Kankkunen Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 2 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said: Ajmo jedno jako nepopularno misljenje, samo je jos @L' Imperatore optimista ovde vidim.Mi smo odigrali dobar mec protiv PAO.Kako? Nije samo on, ima nas još ... bio sam optimista i kad smo se borili za opstanak u domaćici, što ne bi sad kad igramo EL. Uvek ima nešto dobro, pozitivno ... 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Mnogo bolje skockan tim imaju komsije. Nemamo ama bukvalno nikakve sanse ove godine protiv njih. Da bar imamo nekog normalnog trenera sa autoritetom.... Ovaj ce zavrsiti kao Milivoje Lazic .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 7 minutes ago, iamsho4sho said: Mnogo bolje skockan tim imaju komsije. Nemamo ama bukvalno nikakve sanse ove godine protiv njih. Da bar imamo nekog normalnog trenera sa autoritetom.... Ovaj ce zavrsiti kao Milivoje Lazic .. Uh dobro je, uplaasio sam se da ce proci dan a nisi rekao ovo i pomenuo Milivoja Lazica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Da bar imamo nekog normalnog trenera sa autoritetom.... Ovaj ce zavrsiti kao Milivoje Lazic .. ,,Stop that, it's silly"Sent from my SM-A315G using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Ovaj sa SK rece da ce Vildoza prema poslednjim informacijama ipak karijeru nastaviti u Baskoniji, iskreno se nadam da lupeta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 istina jena kraju je prelomio coach lasokaze da imamo vec dovoljno igraca 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Steta Shabaz-Vildoza bi bila bas brutalna pozicija pleja, ovako cemo morati da krpimo kad Sabaz izadje iz igre 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Moze i Singleton da pomogne u organizaciji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 hour ago, fradler said: Ovaj sa SK rece da ce Vildoza prema poslednjim informacijama ipak karijeru nastaviti u Baskoniji, iskreno se nadam da lupeta. Ako je to tacno, onda je to ozbiljan fail kluba. Ne mozes ti da potpisujes i ozvanicavas igraca i onda 24 casa kasnije da to povlacis. Ako su menadzeri zajebali stvar onda trebaju da snose posledice. Mada, kad sam cuo da smo uspeli da izbacimo Maccabi iz igre za Vildozu to mi je vec samo po sebi bilo malo cudno. A ovima je ovaj sa obestecenjem jednostavno bio preskup... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Vazno je da nismo zadnji na tabeli EL 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Kad bolje razmislim, naravno da je Čovara znao za status Vildoze, ali je kao i obično odlučio da lovi u mutnom i malo podigne prašinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Cekaj sta na kraju Vildoza nece kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Ali kakav skauting ima Baskonija. Iskopaše ovog Hauvarda od 23 leta. Plače mi se. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Ima Baskonija bolje primere za neke iskope. Howard to nije. Bio je najbolji strelac koledz kosarke, a nakon toga bio i u NBA. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 7 minutes ago, Don Radonja said: Cekaj sta na kraju Vildoza nece kod nas? Pa ako dobije LOC, pretpostavljam da hoće, i obratno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 3 minutes ago, pavijan2 said: Ali kakav skauting ima Baskonija. Iskopaše ovog Hauvarda od 23 leta. Plače mi se. Ne treba tu neki skauting. Decko je bio vrhunski prangijas na koledzu, a onda zbog fizikalija sedeo na klupi u Denveru. Verovatno i kosta dosta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 hour ago, fradler said: Ovaj sa SK rece da ce Vildoza prema poslednjim informacijama ipak karijeru nastaviti u Baskoniji, iskreno se nadam da lupeta. kada budemo igrali protiv baskonije, igra poluvreme za nas 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Možda Jovanovic ne zeli Vildozu, ne uklapa mu se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 (edited) Ako odes kod menadzera I trazis igraca, potpises ga, dogovoris uslove, cim stavi potpis i njegovi menadzeri i agencija sastave ugovor to je to. E sad, ako su oni napravili neki previd, u dokumentaciji, a to za obestecenje sigurno nisu jer je to ozbiljan tim ljudi I advokata, oni snose odgovornost. Kratko I jasno. OK mrznja prema Covicu ali niste klinci da ne razumete kako funkcionise... Pa nije ga on licno uhvatio za ruku I doveo da potpise. Edited October 14, 2022 by Predragdjape 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 2 minutes ago, berti said: Možda Jovanovic ne zeli Vildozu, ne uklapa mu se... Čović: ajd da dovedemo Vildozu Jovanović: jel centar? Čović: nije Jovanović: ništa onda, vraćaj ga u Baskoniju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 3 hours ago, Kankkunen said: Nije samo on, ima nas još ... bio sam optimista i kad smo se borili za opstanak u domaćici, što ne bi sad kad igramo EL. Uvek ima nešto dobro, pozitivno ... Dobro to je nepromenljiv stav,ja mislim da ovde ima realnih naznaka da cemo mi igrati dobru kosarku,jako dobru u nekom periodu.Steta za PAO,vrlo moguc koban kiks za EL.Brejk u Spaniji bi nas odmah oziveo ali to je skoro naucna fantastika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Dolaskom Vildoze i povratkom Markovica i Nedovica, mi cemo u svakom trenutku imati 2 ball handlera u petorci. Dok njih trojica zaigraju imaćemo u EL 0:6 i to je kraj puta za nas. Da bar Vildoza dođe pa da se nosimo s Wildcardsima u Aba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Mozemo da se nadamo suterskom ludilu i pobedi protiv Baskonije. Protiv Reala kako bude, kao i protiv Efesa. Optimista sam... Nadam se Nedovicu na turneriji u Spaniji. 2 minutes ago, mister-no said: Dok njih trojica zaigraju imaćemo u EL 0:6 i to je kraj puta za nas. Da bar Vildoza dođe pa da se nosimo s Wildcardsima u Aba. Taj fazon. Mada pobeda protiv Baskonije je pod must. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 10 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ne treba tu neki skauting. Decko je bio vrhunski prangijas na koledzu, a onda zbog fizikalija sedeo na klupi u Denveru. Verovatno i kosta dosta. Ma da. Ako ne treba skauting kako ga mi nismo doveli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 minute ago, Predragdjape said: Mozemo da se nadamo suterskom ludilu i pobedi protiv Baskonije. Protiv Reala kako bude, kao i protiv Efesa. Optimista sam... Nadam se Nedovicu na turneriji u Spaniji. Taj fazon. Mada pobeda protiv Baskonije je pod must. Mi i Baskonija. Dva razlicita stila kosarke. Oni ce da prangijaju,a mi cemo da guramo dole. Rezultat ce biti kakavu odbranu suta za tri budemo imali. Ispod kosa su bas slabi. Pozitivno iz ove dve utakmice je da smo u vrhu EL po skokovima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts