djole Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: resili djetici da se samoubiju znaci neverovatna kolicina gluposti u poslednja dva minuta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) ????????? Ovo svirali faul u napadu, kako?! Jer da je bio loose ball foul bila bi bacanja za Turke Edited September 1, 2022 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Au, kako se samoubiše Crnogorci. Imali su 8.5 sekundi, i čovek diže preko ruke iz kornera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 1, 2022 Author Share Posted September 1, 2022 I na kraju so na ranu trojka. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Šta je ovo sunce ti jebem? Deluje da je bio faul na Simonoviću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Faul u napadu ? :) Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Litvanci uzasno nezgodni. Steta sto se ne ukrstaju sa nekim Italijanima da ih isprangijaju. Navijam da nekako Spanci budu drugi i da ih sklone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Slovence napuni pokojni Kuzminskas. Ali sve vreme deluje da ne mogu bolje, a Slovenci da imaju rezerve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 1 minute ago, Geronimo said: Litvanci uzasno nezgodni. Steta sto se ne ukrstaju sa nekim Italijanima da ih isprangijaju. Navijam da nekako Spanci budu drugi i da ih sklone. Ja navijam za ukrstanje Spanija - Slovenija, pa da se ne mlatimo sa napaljenim Zmajcekima za medalju 🤓 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 CG je izgubila kad je Popović na +5 šutnuo onu tricu, morali su da spuste Dubljeviću dolje da igra 1 na 1. Stvarno šteta za ovu propuštenu priliku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Sta uradi Cancar sahrani Kuzminskasa i Valancijunasa za 5 sekundi kukuuuuuuuuuuuuuuu 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Baš me zanima za koje pare igra Tobey. Jeste lagan ali baš pokretljiv plus dobar šuter, solidno maltretira Jonasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Slovenacki Borisa sabio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Sjajna utakmica, kao drugi sport u odnosu na CG - Turska. Grigonis je baš prevejana evroligaška njuška. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 4 minutes ago, Casaubon said: Ja navijam za ukrstanje Spanija - Slovenija, pa da se ne mlatimo sa napaljenim Zmajcekima za medalju 🤓 To će se desiti u slučaju da ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Litvanci baš dobri. Čvrsti, organizovani, borbeni. Slovenci mogu i dosta bolje. Odlična utakmica koju samo kvare sudije glupostima na štetu obe ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) 1 minute ago, PavNO1 said: To će se desiti u slučaju da ? Slovenci budu cetvrti u ovoj grupi. Nema teoretske sanse. A i tom slucaju ne bi ih Spanci dobili da igraju pet puta. Igraju Slovenci onako, Litvanci u transu, Slovenci vode na poluvremenu. Ovo ide 10+ lagano u drugom cim Litvanci promase par suteva. Edited September 1, 2022 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 2 minutes ago, McLeod said: Slovenci budu cetvrti u ovoj grupi. Nema teoretske sanse. A i tom slucaju ne bi ih Spanci dobili da igraju pet puta. Igraju Slovenci onako, Litvanci u transu, Slovenci vode na poluvremenu. Ovo ide 10+ lagano u drugom cim Litvanci promase par suteva. Ehhhh, ja reko neki izgledniji scenario kad ono nemogući 🙂 Mora se spuštati na Jonasa dolje 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Just now, PavNO1 said: Ehhhh, ja reko neki izgledniji scenario kad ono nemogući 🙂 Mora se spuštati na Jonasa dolje 🙂 Sjebacu te na prvoj utakmici xD A prve dve moje prosle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 5 minutes ago, PavNO1 said: To će se desiti u slučaju da ? Nemam predstavu, sto ne smeta da zelim da nam neko skloni slovence iz bilo koje moguce kombinacije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Iako su Slovenci ocigledno jaca ekipa, ipak mi je veci utisak da su uz sve svoje mane ovi Litvanci izuzetno zilavi i nezgodni. Nije lako igrati i dostojno se drzati protiv ekipe koja pogadja u toliko visokim procentima za tri. Uz malo manje glupo izgubljenih lopti, Litvanija bi verovatno i vodila sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 4 minutes ago, McLeod said: Sjebacu te na prvoj utakmici xD A prve dve moje prosle. Polako 🙂 Biće popravni ako sad ne prođe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Realova skola, opet. kad prigusti, valjaj se po terenu. Fuj. Samo zbog toga hvatam sebe kako navijam za Litvance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Uh -2 do +7 za minut i po laganica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 25 minutes ago, Chaos Is Me said: Sjajna utakmica, kao drugi sport u odnosu na CG - Turska. Grigonis je baš prevejana evroligaška njuška. Kvare utisak Denda I Nikolic,bas ih je tesko slusati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts