Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Polufinale baraža Staza A Italija – Severna Irska (polufinale 1) Vels – Bosna i Hercegovina (polufinale 2) Staza B Ukrajina – Švedska (polufinale 3) Poljska – Albanija (polufinale 4) Staza C Turska – Rumunija (polufinale 5) Slovačka – tzv Kosovo (polufinale 6) Staza D Danska – Severna Makedonija (polufinale 7) Češka – Republika Irska (polufinale 😎 1
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Stiletto said: Polufinale baraža Staza A Italija – Severna Irska (polufinale 1) Vels – Bosna i Hercegovina (polufinale 2) Staza B Ukrajina – Švedska (polufinale 3) Poljska – Albanija (polufinale 4) Staza C Turska – Rumunija (polufinale 5) Slovačka – tzv Kosovo (polufinale 6) Staza D Danska – Severna Makedonija (polufinale 7) Češka – Republika Irska (polufinale 😎 finala se igraju kod pobednika Vels-BiH Ukrajina-švedska Slovačka-Kosovo Češka-Irska 1
Cilemile Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moja prognoza parova i ishoda finala BiH-Italija Švedska-Poljska Slovačka-Turska Irska-Danska
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Turska, Ukrajina, Italija i Danska su mi bas fiks da prodju. Italija mi je najmanje sigurna zapravo.
Cilemile Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za interkontinentalne kvalifikacije DR Kongo-Jamajka Irak-Bolivija
Cilemile Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 1 minute ago, McLeod said: Turska, Ukrajina, Italija i Danska su mi bas fiks da prodju. Italija mi je najmanje sigurna zapravo. Ja nekako tipujem na Švedsku protiv Ukrajine, jer očekujem da se do utakmice oporave Isak i Gyokeres. Kvalifikacije su odigrali očajno, ali im je već davno postalo jasno da ne mogu proći i nisu imali neki motiv zadnjih par utakmica.
Ludi za Poli Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Pica s majonezom i spagete s kecapom, padaju Italijani cim to vide sami od sebe
Dzo23 Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Očekivao sam više od BiH. Odigrali su ultra ziheraški. U redu je da igraš zatvoreno ako ćeš na kontre biti opasan. Apsolutno ništa nisu pokazali. Doduše i kvalitet same reprezentacije je jako skroman. Ovaj mali lijevak na desnoj strani obećava i to je to. S obzirom da je Dzeko od 40 ljeta i dalje glavni igrač ipak dovoljno toga govori. Tako da i ovih 15,16 bodova koliko su osvojili je stvarno odličan rezultat. Samo eto morali su mnogo hrabrije u Beču, prije svega jer je to mnogo povoljnija prilika nego kroz baraž.
drgnk Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 14 minutes ago, Dzo23 said: Očekivao sam više od BiH. Odigrali su ultra ziheraški. U redu je da igraš zatvoreno ako ćeš na kontre biti opasan. Apsolutno ništa nisu pokazali. Doduše i kvalitet same reprezentacije je jako skroman. Ovaj mali lijevak na desnoj strani obećava i to je to. S obzirom da je Dzeko od 40 ljeta i dalje glavni igrač ipak dovoljno toga govori. Tako da i ovih 15,16 bodova koliko su osvojili je stvarno odličan rezultat. Samo eto morali su mnogo hrabrije u Beču, prije svega jer je to mnogo povoljnija prilika nego kroz baraž. Ono što su oni morali, jeste da dobiju Kipar na strani. Nije Beč mesto za vađenje, pogotovo kad i Austrijancima od tog rezultata zavisi direktan plasman na SP.
Recommended Posts