raduljice obrisan? Ako treba da se navede izvor... Mislim da ima ljudi koje interesuje na koji način je Raduljica kao vozač kampera na turnejama YU grupe dospeo u jedan Evroligaški klub koji vodi čovek koji je 50 godina u ovom sportu. Svaka čast Dušku i momcima na rezultatima, ali ne sme da se zaboravi nesposobna rodbina našega predsednika u foteljama. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Faku je klasa, al Luka je energija ... opasna kombinacija. 19 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 (edited) Da li se neko obraćao klubu prilikom nabavke karata za gostujuće utakmice u EL? Ako postoji neko sa takvim iskustvom molim ga da mi se javi na PM, imam par pitanja Edited December 25, 2022 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Nole lajkovao sliku Vildoze na instagramu sa Campazzom. Ako je bilo dileme ko finansira... 8 7 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Izvinite se drugu Tamburinju odmah. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisaF Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Bice sramota ako Bodiroga ne moze da pogura igranje Kampaca protiv Barse ako je sve ostalo reseno i ako se samo ceka taj neki sastanak u EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 5 minutes ago, MisaF said: Bice sramota ako Bodiroga ne moze da pogura igranje Kampaca protiv Barse ako je sve ostalo reseno i ako se samo ceka taj neki sastanak u EL. Taj se pita ko pile u mesari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 3 minutes ago, MisaF said: Bice sramota ako Bodiroga ne moze da pogura igranje Kampaca protiv Barse ako je sve ostalo reseno i ako se samo ceka taj neki sastanak u EL. Bodiroga: 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 2 minutes ago, MisaF said: Bice sramota ako Bodiroga ne moze da pogura igranje Kampaca protiv Barse ako je sve ostalo reseno i ako se samo ceka taj neki sastanak u EL. Bodiroga se tu pita kao i Zoran Radović u pričama oko BAT-a ... aj da se manemo piromanije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 8 minutes ago, MisaF said: Bice sramota ako Bodiroga ne moze da pogura igranje Kampaca protiv Barse ako je sve ostalo reseno i ako se samo ceka taj neki sastanak u EL. Neznam, ta priča o spajanju slobodnih dana oko praznika u EL kancelariji mi zvuči čudno. Posebno ako se uzme u obzir da je taj EL transfer deadline 28. (?), a oni lepo na kolektivnom dopustu. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 @Šarac. Jeste bas sam te isprozivao za godine zato sto mi smetaju stariji ljudi na utakmici, u stvari generalno mi smetaju...sam sebi smetam... Aj ne zezaj me znas vrlo dobro sto sam te pecnuo za licnu kartu ... A i inace volim da te podbodem malo jer stalno prozivas Radonjica kako je zajebao i iskoristio klub i kako je doveo Mekela i unazadio nas, a i palis se kao hepo kocka bas ne znas za zajebanciju uvek odgovaras kao da vices i ljutis se 🙂 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 1 minute ago, L' Imperatore said: Neznam, ta priča o spajanju slobodnih dana oko praznika u EL kancelariji mi zvuči čudno. Posebno ako se uzme u obzir da je taj EL transfer deadline 28. (?), a oni lepo na kolektivnom dopustu. To su neki pogrešno preneli, mislim da je Eurohoops je u pitanju ... malo su omašili datume. Šarac je objasnio šta je u pitanju, možda će baš tog 28-og rešiti problem, a možda i neće ... nije baš o glavu, al biće rešeno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 34 minutes ago, Sector said: Nole lajkovao sliku Vildoze na instagramu sa Campazzom. Ako je bilo dileme ko finansira... Očekuje se da će se pitanje centra rešiti nakon AO. Trebalo bi da odradi posao po kls-u. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 3 hours ago, Gudura said: Meni je i dalje nerealno da cemo gledati trio Campazzo-Vildoza-Nedovic u nasem dresu🥰 Valjalo bi to nacrtati 31 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 47 minutes ago, Manu said: Da li se neko obraćao klubu prilikom nabavke karata za gostujuće utakmice u EL? Ako postoji neko sa takvim iskustvom molim ga da mi se javi na PM, imam par pitanja Moze i ovde da podeli .... doduše, daleko je mart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 (edited) 3 minutes ago, drperce said: Valjalo bi to nacrtati Šta se čeka ... edit: moj ljubimac ... Edited December 25, 2022 by Kankkunen 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 (edited) 2 minutes ago, Kankkunen said: Šta se čeka ... Uinijev seal of approval * * nisam smeo da napisem blagoslov, osetljiv je na takve reci 😁 Edited December 25, 2022 by drperce 2 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 2 minutes ago, drperce said: Uinijev seal of approval Е, е, то, то... А кад аминује цртеж, додај Книнску кобру мимо знања његовог... Лакше би му пао Мелов одлазак у Бостон но то хехе Како једва чекам следећи меч! 2 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Što nisi jedva čekao Borac Čačak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts