Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prebacujem programe i vidim na utakmici australske lige između Western Uniteda i Macarthur FC-a bukvalno stotinu galebova šeće po terenu :lol_2: i prebacuju se na onu stranu terena gdje nije lopta hahaha 

Ima ih više nego gledatelja na tribinama 😁😁

• Ha-ha 1
Posted

Srećan rođendan mojoj prvoj simpatiji, čoveku zahvaljujući kom sam zavolela fudbal i zbog kog mi je i dan danas omiljena pozicija pozicija štopera. ❤️

• Like 1
  • Love 1
Posted

Onako iz glave (ali i podatka na koje sam negde naleteo svojevremeno), Marko van Basten je bio izuzetan penaldzija. Na prste jedne ruke mu se mogu prebrojati promasaji,a sutirao ih je vise od 50 sigurno u karijeri..

Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Onako iz glave (ali i podatka na koje sam negde naleteo svojevremeno), Marko van Basten je bio izuzetan penaldzija. Na prste jedne ruke mu se mogu prebrojati promasaji,a sutirao ih je vise od 50 sigurno u karijeri..

Dobro pamtiš :bravo: 51 gol, 4 promašena.

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
6 hours ago, Barkley#34 said:

Povukao se Bejl.

Sad mi iskoči objava njegove FB stranice.

Zaista neverovatan igrač i šampion... Neka mu je srećno dalje. 

• Like 1
Posted
15 hours ago, Barkley#34 said:

Povukao se Bejl.

Nekako smo se odvikli da se igrači povlaće i tim godinama, a to je uglavnom kada su se ranije i povlačili. Ok, već duže vreme nije bio u dobroj formi, i to se nekako poklopilo sa tim što mu je palo interesovanje za neki ozbiljan fudbal, a poraslo za golf. Sve u svemu, srećno u penziji i nadam se da ćemo ga gledati na nekom golf turniru u budućnosti. Nije da sam neki fan, ali to bi bilo zanimljivo 🙂

• Like 2
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

@Kvaratskheliakad budes razmisljao o promeni nicka

Iako ima 55 godina, legendarni Japanac Kazojuši Mijura ne razmišlja da okači kopačke o klin. Trenutno nastupa za japanskog drugoligaša Jokohamu, ali kako sada stvari stoje, ponovo će put Evrope. Portal Nikan sport navodi da će Mijura potpisati ugovor sa portugalskim drugoligašem Oliverienseom. 

:smiley53:

Posted
14 hours ago, Drug Crni said:

Kazojuši

Kazujoši ili "King Kazu", molim lijepo. Najveća nogometna legenda u Japanu. Nakratko igrao i za Dinamo ZG, pratilo ga doslovno na stotine novinara i fotoreportera, uspostavljena je čak i čarter linija Tokyo-ZG (:classic_laugh:) i dolazilo po stotinu Japanaca na svaku tekmu, mislim da sam pisao već nešto o tome.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Neka dobije Oskara za glumu, pošto mu ne mogu poželiti da bude uspešan ni sa PSG-om a još manje sa Brazilom. :classic_biggrin:

On 1/24/2023 at 3:09 PM, Drug Crni said:

"Muskarci,sta vas sprecava da se oblacite ovako?" :smiley50:

2,w=467,c=0.sport.jpg

Serge Gnabry

Dobar ukus i zdrav razum. 

Edited by Ding Hao
  • Like 1
  • WOW 1
Posted
On 1/24/2023 at 3:09 PM, Drug Crni said:

"Muskarci,sta vas sprecava da se oblacite ovako?" :smiley50:

2,w=467,c=0.sport.jpg

Serge Gnabry

Što se mene tiče, radije bi se obukao ovako nego nosio ženske hlače kao pola ZG-a ispod 30 godina. Ne znam kako je kod vas, ali kod nas velik broj mladih muškaraca nosi ženske hlače (uske kao tajice, duljina iznad gležnja).

• Like 1
Posted (edited)
14 hours ago, Bugl Khan said:

Što se mene tiče, radije bi se obukao ovako nego nosio ženske hlače kao pola ZG-a ispod 30 godina. Ne znam kako je kod vas, ali kod nas velik broj mladih muškaraca nosi ženske hlače (uske kao tajice, duljina iznad gležnja).

I kod nas.

Sestra iz Amerike je pre par meseci bila ovde posle dugo vremena, čudila se.

Edited by MilošVB
Posted
18 hours ago, Bugl Khan said:

I to je nedostatak ovog ispod 

21 hours ago, Ding Hao said:

Dobar ukus i zdrav razum.