Константин Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 3 minutes ago, Čočo said: Mnogo toga nam nije išlo na rukuruku ove sezone. Mnogo Čovića, povreda, administracije, lobija. Ајде скрати ту реченицу. Главни кривац је НЧ да није било њега не би било ни администрације ни лобија. Повреде су саставни дио спорта код свих екипа. Да је одрадио оно што му је примарна обавеза тј. да је екипа била посложена на вријеме играли бисмо ПО 100%! Све остало је демагогија па да се не понављамо. Пред нама су 2 велика изазова: 1. Узети АБА, имамо још до плафона нема никакве сумње, али и мало времена 2. Да идуће сезоне будемо скоцкани на вријеме и како тренер жели а не председник То су предуслови за искорак у Европи. Тачка. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 1 hour ago, Sector said: Ostaje još plej of abe od ove sezone. Tu će nam trebati i Nedović. Kome od njega nešto zavisi u životu bolje da se obesi. 3 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 1 minute ago, Laki21 said: Kome od njega nešto zavisi u životu bolje da se obesi. Kad smo kod Nedovica jel moze neko da postavi njegove brojeve u EL ove godine. prosecan broj minuta, poeni i procenti suta. Zanima me procenat suta za 3. Uporedo sa ranijim sezonama. Mislim da ove ima losiji procenat suta za 3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 😀 4 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 11 minutes ago, Markoss said: Nas bi 19 pobeda vodilo u plejof, jer imamo losiji medjusobni i od Baskonije i od Zalgirisa. U sustini, ostali smo kratki za dve pobede, a realno smo ispustili i Pao i Bajern i Zalgiris u gostima, gde smo prakticno imali dobijene utakmice, plus ta noga Mirotica. 2 od 4 bi bilo dosta. Da smo dobili samo Žalgiris bilo bi dovoljno za prolaz dalje, kad već pričamo o propuštenim šansama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisaF Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 (edited) 3 minutes ago, suptil said: Kad smo kod Nedovica jel moze neko da postavi njegove brojeve u EL ove godine. prosecan broj minuta, poeni i procenti suta. Zanima me procenat suta za 3. Uporedo sa ranijim sezonama. Mislim da ove ima losiji procenat suta za 3.... sut za tri 44/157 28% 13,3 prosecan broj poena Edited April 13, 2023 by MisaF 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 (edited) 5 minutes ago, suptil said: Kad smo kod Nedovica jel moze neko da postavi njegove brojeve u EL ove godine. prosecan broj minuta, poeni i procenti suta. Zanima me procenat suta za 3. Uporedo sa ranijim sezonama. Mislim da ove ima losiji procenat suta za 3.... Ima lošiji procenat za 3, prošle sez je bio na 39% a sad je na 28%. Za 2 ove sezone 50%, prošle 53% Što se tiče poena prošle sez 14.3 a ove 13.3 Prošle sezone 24 min i 26 tekmi, ove sezone 27 tekmi i 21 min. Edited April 13, 2023 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Mozda aklamacijom naprasno uvedu plej-in, ko zna 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 7 minutes ago, MisaF said: sut za tri 44/157 28% 13,3 prosecan broj poena @Guru Možeš li da daš za +- na parketu na nivou EL sezone? PIR ne znači mnogo, ovo me daleko više interesuje? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Kad smo već kod +- danas je Lazarević briljirao. Imao je -17, sledeći je Nedović sa -4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 15 minutes ago, Čočo said: 😀 A zamisli da su Vildozi svirali "Djurdjevdan jeeee, a ja nisaaaaaam, s oooonoooom koju voooooliiiiiiiim"! Ukanalili bi ga ne samo do kraja sezone nego i do pola sledece. Ju ju ju... Ah da, sreca da ne razume ni "U boj, krenite junaci svi" 😄 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 ne znam odakle sada opet drvlje i kamenje po nedovicu i to iz pogresnih razloga on je kad je igrao ove sezone to radio dobro problem su jbg povrede...i vracanje iz istih 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 To bi bilo to od ove sezone. Tesko cemo sta uraditi u finalu ABA protiv komsija. Oni ce samo dalje podizati formu kroz jake utakmice u TOP8 i F4 dok nama ostaje uigravanje s ABA boranijom sto je svojevrsni antiklimaks nakon EL sezone. Sledece sezone pamet u glavu. 22 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Kakva pirova EL sezona...Dusku zameram samo jedan poraz,onaj u Atini.Svi ostali porazi,neracunajuci onaj protiv Barse,idu Covicu na dusu.Rovitog Nedovica i Vildozu koji nije bio od pocetka sezone smo cedili do maksimuma i naravno da je morao da se desi momenat kada ce doci do pada.Sa dva EL igraca smo gurali kroz sezonu+nedorastao trener koji nas je vodio u prvih 7 kola...Da li smo imali sansu za TOP 8 sa Ivanovicem,imali smo,ali pod uslovom da igramo pod punim gasom celu sezonu bez prava na pad forme,a to bi i jace ekipe od nas tesko izgurale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 6 minutes ago, NikadProtivKaline said: ne znam odakle sada opet drvlje i kamenje po nedovicu i to iz pogresnih razloga on je kad je igrao ove sezone to radio dobro problem su jbg povrede...i vracanje iz istih Iz pogrešnih razloga... Kako je ušao u igru otišao mu igrač da nije znao gde se nalazi i momentalno ispalio trojku sa 8 metara preko ruke. Inače vraćanje iz povrede mu je doslovno srednje ime. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Ne znam kako vi ostali, ali ja sam ponosan na momke i Duska. Nekako su mi prirasli za srce🥰 Bice to sve dobro😎 10 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Dobra tekma veceras. Bez Nedovica i bez doprinosa Holanda. Mislim da uzimamo Aba sa 1:3. Toliko za prvi upis. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 28 minutes ago, MisaF said: sut za tri 44/157 28% 13,3 prosecan broj poena Verovatno bi i Partizan dobili u tom slucaju. Taj poraz nas je tako presekao da do Makabija nismo mogli da se oporavimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Jedina smo ekipa koja zavrsava regularni deo EL sa 5-0. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Sutra iako je crveno slovo da se sobajle probudi najbliži notar i da se Fakundu prepišu Srem i Banat a Bačka da bude bonus za četvrtu titulu u sezoni 2023-24.Kampaco God Machine. 9 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Vildozina kontrola lopte je nesto apsolutno jezivo. Ne mogu da se opusitm ni kod najosnovnijeg prevodjenja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Goooooooooooooooooooool! 10 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Inace, mnogo je bilo lepo videti pun Pionir iako nam je utakmica "nebitna"... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Kampaco je preduslov uspjeha. Svim silama ga zadrzati, izgovora nema. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 E tako. Sto bi Lola rekao "sad nek igraju top8 ako ih nije sramota" a i ovaj Oli i Makabi koje smo oba puta rutinirali,pa i ovi preko puta sa kojima imamo bolji medjusobni skor a bogami i ovi sto iz auta koseve daju,jedno Realu priznajem da zasluzuje top8 😄😄😄. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts