Luchifer89 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Baš je ekipa ispoštovala 17k ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 (edited) 5 minutes ago, DameTime said: Nikako vam ne odgovara up-tempo igra koju imaju sa Facuom na terenu. Plus, switch odbrana će morati da se koriguje, konstantno imaju mismeč. Baš ništa dobro nemam da kažem, kako su vas nadigrali -14 i nije mnogo... Trebalo je da bude 30. I šteta što nije. Pa nek se jednom nauči pameti sa kojom petorkom otvara ovakve mečeve. Imaju 20 skokova više od toga 15 u napadu. Reši Obradoviću jednačinu, ovo ti je 5 derbi! Edited March 13, 2023 by Instinkt 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 U apsolutno najpozitivnijem slucaju, izgubicemo sa Frensisovih 8 razlike. Na sta ja veceras gubim svoj sluh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 1 minute ago, Instinkt said: Trebalo je da bude 30. I šteta što nije. Pa nek se jednom nauči pameti sa kojom petorkom otvara ovakve mečeve. Imaju 20 skokova više od toga 15 u napadu. Reši Obradoviću jednačinu, ovo ti je 5 derbi! Znaš da Želimira obožavam ali zaista ne kapiram koji đavo otvara sa Smajlijem i Madarom, tj. zašto uvek. U ovakvoj tekmi moraju da startuju Lesor i Exum, dosta je jaka KKCZ pod košem iako nekad tako ne izgleda. Nije ovo nedostižno, samo je problem što niko nije razigran u prvom poluvremenu, sem delimično Lesora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Ima ona cuvena, sve smo promasili, oni sve pogodili, mora to da se okrene. Sad ce' vidite da ne mora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Kakva raštimovana grupa građana. Ne znam šta je plan ovdje bio jer ga nismo ni vidjeli. Ovo kretanje sa Smailagom nam se obija o glavu po n-ti put, lik je hodajuća kataklizma epskih razmjera. Anđušić za deset minuta nije ni pogledao na koš, igrač manje na terenu u oba smjera. Organizacija nula, odbrana nula, skok minus beskonačno. Lessorta jadnog ubiše pod košem, ostatak ugodno češka jaja i moli Boga da im ne dopadne lopta. Fuj bre, neljebi, splačine i jajare jedne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Karakter nula. Nisu se ni pojavili u hali. Ni igrači ni navijači. I da, jebo vas Andjusic. Svaki minut je uvreda za košarku njegov boravak na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Just now, DameTime said: Znaš da Želimira obožavam ali zaista ne kapiram koji đavo otvara sa Smajlijem i Madarom, tj. zašto uvek. U ovakvoj tekmi moraju da startuju Lesor i Exum, dosta je jaka KKCZ pod košem iako nekad tako ne izgleda. Nije ovo nedostižno, samo je problem što niko nije razigran u prvom poluvremenu, sem delimično Lesora. Ne znam, ne znam, ne znam. Ubacio nas u nervozu, oni se razigrali, sad Kampaco ubacuje Steph trojke. Dante mu odigrao 4 minuta, ako i toliko. Fakundo nas razdvaja iz pika ko Mojsije. Obradović ko s kruške da je pao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Ok, plan za sada uspeva, oni vode, mi jurimo prednost. Sad jako početak treće i kreće žurka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 1 minute ago, Aman 2 said: Karakter nula. Nisu se ni pojavili u hali. Ni igrači ni navijači. I da, jebo vas Andjusic. Svaki minut je uvreda za košarku njegov boravak na terenu. Bukvalno sam precutao celo poluvreme (minus urlanje na nase kad zaseru = urlanje sve vreme). Jebale ih "pesme". Vreme je da karmicki najebemo i to krajnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 9 minutes ago, Xpert said: Mi smo idealan tim za Kampaca. Premekan u odbrani, koji mnogo preuzima i ostavlja puno prostora. A jos pogodio i 2 user trojke. Al defanzivni skok. Sramota. Bas sramota. Nisam ocekivao ovoliko da se raspadnemo. Faku je vise nego korektan u odbrani, cak i osecaj za skok ima. Problem mu je matchup protiv visih ballhandler-a a to vi imate u Exum-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Očigledno je Efes ipak važniji, bar se nadam da je tako. Deluje mi da je to odgovor na pitanje otkud takva raspodela minutaže i nikakav pristup. Mada, nemam ništa protiv da posle rekreativne pogledamo i malo takmičarske košarke s naše strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 1 minute ago, Instinkt said: Ne znam, ne znam, ne znam. Ubacio nas u nervozu, oni se razigrali, sad Kampaco ubacuje Steph trojke. Dante mu odigrao 4 minuta, ako i toliko. Fakundo nas razdvaja iz pika ko Mojsije. Obradović ko s kruške da je pao. Kampaco je apsolutni game changer, to se zna. Ali na to moraš odgovoriti... Exum osim što je dva puta probao da reši Facua na niskom postu (i promašio oba puta čini mi se) nije ništa uradio. Bukvalno se ne mogu setiti jednog dobrog poteza bilo kog vašeg igrača sem Lesora. I odmah da kažem ovo je dekoncentracija igrača, ušli su tako u utakmicu tj. kao da nisu ni došli, kako ste otvorili tekmu to su sve greške koje proizilaze iz dekoncentracije. Da vidimo Q3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 (edited) 4 minutes ago, Aman 2 said: Karakter nula. Nisu se ni pojavili u hali. Ni igrači ni navijači. I da, jebo vas Andjusic. Svaki minut je uvreda za košarku njegov boravak na terenu. Navijaci nisu placeni milionski, kao ove nase dive. Zapravo, platili su velike pare, da bi gledali ovo totalno odsustvo energije i dostojanstva. 1 minute ago, Kooineeperk said: Faku je vise nego korektan u odbrani, cak i osecaj za skok ima. Problem mu je matchup protiv visih ballhandler-a a to vi imate u Exum-u. Pricam o nasoj defanzivi. Idealan match-up za njega. Edited March 13, 2023 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Pocetak može sa Smajlagićem ili Trifom ali Smajlagićem i Trifom ne može.Ko zna koja utakmica koju gubimo zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 2 minutes ago, Xpert said: Pricam o nasoj defanzivi. Idealan match-up za njega. Aaaa jasno, ne moze da se i gleda tekma i 2 teme da se citaju 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 E moj Ledej... verovatno igrac koji je najvise podbacio na nivou cele sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Evo i Frensisovih 8 razlike 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Samo to je trebalo, da spojimo par odbrana i napada. Ajde sad samo smireno, tu smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 (edited) 4 minutes ago, Barkley#34 said: Samo to je trebalo, da spojimo par odbrana i napada. Ajde sad samo smireno, tu smo. Nismo nigde. Odbrana p&r-a je klasican skandal. Edited March 13, 2023 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Nema od ovog nista. Igra samo 6 igraca. Gotovi su do 4/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 (edited) 5 minutes ago, Xpert said: Nismo nigde. Odbrana p&r-a je klasican skandal. Kad posle -20 smanjiš na -7 onda si blizu. Naravno, to ne mora ništa da znači ali ima još 1/4. Edited March 13, 2023 by Barkley#34 minus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Bravo za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 A taman sam se bio pomirio i našao silver lining da mi bar pritisak neće otići na trista. [emoji849] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 ste se desilo lesoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts