Webad Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Zamislite kuzmica u prajmu na ovu ekipu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Ako nekoga zanima, imaćemo 12-5 skor u drugom delu sezone. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Ako nekog zanima, i prosle godine smo igrali u Splitu drugog januara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Pozdrav svima, da li neko ima informaciju kada se puštaju u prodaju karte za Monaco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 3 minutes ago, larry said: Pozdrav svima, da li neko ima informaciju kada se puštaju u prodaju karte za Monaco? Sto za Monako kad prvo ide Real? 😄 Moguce da ce da vezu prodaju Real i Monako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 3 minutes ago, suptil said: Sto za Monako kad prvo ide Real? 😄 Moguce da ce da vezu prodaju Real i Monako. Ne stignem 10. da dođem u Bg, a i drugi dan je Stefana. 😄 I ja očekujem da će zajedno pusti, a do Reala je 8 dana ostalo, i Barsu su pustili 8 dana ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 54 minutes ago, Laki21 said: Jbt Kuzmara... Kako se čovek raspao na proste činiocu, užas. vratiće se sa facuom. njih dvojica su match made in hell. mark my words... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Kada istice rok za registraciju Kampaca za tekmu protiv Valensije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Zna li se nešto opipljivije vezano za Polonaru i naš klub ili je to ostalo u domeni želje samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 5 minutes ago, bodo said: Zna li se nešto opipljivije vezano za Polonaru i naš klub ili je to ostalo u domeni želje samo. ja to laički ovako rezonujem: kad god je igrač slobodan (free agent) i priča se o njemu - ima šanse, jer imamo love. kada ima ugovor sa klubom, pogotovo ako je taj klub efes, onda su tu ćorava posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Telesport javlja da smo resili registraciju Kampaca te da je Polonara blizu potpisa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 1 minute ago, Benito said: Telesport javlja da smo resili registraciju Kampaca te da je Polonara blizu potpisa.. ko stoji iza ovog telesport-a? Kakav je ovo uopste portal 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Ako nekoga zanima, imaćemo 12-5 skor u drugom delu sezone. koji algoritam si to primjenio ?. evo ja sam matematičar po struci pa da priupitam 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 1 hour ago, anubisgrau said: vratiće se sa facuom. njih dvojica su match made in hell. mark my words... Brate, s Fakundom sam i ja realno match made in hell, a izgledam kao davno izgubljeni brat blizanac Kino Koloma 🙂 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 1 minute ago, suptil said: ko stoji iza ovog telesport-a? Kakav je ovo uopste portal 😄 Ostojin portal, do sad su imali tacne informacije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 „Prema našim saznanjima Crvena zvezda je danas odjednom isplatila sav potreban novac i sada nema nikakvih prepreka za registraciju Argentinca.“ 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 https://telesport.rs/2023/01/02/saznajemo-zvezda-resila-problem/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 2 hours ago, Laki21 said: Jbt Kuzmara... Kako se čovek raspao na proste činiocu, užas. Cak i da zanemarimo onu njegodu duzu povredu u Realu, on dobro da je ostao ziv posle one saobracajke. E sada, zasto se on svih ovih godina broji pod nasim grbom i pored izgubljenih sposobnosti, je pitanje za nekog sa vise iskustva od mene... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 (edited) Srećna Nova godina vama i vašim porodicama, da ste živi i zdravi i sve najbolje i da vam se sve želje ostvare, uz naravno mir, ljubav, sreću i slogu! 