Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zanimljiv intervju predsednika. Pominjao je parter B i kruskolike tipove iz njega, reprezentaciju i kako neki prave medijske spinove, a ako uopste imaju trenutno jednog igraca za repku (u ovome je u pravu), kako se KSS raspao (i u ovome je u pravu), kako stalno kukamo o buducnosti kosarke, a koji ce nam trener ostati za 5 godina,a ko ne dajemo sansu mladima. Od talentovanih trenera je rekao za VJ i za Nenada (nije mogao da se seti prezimena, pa rekao iz trener iz FMP-a). Izjavio je da je jedino Nedovic upitan za repku, jer izlazi iz povrede, ali da ce se veceras skidati.

Eto, toliko od mene, pa vi gledajte ako hocete.

• Love 1
Posted
2 hours ago, Sector said:

Taman sam se pitao šta nam još fali da cirkus bude kompletan i da, to je to, igrač koji propušta utakmicu zbog Covida. 

Vjerovatno prvi slučaj ove sezone.

To je zaradio na svadbi, skoro sigurno.

Fun fact; korona soj u Gani nije identičan ovome koji preovlađuje ovde, tako da antitela od vakcine/preležane bolesti još manje štite nego što je to obično slučaj, tako da postoje šanse da još neko pokupi ili je već pokupio :default_coffee:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Laki21 said:

To je zaradio na svadbi, skoro sigurno.

Fun fact; korona soj u Gani nije identičan ovome koji preovlađuje ovde, tako da antitela od vakcine/preležane bolesti još manje štite nego što je to obično slučaj, tako da postoje šanse da još neko pokupi ili je već pokupio :default_coffee:

Mislis na svadbi koja je bila pre 10 dana? To je bas nategnuto, pogotovu sto je u medjuvremenu bio u Spaniji, a oni su tada zahtevali negativan PCR za ulazak. Ispoljavanje simpotoma je sa starim sojem bilo 5 dana, a sa ovim novim do 3 dana. Sa novim sojem, ako nemas posledice imas odobrenje da se vratis u kolektiv vec posle 5 dana. Na AO ce biti dozvoljeno i zarazenim igracima da igraju.

Posted
11 minutes ago, Miki28 said:

Upisa ti nama poraz unaprijed😀

njet, već je devil napisao da ako izgubimo i-ili hala bude poluprazna, treba svi da dobiju otkaz. pa sam se vodio tom if clause rečenicom

Posted

А јел неко осим рандом твитераша и факинг републике објавио за цовид па су сви сигурни да је тачан инфо за Бентлија?

Posted

A da Nedovic odigra koji minut za nas prvo? 

Ili cemo od reprezentacije do reprezentacije da ga oporavljamo o nasem trosku?

O cekanju i frustraciji oko toga, bolje da ne pisem.

A i ti Pesicu sismisu matori, sad ti odgovara Nedovic, a dok si bio u Zvezdi zabavljao si narodne mase sa Filipom Covicem u finalu PO.

Posted
51 minutes ago, uini said:

OAKA prima 19k gledalaca.

protiv monaka: Round 4, 21 Oct 2022, Oaka Altion, Attendance: 6113

inače, radonjić ima 1-4 ali zvezda za 0-5 treba sve da otpusti, pošto je bila 6x prvak evrope.

6113 gledalaca je pun Pionir. Koliko god da slaze to nece imati ove sezone.

Da se ne ponovljam o rosterima, trenerima, upravi i lopovluku koji je svake sezone sve veci.

Razmisljanje ti i jeste average serpsko jer eto pokusavas da poredis PAO i Zvezdu i uvek ce se naci veci gubitnik.

Nebitan je Radonjic na ovoj temi..

• Ha-ha 1
Posted
30 minutes ago, Урош19 said:

А јел неко осим рандом твитераша и факинг републике објавио за цовид па су сви сигурни да је тачан инфо за Бентлија?

Čini mi se i maxbet 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Devil In My Pants said:

Da se ne ponovljam o rosterima, trenerima, upravi i lopovluku koji je svake sezone sve veci.

Razmisljanje ti i jeste average serpsko jer eto pokusavas da poredis PAO i Zvezdu i uvek ce se naci veci gubitnik.

Nije.

Bonga ce mozda debitovati protiv nas veceras,dobar igrac.Za Betnila je maltene sigurno,vidim kvote na nas lete u nebo od jutros dakle...

• Like 1
Posted (edited)
1 minute ago, UDresuKvinsiMilera said:

Nije.

Bonga ce mozda debitovati protiv nas veceras,dobar igrac.Za Betnila je maltene sigurno,vidim kvote na nas lete u nebo od jutros dakle...

,,The official seating capacity of the arena is 8,000", ali ako svuda tako malo sakrijemo cinjenice dodjemo do nekih neistina, a onda u to ubedjujemo sve ostale. Znaci problem je 0:5, a nije problem 1:4. Ne prica se o budzetu ta dva tima i kako je tu pobedu izborio sa glupim greskama Ivanovica inace bi i tu bio poraz.

Edited by VISOKOLETAC
Posted
12 minutes ago, Devil In My Pants said:

average serpsko

Devil jednom ode na politiku i zaboravi srpski, e moj Devile, videla žaba…

8 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said:

Za Betnila je maltene sigurno,vidim kvote na nas lete u nebo od jutros dakle...

Može Brane da odigra koji minut i na 4, neće se toliko osetiti odustvo Bentila, nego ko će da igra na ostalim pozicijama dok Laza glumi četvorku, možda on i Lazarević da se rotiraju.

Posted
1 hour ago, Laki21 said:

Fun fact; korona soj u Gani nije identičan ovome koji preovlađuje ovde, tako da antitela od vakcine/preležane bolesti još manje štite nego što je to obično slučaj, tako da postoje šanse da još neko Nedović pokupi ili je već pokupio

Ispravio sam ti ovo :default_coffee:

• Ha-ha 3
Posted
4 hours ago, Devil In My Pants said:

Danas ako izgubi, cela uprava sa predCednikom da podnese ostavku, a i ako bude poluprazna hala.

" Nece forum meni da odredjuje..."

Posted
1 hour ago, Devil In My Pants said:

Kako je 6000 pun Pionir ako mozes da objasnis?

Posted

Bentil je u četvrtak naveče imao povišenu temperaturu i sumnjalo se da ima kovid 19. Srećom, test je pokazao da je negativan. To znači da će trener Vladimir Jovanović moći da računa na njega u pohodu na prvu evroligašku pobedu ove sezone.

• Like 10
  • Love 1
Posted
27 minutes ago, Nelson Bighetti said:

Cije, majke ti?

Iz kuhinje hashtaga #kkcz na twitteru, jer svaka prava noobarda non stop visi tamo i prenosi po forumima šta god da se piše u vezi KK, bez da proveri kredibilitet izvora.

• Ha-ha 1
Posted

Prosle sezone sam uspeo da odem na oko 20ak utakmica, svaki put smo pobedili kada sam isao.

Danas sam prvi put u mogucnosti da odem ove sezone, tako da se nadam da ce tradicija od prosle sezone da se nastavi.

Ako neko nema kartu, imam viska sezonsku za tribinu C mogu da ga uvedem.

• Like 9
  • Thanks 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...