RatzenStadt Posted Tuesday at 01:51 PM Posted Tuesday at 01:51 PM Porucio sam online u Laguni pre oko 30m. Sve proslo bez prepreka. Za sada nisam dobio info o nemogucnosti da se izvrsi isporuka.
kendrick duckworth Posted Tuesday at 02:16 PM Posted Tuesday at 02:16 PM E pa, izvinjavam se onda, pošto sam ja u search kucao i Rory Smith i Expected Goals i ništa nije izlazilo. Možda im je samo srč endžin loš. 😄
Мџе Posted Tuesday at 06:52 PM Posted Tuesday at 06:52 PM Taman javite kakva je i da li vredi čitati. Inače dve stare knjige koje se bave istom tematikom su Soccernomics i The Numbers Game, ima ih na Blackwell's-u i nisu skupe. Ono što ja znam je da je statistika preuzeta iz NFL-a i da prvi veliki trener koju je koristio široko Sem Alardajs. On je tokom karijere igrao fudbal u SAD i tamo došao u kontakt sa trenerima američkog fudbala i njihovim treninzima i posle odatle kopirao mnoge stvari kao fudbalski trener. Prvi je i krenuo da sarađuje sa OPTA-om. 1
Мџе Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Kakav je igrač bio Edhem Šljivo, po meni najbolji bosanski fubaler ikada. Moderna osmica, ispred svog vremena. Bolji i od Sušića.
Constantin Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 15 minutes ago, Мџе said: Kakav je igrač bio Edhem Šljivo, po meni najbolji bosanski fubaler ikada. Moderna osmica, ispred svog vremena. Bolji i od Sušića. Uh...nategnuto. Jeste Šljivo bio majstor, ali od Sušića bokji, hm...Možda od Seada, ali od Safeta, Papea...ne bih se kladio.
Recommended Posts