quentin Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 2 minutes ago, medobrundo said: Finski navijači prisutni u velikom broju, u svim godinama i polovima. Oduševljavaju se koševima svoje reprezentacije i na minus 35. Kreativno obučeni, mahom svi u dresovima. Ne može čovek da se odbrani od njihovih čestitki i pohvala. Mislim da su očekivali i malo utehe. Sve u svemu, strava je to, ali fali im malo naše drskosti i bahatosti 😄 Ja sam na TV isto gledao ove finske navijače kako se jednako dobrohotno raduju svakom košu svoje ekipe bilo na početku dok su još bili u egalu ili kasnije kad su bili na -30. Česi su mi slično izgledali na utakmici protiv nas. Čudno nekako sve to meni izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Smatraju nas za evropske Amerikance i da svi igraju za castan poraz, ne bih ja tu nista dir'o. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 1 minute ago, quentin said: Ja sam na TV isto gledao ove finske navijače kako se jednako dobrohotno raduju svakom košu svoje ekipe bilo na početku dok su još bili u egalu ili kasnije kad su bili na -30. Česi su mi slično izgledali na utakmici protiv nas. Čudno nekako sve to meni izgleda. To se zove sportski duh. Na tragu one Jokićeve izjave (voleti košarku vs voleti pobedu), s kojom se inače ne slažem potpuno ali ima i malo istine. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Da vide nasu reakciju ako bi ne daj Boze nasa reprezentacija gubila 30 razlike. To bi bio kulturni sok za njih 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 A mi slusamo kao konsultanta onog Nikolica 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 15 minutes ago, srlepajce said: A mi slusamo kao konsultanta onog Nikolica Bolje nego da mi slušamo Sedlačeka a Kari Nikolića, onaj bi i kamen pokvario 4 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 46 minutes ago, DameTime said: Posledica toga je da Jokić ne "privatizuje" reprezentaciju iako je najbolji centar na svetu, ne znam da li ste primetili koliko se i on prilagodio i podredio timu a i dalje izgleda kao najbolji centar na svetu... Ništa se to ne razlikuje od njegovog pristupa u Denveru. Tačno se vidi da češće napada početkom utakmice, da nas lakše uvede u istu. Isto tako uzme loptu i kad zaštopujemo par napada, da "otčepi". Inače, stalno se šoknem kad shvatim kolika leđa čovek ima. Strvina i po. 37 minutes ago, medobrundo said: Da ne ispadne da se nešto opija, sedeo čovek sa nekim članom naše ekspedicije i pričao. Nije lako ni zaspati verovatno nakon što utakmica završi u 23h, a ti podigao obrtaje svog tela na max. Sećam se da je Đoković pričao da kad igra kasne termine ne može da zaspi do četiri-pet. Dok se sredi, masaža, doping kontrola, a onda još neko vreme dok se organizam ne smiri. Tako da i Kalini verovatno prija da izluftira glavu od košarke i tako se lagano "ugasi" za taj dan. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 sinoć bio jao mile u studiju, samo što ja pošteđujem porodicu nekog relevantnog nivoa zvuka za slušanje, da bih izbegao riot još u grupama, ne treba mi to. elem 🙃 neko je lepo primetio da na podcastu sa cvidžama podseća na mladog šešelja. sinoć je bila prilika za kompletnu transfomaciju, pošto je imao sako i belu šulju ali su izostale naočare. taman je mogao da polije pavićevića vodom ili slično 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ne fali Fincima nista, fali nama malo vise zivota van televizora, mimo kosarke mislim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Šalio se Mile na svoj racun 🤣 Dobar lik Mile Najjace kad kaze kako je Kari simpa kad vice na drugoga kad vikne na tebe nije prijatno 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 mile panja od čoveka, kapiram da za razliku od @Mairosu, prihvata konstruktivnu kritiku 😱 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 pa prihvatam i ja. ali ne tvoju. 1 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 9 minutes ago, Mairosu said: pa prihvatam i ja. ali ne tvoju. samo sam hteo da te pozovem na parti ovde al' ne umem lepo 💚 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 24 minutes ago, Mairosu said: pa prihvatam i ja. ali ne tvoju. touche 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 40 minutes ago, Barkley#34 said: Ništa se to ne razlikuje od njegovog pristupa u Denveru. Tačno se vidi da češće napada početkom utakmice, da nas lakše uvede u istu. Isto tako uzme loptu i kad zaštopujemo par napada, da "otčepi". Inače, stalno se šoknem kad shvatim kolika leđa čovek ima. Strvina i po. Je, je, samo sada sve to lepo dolazi do izražaja jer je Kari bolji trener od Melouna 😆 Igra deluje jako tečno, nema tapkanja u mestu, driblanja do besvesti (sem kad Gudura oće da fintira vazduh...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 35 minutes ago, uini said: samo sam hteo da te pozovem na parti ovde al' ne umem lepo 💚 ti si više u fazonu dođi vamo neću ti ništa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Iz ovog ugla jos lepse 😍 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Stobirekli, grupa nam je 1 bulja. Lepo i pohvalno je bilo videti angazovanost nasih u oba pravca. O necemu vise bih ipak sacekao plejof fazu. Kako stvari stoje, mozda budemo ozbiljnije tesitrani vec u 1/8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 3 hours ago, Miki28 said: Da vide nasu reakciju ako bi ne daj Boze nasa reprezentacija gubila 30 razlike. To bi bio kulturni sok za njih Da vide reakciju kad prospemo 15 razlike u Q3... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) Ako Holandija zaista dobije Poljsku i mi pobedom veceras obezbedjujemo prvo mesto u grupi (a D1 igra osminu finale 11.09.) je to ozbiljan prostor za mentalni i fizicki optimum pred ono najbitnije za nas. Edited September 6, 2022 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 15 minutes ago, DameTime said: Da vide reakciju kad prospemo 15 razlike u Q3... da vidimo mi finsku reakciju u semis svetskog prvenstva u hokeju, ako od 2-0 naprave 2-3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 7 minutes ago, uini said: da vidimo mi finsku reakciju u semis svetskog prvenstva u hokeju, ako od 2-0 naprave 2-3. Ali ovo nije semis ni EP ni SP nego grupna faza. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) 1 minute ago, DameTime said: Ali ovo nije semis ni EP ni SP nego grupna faza. xD onda zameni semis i sp sa grupnom fazom na ep :i Edited September 6, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Just now, uini said: onda zameni semis i sp sa grupnom fazom na ep :i Mogu da zamenim čime hoćeš, poenta ostaje ista - imamo preterane reakcije, sa ogromnim amplitudama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Just now, DameTime said: Mogu da zamenim čime hoćeš, poenta ostaje ista - imamo preterane reakcije, sa ogromnim amplitudama. ne ostaje poenta ista ako je u pitanju sport gde finci smatraju da su u top 5-6 na svetu u svakom trenutku, ako vec moram da pojasnjavam. nervirali bi se za sitnicu umesto sto slave svaki kos jer su srecni sto su tu, na basketu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts