Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

11 hours ago, berti said:

Samo da molimo boga da kada Covic ode ne ponese i koševe za sobom. Ko zna kakve stvari su potpisivane tada, ko zna kako se taj obezbedio, sta li ima na artijama...

I da, nesto mi se čini da ce taj kad bude otišao napadati Zvezdu gde god stigne.

 

Nema sta da molis, to se zna. Nemamo dug prema drzavi kao Partizan, ali trosimo budzete iz narednih sezona. Tako da kad Covic ode (a sigurno ce otici pre nego sto svi ti ugovori budu realizovani, odnosno ispunjeni), kad drzava zavrne slavinu, bice veselo. 

 

A da li ce napadati Zvezdu, zavisi od toga da li ce otici sam, ili ce biti oteran. Ako bude oteran, jasno je da hoce, ako ode sam, zavisi od toga koliko prljavog vese ce ostaviti za sobom i koliko ce nova uprava to da iznese u javnost. 

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, TB Told said:

Ja sam prvi kome je dosta tavorenja i šablonskog sastavljanja tima, ali ovde se priča o tome da smo bez šansi u ABA, a što se opraštanja tiče, većina se ovde i od EL oprostila posle Italije, pa opet posle Albe, a apsurd je da će nam na kraju možda samo faliti pobede iz Minhena i Atine.

Realno su sanse i izgubljene jos tada, jer je bilo jasno da ne mozemo imati skor 9-1 do kraja.

Link to comment
Share on other sites

jebena alba, nikad nista korisno od njih... 

a uz nasu pobedu sutra i pobedu monaka moglo je biti veoma zanimljivo...

i da smo viljali razliku protiv baskonije a mi nismo ni pokusali, ni dusko niej isao na to...

ovako baskonija jos jednom pobedi i nedostizna...

dobro sto je efes dobio, jos monako da odradi... sa efesom na 17 imamo bolji h2h, sa armanijem ne... velika steta sto alba nije dobila... ovako jedino u nekim krugovima gde su efes i baskonija... mozda... 

fener mora dobiti baskoniju... 

zalgiris ima 3 meca za redom kuci, monako ih mora dobiti...

jos je najrealnije da komsije vezu dva poraza i budu na 17-16 pred poslednje kolo... njima je sad real mnogo bitna tekma, jer sledi monako tamo...

da imamo samo jednu pobedu vise bili bi u odlicno poziciji... ovako jedino da 4 ekipe budu na 17-17, sto i nije nemoguce, a moguce je i 5...

sto se nas, tj. duska tice ako zelimo da spasimo el sezonu i izvadimo se za katastrofalne rezultate poslednja dva meseca sve 4 moramo dobiti tu nema spora...

kako smo mi uspeli da izgubimo od pao-a i albe, sad bi imali otvoren put u 8... ali eto posvadjali se, pa povracanje, pa nemanju probada misic... 

 

ja mislim da je red da se komsije samospale protiv pao-a i da udjemo umesto njih preko boljeg medjusobnog kojeg nam svo vreme toliko nabijaju na nos!

i to da kampaco da trojku za pobedu protiv fenera. iz auta, podrazumeva se.

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Dropkick Murphys said:

@Kooineeperk

Kako stojimo sa šansama za ono šesto mesto posle današnjeg dana? 

Update pls. 

Cekamo da Katalonija proglasi nezavisnost i izbije rat sa ostatkom Spanije, Real i Barsa da odbiju da igraju jedno protiv drugih u istoj ligi, i da ih onda izbace iz lige. Naravno, uz vec planirani incident izmedju Grcke i Turske i izbacivanje njihovih timova.

 

Parovi playoff-a su: Monako - Bajern, Makabi - Virtus, Partizan - Zvezda i Zalgiris - Armani.  

Bice veciti derbi do krvi, ali samo na terenu (jer, da nas ne izbace), ide na 5 utakmica, pobednik osvaja F4.

  • Love 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, kokodakalo said:

Realno su sanse i izgubljene jos tada, jer je bilo jasno da ne mozemo imati skor 9-1 do kraja.

Kako se čini dovoljan bi bio i 7:3, što nimalo nije bilo nerealno. Sigurno realnije od komšijskih 8:2 u poslednjih 10 mečeva. Poenta je upravo u toj malodušnosti.

Edited by TB Told
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, John Terry said:

Pa kod nas niko ne ide sam. Samo može biti oteran.

Nema ko da otera...nažalost glas većine se ne čuje svi znamo iz kojih razloga.Jedan forum je već ugašen zbog ove teme tako da ne bih nastavljao o tome.


Ne znam za vas ali ja spas vidim u grobarima,oni su stvorili ovog paranoičnog ćoravog stvora oni takodje jedini mogu i da ga se reše.
Tužno je ali istinito...

Link to comment
Share on other sites

Kakav poklon za Asvel. Nakon izglednih 10 poraza u nizu u EL, dočekuju nas. Kao poručeno da im prekinemo seriju i učinimo kao što smo već učinili Albi, Panati..

 

I Valensija sa 5 poraza u poslednjih 6 EL mečeva ima i te kako čemu da se nada.

 

Oli ćemo rutinirati.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, medobrundo said:

Kakav poklon za Asvel. Nakon izglednih 10 poraza u nizu u EL, dočekuju nas. Kao poručeno da im prekinemo seriju i učinimo kao što smo već učinili Albi, Panati..

 

I Valensija sa 5 poraza u poslednjih 6 EL mečeva ima i te kako čemu da se nada.

 

Oli ćemo rutinirati.

Case in point.

Link to comment
Share on other sites

Malo gledam tabelu i evo kako bi izgledala situacija da samo nije na onaj nacin izgubljena pristojna prednost u Kaunasu:

 

7. Partizan 17 pobeda

8. Baskonia 16

----------------------

9. Zalgiris 15

10. Efes 15

11. Crvena zvezda 14

12. Zalgiris 14

13. Valencia 14

 

Sa svim pobedama do kraja, trebalo je samo da Baskonia izgubi u petak protiv Fenerbahcea i TOP8 bi bio realnost. Pritom, cak i da Baskonia dobije taj mec postoji opcija i da Zalgiris dobije sve cetiri do kraja.

 

Dakle, sa samo jednom pobedom u cetiri poraza u dobijenim mecevima (pri cemu se gostovanja u Kaunasu, Atini i Minhenu posebno izdvajaju) sanse bi i dalje bile tu. To samo govori da je ovaj tim KKCZ tu negde oko 8. pozicije i da je izostanak borbe za PO 6-7-8 kola pre kraja ovog puta veliki neuspeh i strucnog staba i igraca i uprave.

 

Sto se tice ostatka sezone, nadam se da ce u EL prevladati razum i da ce uz sampiona EC i Valencia igrati to takmicenje sledece sezone. Jednostavno, ako vec postoje licence i WC, prirodno je da bogata ekipa iz bogate zemlje dobije to mesto, a ne ekipa iz ABA lige. To bi onda znacilo da samo sampion ABA lige igra EL sledece sezone iz regiona (OK, teoretski moze i Buducnost ako osvoje EC) sto bi i bilo fer - dok god si uspesan i osvajas trofeje i treba da imas sansu za sklapanje najboljeg tima u ABA u narednoj sezoni. Pa ako to bude KKP, neka oni igraju EL, zasluzuli su je na terenu (konacno), ako to bude KKCZ onda super - imas priliku da napravis bolju ekipu od rivala.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

KKCZ je tim koji ima kvalitet za top 8, to sto nece biti tamo, verovatno, je posledica slabog starta i Kampazzo sage, da je Kampazzo bio u timu, imali bi sigurno vise pobeda, bar dve, tri, da ne govorimo o sudijama i kako ne vide gazenje linije.

 

Tako da se ne brinem za ABA finalnu seriju, dva top 8 tima ( po kvaliteti ) igraju medjusobno, to je 50 50 uvek. Baskonija i Zalgiris, pa i Makabi nisu bolji od BG timova. A moguce je da ce svi oni da budu u top 8. 

 

Ova sezona je trebala da bude ta sezona za Evroligu, ali sto se grbavo rodi, vreme ne ispravi, grubo receno. Krenuo si pocetnikom i sa rosterom kakav si imao, to je sada neuporedivo sa ovim sto trenutno imamo, ali teg oko nogu je ostao i vukao te citavu sezonu kroz Evroligu. 

 

Vise srece drugi put, mister Covke, ako uopste i moze da izvuce neke pouke sa pocetnicima, a nesto ne verujem u to. 

 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Samo gledati i u svoje dvoriste i ne upadati u igru koju komsije igraju. Ako vec Radonjic nije kod nas mozemo uciti na iskustvima iz njegovog perioda i to je siguran recept. Ne ulaziti u frku sa njima, na sva podmetanja i prljave igre na terenu i vam njega odgovarati samo kuliranjem i trasirati sebi put do Kališa.

Naravno ostaje žal za boljim plasmanom u EL, al to smo izgubili i prije pocetka iste i iz toga treba izvuci pouku.

Tako samo mesti ispred svojih vrata.

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, BojanaCZV said:

Bas se radujem vecerasnjoj utakmici.

 

Vidim da su karte rasprodate, svaka cast navijacima.

 

Idemo polako, postepeno dizemo formu, da budemo najjaci kad je najpotrebnije ♥️

Mogle bi ti i Nikolija da izdivljate veceras u Pioniru - valja se.

Husband na Bojanu - budi co`ek i omoguci im ovo.

Imas od mene gajbu piva, a i za cevape ce se dogovorimo.

:s_d:

Edited by Kronostime
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, PERICA!!! said:

Ne ulaziti u frku sa njima, na sva podmetanja i prljave igre na terenu i vam njega odgovarati samo kuliranjem i trasirati sebi put do Kališa.

 

Ovo direkt kod Čovića pa njemu kaži. Lik je izdivljao sa saopštenjima od kojih ni jedno nije imalo nikakvu drugu svrhu osim da pecka protivnika.

  • Like 4
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Utakmica protiv Baskonije mi je bila najlaganija ove sezone. Lep osećaj kada Pionir nije pun navijača koji su tu samo kad ide, već sam okružen društvom koji su tu i u pobedi i u porazu. Gledaš, navijaš, Kampaco energija, svi na nogama, Pionir gori. Plus naša Zvezda nam podari pobedu. Danas očekujem kao i u prošloj utakmici samo sa malim izmenama. Kampaco da nastavi da grize, Martin da nastavi da se diže, Petrušev da odigra opet kao u Valensiji, Neda da gori. Pefi da nastavi sa odbranom kao do sada a u napadu da puca kad god ima priliku, Bentil da skače i skuplja naše i ničije lopte kako u napadu tako i u odbrani. 

Danas nastavljamo sa podizanjem forme. Idemo na sve pobede do kraja EL, na dizanje samopouzdanja pa da naša Zvezda u narednih 3 meseca pokaže koliko zapravo može jer do sada nije pokazala pun potencijal, a može mnogo.

 

Ja kunem se srcem, dušom i telom da bodriću do smrti njih! 🔴

Edited by Čočo
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, srlepajce said:

Jedva cekam utakmicu veceras 

 

Isto. Osim što želim da uživam u magiji Kampaca, želim da vidim kako će igrati Bentil i Martin. Nadam se da će Martin nastaviti sa dobrim igrama, a i Bentil je sve bolji. Sa njihovim doprinosom sve će onda biti lakše.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Ljubitelj baklave said:

KKCZ je tim koji ima kvalitet za top 8, to sto nece biti tamo, verovatno, je posledica slabog starta i Kampazzo sage, da je Kampazzo bio u timu, imali bi sigurno vise pobeda, bar dve, tri, da ne govorimo o sudijama i kako ne vide gazenje linije.

 

Tako da se ne brinem za ABA finalnu seriju, dva top 8 tima ( po kvaliteti ) igraju medjusobno, to je 50 50 uvek. Baskonija i Zalgiris, pa i Makabi nisu bolji od BG timova. A moguce je da ce svi oni da budu u top 8. 

 

Ova sezona je trebala da bude ta sezona za Evroligu, ali sto se grbavo rodi, vreme ne ispravi, grubo receno. Krenuo si pocetnikom i sa rosterom kakav si imao, to je sada neuporedivo sa ovim sto trenutno imamo, ali teg oko nogu je ostao i vukao te citavu sezonu kroz Evroligu. 

 

Vise srece drugi put, mister Covke, ako uopste i moze da izvuce neke pouke sa pocetnicima, a nesto ne verujem u to. 

 

 

Upravo to, nemamo mi bas toliki kvalitet da se cupamo od 1-6 starta, u jednom momemntu smo se i iscupali ali uvijek se desi losa serija/pad forma i to se ponisti.
Znam da je bio i jeben raspored ali moglo se tu izvuci 3-4 nekako da se ozbiljno pristupilo sezoni, sto bi znacilo mnogo i na psiholoskom planu kasnije, ali sta je bilo bilo je.

 

Mislim svima se desi, eno denver izugbi 5-6 utakmica kad su im svi zdravi u samom finisu sezone, ali su napravili dovoljno prednost na pocetku da ne ugroze prvu poziciju. Lakersi kao mi krenuli sa amaterskim rosterom i sad je veliko pitanje hoce li se dokopati plej-ina a imaju kvalitet realan da se pokrljaju sa svima u plej-ofu sa zdravim rosterom, favoriti nisu, ali tu su svasta moze da se desi kad krene knock-out faza.

 

Mislim da nas neko ubaci naglavacke u top 8 ovakvi kakvi smo,  da bi bili svima nezgodan protivnik i da nas sigurno ne bi niko 3-0 izbacio, ali i bolji rosteri na papiru su izvisili ove sezone, sta je tu je, nadam se da ce se konacno nekad nauciti lekcije i sastaviti tim i trener kakav takav u jbnom julu i spremiti forma da se krene kako treba pocetkom EL sezone, pa ako treba doselekcija onda krpi gdje je busno...

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Decembarski said:

Jel oba gaučosa ne igraju protiv njih ili samo Facu?

 

Koliko znam ni Kampaco ni Vildoza. Videćemo šta će Partizan uraditi u Podgorici, ako pobedi onda ni Nedović ne mora igrati protiv Cedevite. :classic_biggrin:

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, Volter said:

 

Koliko znam ni Kampaco ni Vildoza. Videćemo šta će Partizan uraditi u Podgorici, ako pobedi onda ni Nedović ne mora igrati protiv Cedevite. :classic_biggrin:

A ko će da nam bude trener?

Ima li on pravo?🤔

Ili da vraćamo VJ za tu utakmicu?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...