quentin Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 2 minutes ago, medobrundo said: Finski navijači prisutni u velikom broju, u svim godinama i polovima. Oduševljavaju se koševima svoje reprezentacije i na minus 35. Kreativno obučeni, mahom svi u dresovima. Ne može čovek da se odbrani od njihovih čestitki i pohvala. Mislim da su očekivali i malo utehe. Sve u svemu, strava je to, ali fali im malo naše drskosti i bahatosti 😄 Ja sam na TV isto gledao ove finske navijače kako se jednako dobrohotno raduju svakom košu svoje ekipe bilo na početku dok su još bili u egalu ili kasnije kad su bili na -30. Česi su mi slično izgledali na utakmici protiv nas. Čudno nekako sve to meni izgleda.
McLeod Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Smatraju nas za evropske Amerikance i da svi igraju za castan poraz, ne bih ja tu nista dir'o. 5
DameTime Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 1 minute ago, quentin said: Ja sam na TV isto gledao ove finske navijače kako se jednako dobrohotno raduju svakom košu svoje ekipe bilo na početku dok su još bili u egalu ili kasnije kad su bili na -30. Česi su mi slično izgledali na utakmici protiv nas. Čudno nekako sve to meni izgleda. To se zove sportski duh. Na tragu one Jokićeve izjave (voleti košarku vs voleti pobedu), s kojom se inače ne slažem potpuno ali ima i malo istine. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Da vide nasu reakciju ako bi ne daj Boze nasa reprezentacija gubila 30 razlike. To bi bio kulturni sok za njih 4 1
srlepajce Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 A mi slusamo kao konsultanta onog Nikolica 3
Beonegro Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 15 minutes ago, srlepajce said: A mi slusamo kao konsultanta onog Nikolica Bolje nego da mi slušamo Sedlačeka a Kari Nikolića, onaj bi i kamen pokvario 4 13
Barkley#34 Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 46 minutes ago, DameTime said: Posledica toga je da Jokić ne "privatizuje" reprezentaciju iako je najbolji centar na svetu, ne znam da li ste primetili koliko se i on prilagodio i podredio timu a i dalje izgleda kao najbolji centar na svetu... Ništa se to ne razlikuje od njegovog pristupa u Denveru. Tačno se vidi da češće napada početkom utakmice, da nas lakše uvede u istu. Isto tako uzme loptu i kad zaštopujemo par napada, da "otčepi". Inače, stalno se šoknem kad shvatim kolika leđa čovek ima. Strvina i po. 37 minutes ago, medobrundo said: Da ne ispadne da se nešto opija, sedeo čovek sa nekim članom naše ekspedicije i pričao. Nije lako ni zaspati verovatno nakon što utakmica završi u 23h, a ti podigao obrtaje svog tela na max. Sećam se da je Đoković pričao da kad igra kasne termine ne može da zaspi do četiri-pet. Dok se sredi, masaža, doping kontrola, a onda još neko vreme dok se organizam ne smiri. Tako da i Kalini verovatno prija da izluftira glavu od košarke i tako se lagano "ugasi" za taj dan. 6
kironepraktičar Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 sinoć bio jao mile u studiju, samo što ja pošteđujem porodicu nekog relevantnog nivoa zvuka za slušanje, da bih izbegao riot još u grupama, ne treba mi to. elem 🙃 neko je lepo primetio da na podcastu sa cvidžama podseća na mladog šešelja. sinoć je bila prilika za kompletnu transfomaciju, pošto je imao sako i belu šulju ali su izostale naočare. taman je mogao da polije pavićevića vodom ili slično 2 6
Devil In My Pants Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Ne fali Fincima nista, fali nama malo vise zivota van televizora, mimo kosarke mislim. 2
srlepajce Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Šalio se Mile na svoj racun 🤣 Dobar lik Mile Najjace kad kaze kako je Kari simpa kad vice na drugoga kad vikne na tebe nije prijatno 😁 1 1
kironepraktičar Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 mile panja od čoveka, kapiram da za razliku od @Mairosu, prihvata konstruktivnu kritiku 😱 8 1
kironepraktičar Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 9 minutes ago, Mairosu said: pa prihvatam i ja. ali ne tvoju. samo sam hteo da te pozovem na parti ovde al' ne umem lepo 💚 1
Don Dusko Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 24 minutes ago, Mairosu said: pa prihvatam i ja. ali ne tvoju. touche 1
DameTime Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 40 minutes ago, Barkley#34 said: Ništa se to ne razlikuje od njegovog pristupa u Denveru. Tačno se vidi da češće napada početkom utakmice, da nas lakše uvede u istu. Isto tako uzme loptu i kad zaštopujemo par napada, da "otčepi". Inače, stalno se šoknem kad shvatim kolika leđa čovek ima. Strvina i po. Je, je, samo sada sve to lepo dolazi do izražaja jer je Kari bolji trener od Melouna 😆 Igra deluje jako tečno, nema tapkanja u mestu, driblanja do besvesti (sem kad Gudura oće da fintira vazduh...)
freethrow Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 35 minutes ago, uini said: samo sam hteo da te pozovem na parti ovde al' ne umem lepo 💚 ti si više u fazonu dođi vamo neću ti ništa 1
MC Thunder 2 Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Stobirekli, grupa nam je 1 bulja. Lepo i pohvalno je bilo videti angazovanost nasih u oba pravca. O necemu vise bih ipak sacekao plejof fazu. Kako stvari stoje, mozda budemo ozbiljnije tesitrani vec u 1/8.
DameTime Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 3 hours ago, Miki28 said: Da vide nasu reakciju ako bi ne daj Boze nasa reprezentacija gubila 30 razlike. To bi bio kulturni sok za njih Da vide reakciju kad prospemo 15 razlike u Q3... 1
Problem sa licnim greskama Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 (edited) Ako Holandija zaista dobije Poljsku i mi pobedom veceras obezbedjujemo prvo mesto u grupi (a D1 igra osminu finale 11.09.) je to ozbiljan prostor za mentalni i fizicki optimum pred ono najbitnije za nas. Edited September 6, 2022 by Problem sa licnim greskama
kironepraktičar Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 15 minutes ago, DameTime said: Da vide reakciju kad prospemo 15 razlike u Q3... da vidimo mi finsku reakciju u semis svetskog prvenstva u hokeju, ako od 2-0 naprave 2-3. 1
DameTime Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 7 minutes ago, uini said: da vidimo mi finsku reakciju u semis svetskog prvenstva u hokeju, ako od 2-0 naprave 2-3. Ali ovo nije semis ni EP ni SP nego grupna faza. xD
kironepraktičar Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 (edited) 1 minute ago, DameTime said: Ali ovo nije semis ni EP ni SP nego grupna faza. xD onda zameni semis i sp sa grupnom fazom na ep :i Edited September 6, 2022 by uini
DameTime Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Just now, uini said: onda zameni semis i sp sa grupnom fazom na ep :i Mogu da zamenim čime hoćeš, poenta ostaje ista - imamo preterane reakcije, sa ogromnim amplitudama.
kironepraktičar Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Just now, DameTime said: Mogu da zamenim čime hoćeš, poenta ostaje ista - imamo preterane reakcije, sa ogromnim amplitudama. ne ostaje poenta ista ako je u pitanju sport gde finci smatraju da su u top 5-6 na svetu u svakom trenutku, ako vec moram da pojasnjavam. nervirali bi se za sitnicu umesto sto slave svaki kos jer su srecni sto su tu, na basketu. 2
Recommended Posts