🔴⚪️💪🏻🙏🏻🍻 Jeste pesimizam ovo što ću sada u nastavku da napišem, ali jebiga, to je moje mišljenje i stav. Znam da još nismo ni na pola sezone (još 1 kolo), znam da je nikad neizsvesnija i ujednačenija EL ove sezone, ali iskreno mislim da smo dobrano (skoro skroz) prokockali/izgubili šanse za plejof i konačan i predugisčekivani TOP8 EL. Prosto i jednostavno iz sledećih razloga: - očajan i sramotan letnji prelazni rok i predsezona (novi trener - bolje rečeno cirkuzant i Čovićev poltron, kao što su i onaj Dozet i ona bolesna i retardirana pederčina Bagzi, koji su na 2/3 najvažnije pozicije u klubu (uz trenera naravno) i koji su apsolutna bruka i sramota našeg kluba KKCZ, a pored fikusa koji je postavljen na klupi, uz to je i selekcija i koncepcija ekipe urađena za direktan zatvor (pogotovu sa strancima, sa kojima se u potpunosti promašilo i koji su svi do jednog promašaji, počevši od bezveznjaka i beskorisnog rekreativca i basketaša, a ujedno i neartikulisanog cirkuzanta, Holanda, beskorisne mase, preglupog i neartikulisanog Bentila, bivšeg igrača, a pogotovu atlete, Martina, koji je iskasapljen i totalno uništen povredama, alibi igrača i pičkice Adamsa, a uz ove nabrojane i bajker i Ilić koji je max. ABA role igrač i ništa više od toga, bukvalno ni malo, niti će nažalost ikad biti nešto više)), i za sve ovo je naravno kriv samo i jedino nenormalni egoista i sujetni Čović, kojem je pritom ovo 3. put da sve ovo isto radi i da nas samoubija i kanali - užasan i katastrofalno loš početak sezone u EL, i prekasna smena trenera, Duško je prosto i jednostavno morao da se dovede još letos, i da on čovek sam na vreme i u miru sklopi prvo stručni štab, a onda i ekipu (selekciju i koncepciju), a zašto ovo ovako nije urađeno ostaće misterija i pitanje svih pitanja (ali ne zauvek, i uz ovo naravno i skoro totalno razmontiravanje celog tima kao i leta 2017. godine - odlazak prvog trenera, kompletnog stručnog štaba i svih glavnih igrača koji su bili osovina) - neviđeno debilisanje i majmunisanje koje je ujedno i ogromna bruka i sramota kluba - neregistrovanje, i sada će već biti prekasno registrovanje Kampaca - previše se čeka sa doselekcijom, i sada se već uveliko zakasnilo i mislim da je prošo voz za pojačanja na pozicijama 3/2 i 5/4 - povrede, a pogotovu ova zadnja sad Vildose - kiksevi kod kuće protiv PAOa i Milana, a takođe je i ova utakmica protiv Barse prosto i jednostavno morala da se dobije (pogotovu posle velikog preokreta i valorizovanje istog u +12 za nas, utakmica je samo trebala rutinski da se privede kraju kako to i rade sve velike, iskusne i ozbiljne EL ekipe), kao uostalom i protiv PAOa (izgubljena dobijena utakmica) i Milana (bili su u ogromnoj seriji poraza, totalnom nokdaunu i kontra ritmu, užasnoj formi i igri sa nenormalnim oscilacijama i padovima, ali, nažalost, kako to uvek i biva, protiv nas su prekinuli negativnu seriju rezultata (kao i kad nas neki drugoprozivci/trećeprozivci protivnički igrači, ili naši bivši igrači, koji do tada nisu mogli vola da pogode, natrpaju iz senke do vrha, i apsolutno svaki jebeni put to urade protiv nas…), i samo odjednom totalno okrenuli momentum u svoju korist i značajno/skroz podigli formu i igru i krenuli da lete) Ovo su sve nedopustive i prevelike greške, kojih ima mnogo, i koje nam (i koje će), nažalost, stižu na debelu naplatu, i koje se surovo i ozbiljno kažnjavaju na ovom nivou košarke, to jest EL. Pritom su ove (skoro sve, da ne kažem sve) greške skroz povezane, tačnije uzročno-posledične. Nadam se da lupetam gluposti, da nisam u pravu i da grešim, sam ću se prvi javiti i priznati odmah grešku, nije mi nikakav problem, niti mi je ikad bio, ali čisto sumnjam… Edited January 2, 2023 by Шутер из блока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 12 minutes ago, bodo said: koji algoritam si to primjenio ?. evo ja sam matematičar po struci pa da priupitam 🙂 3 puta sam gledao raspored i video sam samo 4 eventualna poraza. Da ne bi bilo da preterujem, dodao sam još jedan : D Računao sam ovako: Jedan poraz u dve utakmice sa Realom i Monakom. Jedan poraz ili u Izraelu ili Litvaniji. Jedan poraz u Barseloni ili Baskonija kod kuće. Jedan poraz protiv Olija ili Fenera kući. I jedan bonus: ima taj Armani na strani u duplom kolu ili npr Efes, popraviće formu...neka se dogovore oko te jedne : D 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Valja li taj Marvin Jones? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Just now, LightWeight said: Valja li taj Marvin Jones? Ne. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Za Krku je bio OK, vec za Olimpiju je bio upitan. Nadam se da je jedno u nizu nagadjanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 6 minutes ago, pavijan2 said: Ne. Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts