JPM Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 2 minutes ago, Laki21 said: "Za to se pita rukovodstvo kluba." Pa on je vrhovno rukovodstvo sviju nas. Kako kaže Marčelo "Veliki Meštre sviju hulja..." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 1 hour ago, uini said: ne verujem da bi to zeljko rekao. Ja ne verujem da bi ijedan trener to rekao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Sad mi je sa jednog anonimnog broja stigla poruka na telefon. U poruci piše sastav za sezonu 2023/2024: Kampaco, Teodosić, Topić Nedović, Oni Bouteille, Dobrić, Lazarević Petrušev, Bentil Enoch, Mitrović, Kuzmić 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Znači, obrnuli smo dva kruga od očaja do sjaja... Nadam se da nećemo izlaziti iz ovog drugog, i da ćemo nastaviti u ovom modu do kraja sezone... Kampaco mora da bude prioritet broj 1 (i jeste sigurno). On donosi sve, krvava kolena, energiju, kvalitet, sezonske, novac. Vredi mu dati koliko god traži da ostane (ako uopšte planira). Da se gradi ekipa oko njega. Iako ja iskreno i dalje sumnjam. Ako mu Real oprosti onaj dug i da veliki ugovor što im sigurno nije problem, on ide tamo. I sam je pričao da je Real bio prioritet, ali da se nisu dogovorili (oko tog duga verovatno). Pa je došao kod nas najviše zbog Vildoze, i da premosti sezonu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 10 minutes ago, Kvaratskhelia said: Sad mi je sa jednog anonimnog broja stigla poruka na telefon. U poruci piše sastav za sezonu 2023/2024: Kampaco, Teodosić, Topić Nedović, Oni Bouteille, Dobrić, Lazarević Petrušev, Bentil Enoch, Mitrović, Kuzmić Ako provališ broj, javi da može i bez Enocha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Zvao sam ovaj broj sa majkinog telefona i javio mi se neki glas koji podsjeća na glas predsjednika, ali ne Vučića nego Slobodana Miloševića. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 21 minutes ago, Kvaratskhelia said: Sad mi je sa jednog anonimnog broja stigla poruka na telefon. U poruci piše sastav za sezonu 2023/2024: Kampaco, Teodosić, Topić Nedović, Oni Bouteille, Dobrić, Lazarević Petrušev, Bentil Enoch, Mitrović, Kuzmić Ja bi ga momentalno blokirao, ovo je strasno uvredljiva poruka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Čita Nebojša ovaj forum, čita i ne moze da veruje da ce njemu ovi ovde da sastavljau tim. Zato, očekujmo neočekivano. Rastanak sa Duškom, neki junoša na klupi, domaća a jaka baza, pojačanja iz njegovog teftera... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 28 minutes ago, Kvaratskhelia said: Sad mi je sa jednog anonimnog broja stigla poruka na telefon. U poruci piše sastav za sezonu 2023/2024: Kampaco, Teodosić, Topić Nedović, Oni Bouteille, Dobrić, Lazarević Petrušev, Bentil Enoch, Mitrović, Kuzmić Orkginalno troluješ, i give you that. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 31 minutes ago, Kvaratskhelia said: Sad mi je sa jednog anonimnog broja stigla poruka na telefon. U poruci piše sastav za sezonu 2023/2024: Kampaco, Teodosić, Topić Nedović, Oni Bouteille, Dobrić, Lazarević Petrušev, Bentil Enoch, Mitrović, Kuzmić Bouteille ako ne završi u francuskim timovima bi mogao da bude stvarno super opcija za nas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Sto se meni brisu postovi? Elajdza Brajant je to sam rekao na Tik toku, nisam ja izmislio iz dosade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 13 minutes ago, Manu said: Bouteille ako ne završi u francuskim timovima bi mogao da bude stvarno super opcija za nas Da jer samo nam fali jos jedan neproveren igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Just now, Benito said: Da jer samo nam fali jos jedan neproveren igrac. Inače smo se usrećili sa provjerenim Bentilom i Martinom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Martin i Bentil su provereni evroligaški igrači, samo što je prvi okrnjen a drugi je backup opcija za bogate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 13 minutes ago, Kvaratskhelia said: Inače smo se usrećili sa provjerenim Bentilom i Martinom. Ovog sam guglao izasle mi neke flase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 1 hour ago, Kvaratskhelia said: Sad mi je sa jednog anonimnog broja stigla poruka na telefon. U poruci piše sastav za sezonu 2023/2024: Kampaco, Teodosić, Topić Nedović, Oni Bouteille, Dobrić, Lazarević Petrušev, Bentil Enoch, Mitrović, Kuzmić 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Martin je igračina za Enocha koji ima toliko nizak IQ i toliko ne zna gde udara u odbrani da prednost u odnosu na njega ima onaj estonski balvan Kotsar, igrač sa najsporijim nogama u Evroligi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 3 minutes ago, Cavani said: Ovog sam guglao izasle mi neke flase. Vidi u Turk Telekomu ... zanimljiv igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Ne slažem se. Enoch je bio dosta dobar u prvoj sezoni u Baskoniji, a Kotsar radi korektno ono što se traži od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 (edited) Ma Enoch nije za startera evroligaša, videli ga ljudi par puta i odigrao dobro protiv nas pa se popalili. Ne bi mesec dana izgurao kod nas da ga ne teraju. 23 minutes ago, Benito said: Da jer samo nam fali jos jedan neproveren igrac. Buteljka a? Edited April 7, 2023 by John Terry Debeli prsti, tzv ćevapi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Jeste nerealno ali voleo bih Papajanisa da vidim kod nas. Sa Fakuom bi dosao do izrazaja sav njegov kvalitet, ali ako PAO bude sastavljao ozbiljan tim sa Atamanom tesko da ce ga pustati igde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 (edited) 6 minutes ago, Kvaratskhelia said: Ne slažem se. Enoch je bio dosta dobar u prvoj sezoni u Baskoniji, a Kotsar radi korektno ono što se traži od njega. Baskonija ima dobar skauting ali retko baš pogodi. Edited April 7, 2023 by John Terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Ajde zavrsavajte sa sklapanjem rostera i vasih zelja za sledecu sezonu.Nije ovo tema za to. 6 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 9 minutes ago, John Terry said: Baskonija ima dobar skauting ali retko baš pogodi. Naprotiv. Ja mislim da pogađaju dobro. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts