Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Casaubon said:

Cek polako, ja se iskreno nadam da ce Poljaci dobiti sansu da igraju protiv Francuza. Moze Slovenija slobodno i veceras kuci, sto se mene tice.

Hereza je biti protiv Luke Doncica. 

Posted (edited)

1. Poljska

2. Nemačka

3. Francuska 

4. Španija

Pa da nekako prežalim ovu katastrofu. Ako Slovenija, Francuska ili Španija osvoje, neće mi biti dobro. U najgorem slučaju, navijam za Njemačku ili Francusku. 

Edited by Joka i Miloje
  • Like 2
Posted

Najbolje da osvoje Poljaci pa da se raspusti evropska košarka.

Heurtel je odigrao kao u najboljim danima plus je oteo loptu Furnijeu što je dobro.

Fontekio prodao tj podlegao Mekovoj kletvi, nema tu spasa.

• Like 7
Posted
22 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Hereza je biti protiv Luke Doncica. 

Uf. Elaboriracu jos jednom. Najbolji je igrac na svojoj poziciji na svetu, neverovatan na svaki moguci nacin. Ali je i jednako iritantan, na neki realovski nacin (slicno kao lazni Ronaldo, recimo) - valjanje, foliranje, dreka na sudije, prezrivi osmeh - ceo paket onoga sto ne mogu da svarim ni pod tackom razno. Ja za takve likove ne mogu da navijam nikako.

Posted

lol, lazni Ronaldo, malo postovanja prema jednom od najboljih igraca ikada, koji je podigao nivo igre, na fizicki neverovatan, nije bez razloga najbolji strelac LS. To je offtopic

Sto se tice Luke, ocekujem da otrese sve do kraja.

• Like 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted

Ne pamtim goru Francusku a opet uđoše u polufinale. Nema De Koloa i Batuma, gomila neke drvne građe bez sistema, i opet idu daleko. 🙄 🤔

Posted
12 minutes ago, drgnk said:

Ne pamtim goru Francusku a opet uđoše u polufinale. Nema De Koloa i Batuma, gomila neke drvne građe bez sistema, i opet idu daleko. 🙄 🤔

A realno su izgubili utakmice i u osmini i u četvrtfinalu. Neverovatno kako su došli do semija.

Posted (edited)

Kouč Poljske mi je definitivno najprijatnije iznenadjenje turnira. Steta sto mu je krstenica neodgovarajuca nasim budalama, raspitao bih se koliko sutra ako ispadnu za njegove usluge.

Edited by threepwood
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...