bergkamp bcd Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) 15 hours ago, Holivud said: Bez patkometrisanja i provokacije, samo jedno razmišljanje. Vidim mnogi unapred upisuju pobedu protiv KKP jer trenutno loše izgledaju. Međutim, Januar je mesec, da li je možda u pitanju slučaj da Zoc tempira formu i čuva određene specijale za najbitniji deo sezone. Čini mi se da je jedne sezone u Feneru jedva ušao u top8 a onda rutinski odradio PAO koji je bio prvi/drugi na tabeli. Lose ti se cini, Fener je tada bio peti, PAO cetvrti na tabeli. Edited January 20, 2023 by goldberg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 I Dusko prvu sledecu kad izgubi isto nek se tornja, a moze i Vildoza s njim cim veze dve losije partije.Može i Faku. Kida po regionalnoj a u EL ga nigde nema na terenu. 6 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisaF Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 5 minutes ago, Carl Johnson said: I Dusko prvu sledecu kad izgubi isto nek se tornja, a moze i Vildoza s njim cim veze dve losije partije. A koliko je losih partija vezao Bentil ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, MisaF said: A koliko je losih partija vezao Bentil ? I šta onda Petrušev igra 40 minuta jer mora da pokriva i 4 i 5 jer je Martin povređen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 1 hour ago, MisaF said: Bentil ako ne proradi veceras, ako mu uopste Dusko i da sansu, moze polako da pakuje kofere. Sad nema nikakve logike da neko pakuje kofere. Jedino ako nadjemo neko dobro pojačanje krajem Februara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ja dosao da vidim na koga od igraca da uplatim kad ono corak.. Nista..igramo onda na Zvezdu..samo da bacim pogled na granice i kvote.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 2 minutes ago, Drug Crni said: Ja dosao da vidim na koga od igraca da uplatim kad ono corak.. Nista..igramo onda na Zvezdu..samo da bacim pogled na granice i kvote.. Biraj 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 7 hours ago, Miki28 said: Pogledaj malo Italijane, Grke, pa i te Litvance, nisu ni oni cvecke. Englezi su najveca stoka ikad vidjena kad napuste granice svoje drzave. Znaš kako, ja bih uvek da se upoređujem sa boljima, ne sa gorima od sebe. Što se tiče kulture podržavanja svog kluba, mislim da bismo mogli mnogo da naučimo od Španaca. Srećno večeras protiv zelenih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Nek je veceras momcima sa srecom, pobeda u Kaunasu bi nam bila velika kao Mont Everest u ovom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) 40 minutes ago, Drug Crni said: Ja dosao da vidim na koga od igraca da uplatim kad ono corak.. Nista..igramo onda na Zvezdu..samo da bacim pogled na granice i kvote.. Prosli mec sam savetovao plus na Lazu, ali ne zato sto je granica bila mizerna, mislim 2.5, rekao sam da bih ga igrao i na 5.5, jer ce imati puno otvorenih suteva, a trebala bi mu mu svega 2 ubacaja. Veceras savetujem bez Laze i ostalih specijalaca. Drugi tip odbrane. Veceras u plus mogu samo oni najbolji, koji ce do poena na suv kvalitet. E sad ne znam koliku su granicu dali na njih. Ako su Neda, Vildoza i Petrusev na nekih 12.5 moze over. Recimo Mitar ako nije vise od 8.5 takodje moze preko. Edited January 20, 2023 by Firga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Srecnooo momci! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Serija od 13:0, jebeno neverovatno. Sreom, pukao mi je link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Teško ćemo izdržati do Campazza, definitivno je kazna urodila plodom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Treba dostojanstveno prihvatiti poraz i nastaviti dalje. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Veceras je propustena sansa za TOP 8. Zalgiris je ispred nas i tu ce ostati. Bice jos tih sansi, ali ova je bila najveca. Na 7 razlike gde je protivnik grogiran, igrati onako idiotske napade je sramota. 4 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 steta, imali smo ih posle duze vremena jedna radonja(tm) zavrsnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Vildozina najgora utakmica otkako je ovde. Poslednjih 4 minuta nit je organizovao nit je uradio 1 dobar potez zakljucno sa onom izvedbom auta. No idemo dalje. Sledece nedelje cemo biti naspanovani! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ivanovicev poraz. Predugo drzanje Ivanovica bez nekog ucinka. Lazic zaboravljen na klupi. I Kuzmic koji uopste nije lose izgledao. I Mitrovic veceras uglavnom u baba modusu sa ektra dodavanjem u reketu i gubljenjem lopte kad nismo 4 minuta dali kos. Vildoza sa izgubljenom loptom na centru uveo Zalgiris u vracanje tekme. Od Nedovica premalo veceras. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, Profesor said: Veceras je propustena sansa za TOP 8. Zalgiris je ispred nas i tu ce ostati. Bice jos tih sansi, ali ova je bila najveca. Na 7 razlike gde je protivnik grogiran, igrati onako idiotske napade je sramota. Dajte ljudi cemu odustajanje posle 1 poraza. Jeste kiks ali reci da smo otpisani. Pa jbt ima jos dosta da se igra. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ovo je za psihologa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Kakav epski raspad u zadnjih par minuta.. A Petrušev iz trojke Mirotića baš ništa nije naučio, i dalje ne prilazi svom čoveku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) Poslednjih 5 minuta za sve Nedovićem i Vildozom na parketu nismo bili ni blizu da postignemo koš. Tešak poraz zbog načina na koji smo izgubili. Imali smo kontrolu nad utakmicom i onda 5 minuta pomraćenja. Šteta jer bila je bitna ova pobeda. Idemo dalje. Edited January 20, 2023 by Volter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 90% utkamica pod Duškom ide ovako: Očajna prva četvrtina i nekih -10, otprilike 25 minuta vrhunske košarke i povratak na nekih +7 ili +8 i totalni kolaps zadnjih par minuta gde se molimo da nekako pobedimo. Ili prvi ili drugo moramo da popravimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Mrzim Žalgiris. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts