srlepajce Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Svaka cast Lazi Neda isto pre koji dan podelio sliku Ovo dobija na znacaju jer se govorilo da su "njihovi" 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) https://n1info.rs/vesti/kapiten-kk-crvena-zvezda-za-n1-o-objavi-na-instagramu-neko-je-upao-u-moj-profil/ Do kurca Edited May 13, 2023 by berti 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 minute ago, berti said: https://n1info.rs/vesti/kapiten-kk-crvena-zvezda-za-n1-o-objavi-na-instagramu-neko-je-upao-u-moj-profil/ Do kurca samo polako. mafija se sad bori za svaki tvit, steta samo sto su najveca imena u sportu nezainteresovana, inace bi roknuli za dve nedelje. ali dobro je i ovako, jer kada jednom krene, tesko moze biti sve kao sto je bilo. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 8 minutes ago, srlepajce said: Svaka cast Lazi Neda isto pre koji dan podelio sliku Ovo dobija na znacaju jer se govorilo da su "njihovi" I njegova objava bila je ubrzo nestala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) Ko nije video Ovo nije ni za velicanje, ovo je nesto sasvim normalno Sutra da grmi Branko Lazic Edited May 13, 2023 by srlepajce 14 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) & nemanja nedovic. svaka cast, meni je ovo bitnije nego da li uzimamo aba Edited May 13, 2023 by uini 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Just now, uini said: & nemanja nedovic. svaka cast, meni je ovo bitbije nego da li uzimamo aba Nedovic je postavljao i pre par godina slike sa nekih protesta, mislim da je i Kalina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) Bitno je da je postavio.E sad sto ce orke da mu skacu po glavi zbog toga. Sad normalno da ce da kaze kako mu je hakovan ... jer znamo svi koliko Vucic voli kontrolu. Kako se Covicu ne omakne ili Ostoji? :D Edited May 13, 2023 by Don Dusko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 20 minutes ago, srlepajce said: Ko nije video Ovo nije ni za velicanje, ovo je nesto sasvim normalno Sutra da grmi Branko Lazic Sutra treba da grmi ,,Vučiću odlazi" a zatim ,,Branko Lazić". Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Ovi koji ga prozivaju za izjavu o hakovanju kao da ne znaju gde zive Covek ima dve male cerke Ko zna kakve je pretnje bolesnih placenika dobio A sve ce biti jasno po tome da li ce i dalje ostati kapiten 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Veliki naklon za momke, i iskreno se nadam domino efektu među Zvezdinom publikom u hali. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 3 minutes ago, srlepajce said: Ovi koji ga prozivaju za izjavu o hakovanju kao da ne znaju gde zive Covek ima dve male cerke Ko zna kakve je pretnje bolesnih placenika dobio A sve ce biti jasno po tome da li ce i dalje ostati kapiten To bi bilo baš providno, cenim da neće ništa dirati ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 7 minutes ago, Kankkunen said: To bi bilo baš providno, cenim da neće ništa dirati ... U toku ove sezone ne ali nesto mi mirise da ce Laza u penziju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Blizi im se kraj, zadnja koprcanja! U ocajnickom modu su, grupisu svoje ali dobro, nije za ovu temu ali svijetlo na kraju tunela se nazire. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Just now, srlepajce said: U toku ove sezone ne ali nesto mi mirise da ce Laza u penziju To je već moguć scenario, al prevremenu ... jer nije bilo u planu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 E, Lazicu, pickice jedna... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Sisaj ga Lazo. Taman si mogao da se iskupiš za ono branjenje Filipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Šteta za ovu izjavu, inače bi potencijalno skandiranje kapitenu sutra mogla da bude jedna velika pobeda. Pitanje je da li bi bilo i nakon izjave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Po meni je ovo mnogo bolje ... znači da je bilo ozbiljnih pretnji i ucena, a i dalje je tu, svi mogu da vide. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Lazo, svaka cast. Svi znamo da je ovo brisanje cisto saniranje stete. Cemu sad ovo vrijedjanje? Bolje podjite od sebe… 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Znaci idemo ovako, zvanicni stav crveno belog dela foruma je sledeci: Svi igraci CZ( i domaci i strani ) su izneli ovaj stav povodom Brnabickinog twita. Branko Lazic je to kao pravi kapiten prezentovao u javnost. Nakon nevidjenih pritisaka i pretnji igracima i klubu plasira se informacija o hakovanim nalogu. Ovo je i bio plan od pocetka. Zvezda Srbija nikad Brnabicka. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Kad bi svi ovi koji sad vredjaju Lazu ostali tako dosledni pa i na ucenu odgovorili sa "Mrs u.." bilo bi to lepo, realnost da ce svi ti isti da aplaudiraju na velikom mitingu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 14 minutes ago, Igor_ said: Kad bi svi ovi koji sad vredjaju Lazu ostali tako dosledni pa i na ucenu odgovorili sa "Mrs u.." bilo bi to lepo, realnost da ce svi ti isti da aplaudiraju na velikom mitingu. Mislis na mene? Are you fucking serious? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Ja bih to ovako, ja bih to onako uredno sakriven iza mog nicka na forumu vox92. Ako nekome nije jasno gde zivimo i na sta srbija lici. Ovaj lazicev potez je kao kada bi neko u s.koreji govorio protiv kima. Mene samo cudi da mu nisu obrisali ceo nalog odmah. Sutra da grmi za kapitena. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 minute ago, K.Dot said: Ja bih to ovako, ja bih to onako uredno sakriven iza mog nicka na forumu vox92. Ako nekome nije jasno gde zivimo i na sta srbija lici. Ovaj lazicev potez je kao kada bi neko u s.koreji govorio protiv kima. Mene samo cudi da mu nisu obrisali ceo nalog odmah. Sutra da grmi za kapitena. Prvo da grmi ,,Vučiću odlazi" a onda i za kapitena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts