Kankkunen Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 5 minutes ago, berti said: Ko zna šta se mota u Nebojšinoj glavi... Penzija, dogodine punih 65 ... Neša Ilić da uruči prigodne poklone, ordene, zahvalnice ... ma sve što treba. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 3 minutes ago, Kankkunen said: Penzija, dogodine punih 65 ... Neša Ilić da uruči prigodne poklone, ordene, zahvalnice ... ma sve što treba. Nema beneficirani radni staž? Pa posle kazu čovek svake vlasti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 1 hour ago, suptil said: Izvini sto sam pitao, nemoj da se ljutis 😄 Sali se drug, opusteno😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 1 hour ago, srlepajce said: Spanci nam pariraju sa radonjizmom Duskista https://www.duskista.com/ 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 6 minutes ago, uini said: Mogli su i ceo refren ... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 1 hour ago, srlepajce said: Spanci nam pariraju sa radonjizmom Duskista https://www.duskista.com/ @Devil In My Pants sta cekas? 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 6 minutes ago, necke said: @Devil In My Pants sta cekas? 😂 Cekam vas u OAKI 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 (edited) Jako je tesko pisati o timu koji pobedjuje, a ti znas samo da trolujes, pises negativno i siris mrznju. Vidimo se u OAKI. Edited November 25, 2022 by VISOKOLETAC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 (edited) Ovo je odlično, da se pušta u Pioniru ... Moram ovo da dodam, deo iz intervjua ... Quote Mi mahom učestvujemo na džez festivalima. Dođu pravi džez pevači i dogodi se da na sceni, ja i moj band, mi koji smo pomešali maler sa baksuzom – znači, ima i Bosna i ciganizam, a sve je otišlo u džez – mnogo bolje prođemo nego pravi džezeri. A zna da bude i smešno. Na primer, kad smo svirali na džez festivalu u Hagu ove godine. Treba da pevam koncert, a ne mogu da se presvučem, puna soba ljudi. A još uz to neki tip, brka, sve uz mene, gura se. Reko’: "Šta ‘oćeš ti?" Zovem Dragog: "Ma daj bre teraj ove crnce u pičku materinu. Hoću da se presvučem." Dolazi Dragi, šokir’o se. Pita me: "Zar ne znaš ko je ovo?!" Reko’, nemam pojma, ali vidim ko da ‘oće nešto, a mator on, matora ja. Kaže Dragi: "Pa to je Karlos Santana." A ja kažem – ko mu jebe mater. Edited November 25, 2022 by Kankkunen 5 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 ova je top 10 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 2 hours ago, srlepajce said: Koliko su Spanci ludi za Duskom Analiziraju svaki potez Gori od nas jbt Boldvina su ozbiljno popljuvali ovi navijači Baskonija nakon što je kenjao za dužinu treninga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 45 minutes ago, VISOKOLETAC said: Jako je tesko pisati o timu koji pobedjuje, a ti znas samo da trolujes, pises negativno i siris mrznju. Vidimo se u OAKI. Decko se malo salio. Odgovorio mu na salu, salim i ti onda sav nervozan dodjes i napadas bezveze. Ovo je forum i pisemo.... Dobre su tri pobede, sve tesne, ali mi se i dalje ne svidjaju neke rotacije i igraci koji dobijaju nepotrebno sansu, a opet se pljucka kobra koji nema jednu akciju za sebe, cak je poceo i loptu da prevodi. Ivanovic je pokazao zasto ga je Dejo doveo konacno. Dobra defanziva u nekim momentima i bas dobar napad. Trenutna razlika je u tome sto Markovic ne igra, a Ivanovic igra uz samopouzdanje. Ostalo je manje vise slicno kao i pre. Pobede se pisu, ti clutch momenti su bitni...malo srece ili nesrece te deli od genija ili senilnog trenera za navijace Zvezde. Ti se malo opusti..ne moras odmah djonom. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 14 minutes ago, Milos 3.14 said: Boldvina su ozbiljno popljuvali ovi navijači Baskonija nakon što je kenjao za dužinu treninga Citao sam 😁 Kao da im je dirnuo u bozanstvo Ludi su totalno i to ne samo navijaci Baskonije A duskista im sem sto ima veze sa imenom Dusko znaci i pomracenje, mrak 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 23 minutes ago, srlepajce said: A duskista im sem sto ima veze sa imenom Dusko znaci i pomracenje, mrak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 22 hours ago, akisaki said: A brat Holins u njihovom zadnjem napadu drzi loptu 2-3 sekunde.Nudi nam se🤣 Ako to nije bio znak da se vraca u januaru, ne znam sta je. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 14 minutes ago, srlepajce said: Kako Mitrovic diriguje, kao Jokic 🙂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 (edited) 6 minutes ago, VISOKOLETAC said: Kako Mitrovic diriguje, kao Jokic 🙂 Imaju Vojvodjani veliki bbiq, tu je i DeDa naravno Edit: kako Kalinu da zaboravim... 😁 Edited November 25, 2022 by necke 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 2 hours ago, Kankkunen said: Ovo je odlično, da se pušta u Pioniru ... Moram ovo da dodam, deo iz intervjua ... Nemoj mili molim te. Nase tekme me ionako dovode do ivice razuma, jos mi samo fali ovo pa da u trenucima slabosti razmatram harakiri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 51 minutes ago, Horium said: Nemoj mili molim te. Nase tekme me ionako dovode do ivice razuma, jos mi samo fali ovo pa da u trenucima slabosti razmatram harakiri. Brt ne znam dal si upoznat s tim kakva je Ljiljana legenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_theking Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 1 hour ago, drakon1 said: Ako to nije bio znak da se vraca u januaru, ne znam sta je. Gledajući sinoć koliko je izmaltretirao Nedovića siguran sam da bi nam legao samo tako u nastavku sezone plus je dobar za komšije i njihovog kapitena, plus plus što bi se reklo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Ume idalje i za tri da pogodi Ostin. Onu trojku na kraju 1/2 su mu ponistili, a jos jedna mu je kasnije iscurela iz obruca. Mada Makabi pocinje da ga koristi, mozda nece ni da odlazi odatle. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 6 hours ago, VISOKOLETAC said: Jako je tesko pisati o timu koji pobedjuje, a ti znas samo da trolujes, pises negativno i siris mrznju. Vidimo se u OAKI. Kad Dejo preuzme Buducnost, vidjacemo se u Morači valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts