Jump to content

Glasanje  

18 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Broj nedelja regularne sezone i plej ofa.

Recommended Posts

Posted (edited)

Za kraj, TIER 1: Threepwood, Stefan, Miško, Mađija

THREEPWOOD:

Reveal hidden contents

STEFAN:

Reveal hidden contents

MIŠKO:

Reveal hidden contents

MAĐIJA:

Reveal hidden contents

Edited by Dracarys
  • Like 6
  • Thanks 2
Posted

Kako je Zveki, da li spremaš neke trejd šeme sa Gidijem?

Inače, Kavaj najlaganije propušta naredne dve utakmice. Znači ne bih ga uzeo u trećoj rundi, za četvrtu rundu bih razmislio. Odvratan igrač za fantazi.

Posted

@Dracaryshvala za analizu i što si me stavio u tier 1, nadam se da me to dovoljno izmarelisalo da ispadnem u B ligu 😄

Moja ekipa su prva 4 autopick (sa moje liste, Luka, Kapela, Jimmy pa Keegan), pa sam onda sam birao 4 (hvala nemačkim vozovima što imaju wifi pa su mi to omogućili). 

Kad sam došao do drafta ekipa mi je već bila polurasparena što se tiče strategije (jer je uparivanje nemoguće sa autopikom kao što rekoh pre drafta) pa sam birao igrače koji mi se sviđaju bez taktike, prvo Kala, Oubrea pa Bojana a onda JaVale-a jer mi je falio centar. 

Pored toga što mi nije baš jasno koje kolone treba da jurim, ekipa mi je i nebalansirana jer imam 4 centra i skoro sigurno bih trejdovao jednog za nekog beka. 

Sezona mi zavisi od Kapele koji je dobio prednost na mojoj autopick listi u odnosu na Alena jer mi se više sviđa njegov PO raspored, zato što sam očekivao breakout Mobley-a koji možda pojede malo statsa Alenu i zato što Kapela ume da bude zver i na manjoj minutaži, ovo mi je minumum 3. a možda i 4. put da sam ga draftovao pa da vidimo, možda sam pogrešio. 

Posted

@Dracarys Prosle sezone si me smestio u 4. grupu, a moje prognoze su bile jos crnje. Zavrsio sam treci u regularnom delu.

Ove sezone me stavljas u najjace, a kad uporedim tim sa proslosezonskim mislim da je slabiji i to onako lagano. 😄

Posted

Da pozdravim familiju slepcima iz ESPN koji su držali OUT SGA-u sve vreme, čak i napisali da će izvesni Lindsay Waters dobiti neke njegove minute. Na kraju mi SGA ostao na injury statusu iako je pokidao, a ovaj Waters otpremljen nazad u G ligu. Nije da bi mi nešto pomoglo.

Posted

espn potpuno pobenavio, hteo sam da stavim vassella i williamsa na IR i kad kliknem manage IR on mi nudi da aktiviram Ingrama i Burksa koji nisu kod mene

nzm kod koga su, na fonu sam trenutno

• Ha-ha 1