Stiletto Posted Thursday at 12:42 PM Posted Thursday at 12:42 PM Polufinale baraža Staza A Italija – Severna Irska (polufinale 1) Vels – Bosna i Hercegovina (polufinale 2) Staza B Ukrajina – Švedska (polufinale 3) Poljska – Albanija (polufinale 4) Staza C Turska – Rumunija (polufinale 5) Slovačka – tzv Kosovo (polufinale 6) Staza D Danska – Severna Makedonija (polufinale 7) Češka – Republika Irska (polufinale 😎 1
Perkos2 Posted Thursday at 12:47 PM Posted Thursday at 12:47 PM 3 minutes ago, Stiletto said: Polufinale baraža Staza A Italija – Severna Irska (polufinale 1) Vels – Bosna i Hercegovina (polufinale 2) Staza B Ukrajina – Švedska (polufinale 3) Poljska – Albanija (polufinale 4) Staza C Turska – Rumunija (polufinale 5) Slovačka – tzv Kosovo (polufinale 6) Staza D Danska – Severna Makedonija (polufinale 7) Češka – Republika Irska (polufinale 😎 finala se igraju kod pobednika Vels-BiH Ukrajina-švedska Slovačka-Kosovo Češka-Irska 1
Cilemile Posted Thursday at 12:52 PM Posted Thursday at 12:52 PM Moja prognoza parova i ishoda finala BiH-Italija Švedska-Poljska Slovačka-Turska Irska-Danska
McLeod Posted Thursday at 12:54 PM Posted Thursday at 12:54 PM Turska, Ukrajina, Italija i Danska su mi bas fiks da prodju. Italija mi je najmanje sigurna zapravo.
Cilemile Posted Thursday at 12:54 PM Posted Thursday at 12:54 PM Za interkontinentalne kvalifikacije DR Kongo-Jamajka Irak-Bolivija
Cilemile Posted Thursday at 01:03 PM Posted Thursday at 01:03 PM 1 minute ago, McLeod said: Turska, Ukrajina, Italija i Danska su mi bas fiks da prodju. Italija mi je najmanje sigurna zapravo. Ja nekako tipujem na Švedsku protiv Ukrajine, jer očekujem da se do utakmice oporave Isak i Gyokeres. Kvalifikacije su odigrali očajno, ali im je već davno postalo jasno da ne mogu proći i nisu imali neki motiv zadnjih par utakmica.
Ludi za Poli Posted Thursday at 01:11 PM Posted Thursday at 01:11 PM Pica s majonezom i spagete s kecapom, padaju Italijani cim to vide sami od sebe
Dzo23 Posted Thursday at 01:37 PM Posted Thursday at 01:37 PM Očekivao sam više od BiH. Odigrali su ultra ziheraški. U redu je da igraš zatvoreno ako ćeš na kontre biti opasan. Apsolutno ništa nisu pokazali. Doduše i kvalitet same reprezentacije je jako skroman. Ovaj mali lijevak na desnoj strani obećava i to je to. S obzirom da je Dzeko od 40 ljeta i dalje glavni igrač ipak dovoljno toga govori. Tako da i ovih 15,16 bodova koliko su osvojili je stvarno odličan rezultat. Samo eto morali su mnogo hrabrije u Beču, prije svega jer je to mnogo povoljnija prilika nego kroz baraž.
drgnk Posted Thursday at 01:53 PM Posted Thursday at 01:53 PM 14 minutes ago, Dzo23 said: Očekivao sam više od BiH. Odigrali su ultra ziheraški. U redu je da igraš zatvoreno ako ćeš na kontre biti opasan. Apsolutno ništa nisu pokazali. Doduše i kvalitet same reprezentacije je jako skroman. Ovaj mali lijevak na desnoj strani obećava i to je to. S obzirom da je Dzeko od 40 ljeta i dalje glavni igrač ipak dovoljno toga govori. Tako da i ovih 15,16 bodova koliko su osvojili je stvarno odličan rezultat. Samo eto morali su mnogo hrabrije u Beču, prije svega jer je to mnogo povoljnija prilika nego kroz baraž. Ono što su oni morali, jeste da dobiju Kipar na strani. Nije Beč mesto za vađenje, pogotovo kad i Austrijancima od tog rezultata zavisi direktan plasman na SP. 1
Tijuana Posted Thursday at 03:14 PM Posted Thursday at 03:14 PM (edited) Italija, Poljska, Turska i Irska 100% Edited Thursday at 03:15 PM by Tijuana
Stiletto Posted Thursday at 04:27 PM Posted Thursday at 04:27 PM Italija je propustila dva poslednja Svetska a sada se prvenstvo igra u državi sa milionskom italijanskom dijasporom koja će napuniti stadione gde Italijani budu igrali. Moraće UEFA bar malkice da pogura Žabare ako bude neophodno (biznis je biznis).
McLeod Posted Thursday at 06:04 PM Posted Thursday at 06:04 PM Pogurali su sa zrebom, ne vidim stvarno nacin da oni ovo ne prodju. Severna Irska je najgora reprezentacija u barazu sigurno, gori su i od Makedonaca i Kosova. Pobednik Vels - Bosna ce biti tezi, ali je eventualno slabiji par samo Slovacka - Kosovo koji ce dati jos jednog finalistu. Svedska - Ukrajina definitivno je finale pre finala u toj putanji, moze to Svedska verovatno, ali mi je Ukrajina ipak kompletnija. Poljska sa ostarelim nosiocima koji su ionako fejlovali gore od nas u prethodnih 10-15 godina mozda ni Albaniju ne prodje, ako prodju na prvenstvo za mene ce to biti prvorazredna senzacija. Turci su em jaki em imaju smehotres od puta, kontam da ce to resavati sa po 4+ razlike i u polufinalu i u finalu.
Bugl Khan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 11/20/2025 at 7:04 PM, McLeod said: Pogurali su sa zrebom, ne vidim stvarno nacin da oni ovo ne prodju. Severna Irska je najgora reprezentacija u barazu sigurno, gori su i od Makedonaca i Kosova. Pobednik Vels - Bosna ce biti tezi, ali je eventualno slabiji par samo Slovacka - Kosovo koji ce dati jos jednog finalistu. Svedska - Ukrajina definitivno je finale pre finala u toj putanji, moze to Svedska verovatno, ali mi je Ukrajina ipak kompletnija. Poljska sa ostarelim nosiocima koji su ionako fejlovali gore od nas u prethodnih 10-15 godina mozda ni Albaniju ne prodje, ako prodju na prvenstvo za mene ce to biti prvorazredna senzacija. Turci su em jaki em imaju smehotres od puta, kontam da ce to resavati sa po 4+ razlike i u polufinalu i u finalu. Turci imaju povijest iznenađenja u takvim situacijama. Oni su na kraju bili iznenađeni. SP 1990- nisu išli na SP jer su u dvije utakmice s Islandom uzeli jedan bod. EURO 2004- igrali baraž protiv Latvije. U prvoj utakmici je Latvija,u Rigi, dobila 1:0. U uzvratu je Turska u 65. minuti vodila 2:0 i ispala. SP 2006- ispali u baražu od Švicarske na golove u gostima. EURO 2012- u baražu igrali protiv Hrvatske koja je sve riješila u prvoj utakmici u Istanbulu, 0:3 u 50. minuti. SP 2022- morali u baraž jer u kvalifikacijama nisu kod kuće mogli pobjedit ni Latviju, ni Crnu Goru, ni Norvešku. U baražu ih Portugal rutinirao
Recommended Posts