ćušpajz Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 (edited) 10 minutes ago, Davai Davai said: Na kraju 6-6-1 , sa sve “hendikepom”! 😂 Daj ozb povecajte “limit” na 14 transfera nedeljno….. Ps. Sezonski limit za “velike pse” je <100 ti imaš najveći kurac. ali bilo bi zgodno kada bi tim kurcem mlatarao u post-sezoni, predložiš na glasanje limit velikih pasa i ljudi (neki među njima i veliki psi), glasaju. ovako, svake sezone smaraš kako ti pravila ne odgovaraju a to je dosadno. čestitam ti na opasnoj ekipi (jer ne bih odigrao nerešeno da su ti oni aktivni zdravi) i na velikom pimpeku 💜 tj psu. Edited January 2, 2023 by uini 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 A brate sto tako… salimo se malo! 😃 Novogodisnji trash talk, tek da podgrejemo atmosferu. 🙂 Smaram da se ne bi stavljalo pod tepih, poput X stvari… ali samo pravim kontraefekat, koliko vidim. 😄 Evo, prestajem. 😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 @stefan81888 Stefi stefi.. Statement od mene, cisto da se zna ko je učitelj a ko učenik.. Mada ruku na srce, Jimmy je odmarao 2, nije te htelo. Mada si oteo fg ža dlaku šinko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 lepsi od monka, bolje igra na slovo, na slovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 8 hours ago, Squabbit said: @stefan81888 Stefi stefi.. Statement od mene, cisto da se zna ko je učitelj a ko učenik.. Mada ruku na srce, Jimmy je odmarao 2, nije te htelo. Mada si oteo fg ža dlaku šinko Još ja imam da učim 🙂 Čestitke i srećno u nastavku, učitelju. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 Ali konstantno su mi popunjena IR mesta, taman se neko vrati drugi se povredi. Ziona više u životu ne biram. Naravno da je Mičel odigrao partiju veka protiv mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 @Itachi Uchiha, koi si smoldog, iskoristio 3 izmene za 2 dana a ne kao ja, bigdog, 2u2 😐 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 On 1/2/2023 at 10:45 AM, Dracarys said: Cestitke Debelom na pobedi. Toliko nisam imao vremena od posla, cak ni izmene da izvrsim. Sve mislim veceras cu videti sta ima i ono, ode do kurca, izgubio sam trice i blokade na gluposti. Hvala na čestitkama... nisam ni ja bio dobar sa vremenom ( jebena prva smena) + put , ali izvukao nekako 3p :D On 1/2/2023 at 10:59 AM, Zvezdinho said: Od tog pacera @Fat Zaddsi izgubio, e moj Draki. Pa ja kad igram sa njim ruckove i vecere osvajam🙃 Auuuuuu jbt Zveki ja zaboravio i kada i koje godine je bio taj duel??? Vratićes se i ti nekada u A, možda Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Prokleti Kapela, da mi se vrati Onjeka slucajno sam ponudio taj trejd.....Misklikovao sam... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 7, 2023 Author Share Posted January 7, 2023 (edited) Izgleda da se borim za opstanak, 3 igraca od prvih pet rundi su mi na bolovanju. Kakav je car Bredli Bil, sigurno je 5-6 puta ove sezone napustio utakmicu, pauzira 2-3, zatim sledecih 3-5 utakmica malo igra i opet u krug. Samo sto je sada javljeno da ce biti aut najmanje 10 dana. Edited January 7, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 (edited) On 1/4/2023 at 1:15 PM, Fat Zadd said: Hvala na čestitkama... nisam ni ja bio dobar sa vremenom ( jebena prva smena) + put , ali izvukao nekako 3p :D Auuuuuu jbt Zveki ja zaboravio i kada i koje godine je bio taj duel??? Vratićes se i ti nekada u A, možda Ne cudi, s obzirom kad si platio pecenje Spoiler Edited January 7, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 @Zvezdinho Pa to ti pričam... ja sam i zaboravio kada si igrao A ( to sto se tebi nisu poklopile zvezde do letos je tvoj problem 😛) Btw, kakva sutersko vece X2 mojih , uspeli su i bacanja da izgube. Na stranu sto se svi ovi sa začelja raspucaju protiv mene i imaju fg >0,5% i 0,5ppm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 8, 2023 Author Share Posted January 8, 2023 Kada je Zveki igrao A, davno je to bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 @Manudobro si se borio, nisam hteo ovako da te ponizim. Cestitke, svakako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 35 minutes ago, Miskooo said: @Manudobro si se borio, nisam hteo ovako da te ponizim. Cestitke, svakako. Ubedljivo najbolja nedelja od početka sezone, ujedno i prva gde nisam imao povređenih igrača. Žao mi je što si ti naleteo na ovu zahuktalu mašinu. Pre početka nedelje ti gledam roster i pitam se kako ova ekipa nije u top5 ako mi veruješ. Prejaku osnovu imaš ali i priličan pad kvaliteta van top5 igrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 i meni je najgrdniji poraz od miska; jedva sam fg% uzeo, nije mi ni turnovers dao a za ostalo nisam mogao ni da prdnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Uini, mene je Manu unakazio, uzeo sam samo 2 neresene. Cini mi se u sredu ujutru 6:6, cetvrtak ujutru 11:1 i nema nazad. 😕 Sto je najgore, pogledao sam moj skor sa 5-6 tima i uopste nisam los, samo ovo Manuovo nikako nisam mogao da ispratim, nijedna kategorija ni blizu. Jos sinoc krece vece sa 12:0:1 (neresena td) i gledam igraju mu Lamelo i Gidej, reko gledaj kad budem deo istorije i 13:0, ali izvuko bulju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Odlican duel sa Skvebijem, bilo je neizvesno do samog kraja, moglo je otici na obe strane. Srecom Slow Mo i Nembhard uzeli po 4 stl juce i doneli tu kategoriju. Romeo i Herel odlicni kratkorocni ubodi pa najzad pobeda posle 2 ubedljiva poraza. KAT i dalje weeks away, a trebalo je vec da se vrati u najgorem slucaju. Sad protiv Davaija, kome su svi zdravi, bice bas teska nedelja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Sem Smarta, Durena, Carusa… 🙂 Ali hej, bar je Bruce Brown dobio g/f. Tu je i Prins, uvek kad je frkica. Bice dobar duel. 🤝 Ps. Polako se penjem, od #16 do #8 mesta za mesec dana… i rivalima se polako penjem na Q, tako da sve ide po planu. 👍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 1 hour ago, Davai Davai said: Sem Smarta, Durena, Carusa… 🙂 Em nisu prvi red igraca, em je pitanje da li ce i koliko odsustvovati, evo za Carusa izaslo da ce igrati - zato i kazem generalno ti je zdrava ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Ali kakav raspad sistema poslednja 2-3 dana za ubedljiv poraz..., i naravno stakleni Jaaaaa resio da ladi j#ja u bas u nedelju. Na stranu sto su Dovlini odigrali partije sezone... počevši od DD Reed-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 17 hours ago, Magia said: … evo za Carusa izaslo da ce igrati - zato i kazem generalno ti je zdrava ekipa. I na kraju zaboravim da ga ubacim! 😂 Hahahah, mentolać. Još mi ti sportski najavio da igra… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 nisi mentolac, vec big dog kojem ne trebaju igraci tek kad ozdrave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Hahahaha Pa ti si riznica pošalica 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 možda promenim nick u riznica pošalica, stay tuned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts