Miki28 Teoljub Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 1 hour ago, Don Dusko said: Alison sta uradi bre. Kao Karius pre 2-3 godine... Zasto je ovaj gol Wolvsa ponisten? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Just now, Miki28 said: Zasto je ovaj gol Wolvsa ponisten? Sitni ofsajd kako mi se cini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Just now, Don Dusko said: Sitni ofsajd kako mi se cini. Ja ga nisam vidio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Ja ga nisam vidio Ni ja. Ali ajde da verujemo VAR-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 (edited) 11 hours ago, Don Dusko said: Ni ja. Ali ajde da verujemo VAR-u. Negdje sam procitao da nisu mogli da utvrde polozaj igraca Wolvsa koji je izvodio korner nakon sto mu je stigla lopta nazad i da je zato ponisten gol a jasno se vidjelo da ga TAA ostavio u igri. Sramno sudjenje. A joj pa ja sad vidim da je sudio Madley, strucnjak sa meca Arsenal-Njukasl. Covjek je u 4 dana zakopao 2 ekipe, Arsenal i Wolvse. Edited January 8, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Ja isto nisam video ofsajd, a nisu ponovili. Samo VAR ponistio. Strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Chelsea tim u raspadanju. Stoji da imaju jako puno povreda , ali ne zna se sta gore funkcionise, odbrana bez Silve, ili napad. U FA utikmici sa Cityjem ja sam mogao da stojim na golu Cityja, bukvalno nisu imali jedan ozbiljan napad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 In other news, in championship... Michael Carrick pokazuje najbolji fudbalski mozak that we've ever seen. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Poredjajte najbolje defanzivce Premijer lige od 1 do 4: Vincent Kompany, John Terry, Nemanja Vidic, Virgil Van Dijk Evo mog redosleda: 1. Vidic 2. Terry 3. Kompany 4. VVD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 4 minutes ago, Drug Crni said: Poredjajte najbolje defanzivce Premijer lige od 1 do 4: Vincent Kompany, John Terry, Nemanja Vidic, Virgil Van Dijk Evo mog redosleda: 1. Vidic 2. Terry 3. Kompany 4. VVD I ja bih tako poredao ovu četvoricu, mada mislim da ovo nisu i najbolja 4 obrambena PL igrača ikada, VVD mi tu ne spada. Vidić tu svakako spada, Terry vjerojatno. Prije preostale dvojice su mi Ferdinand, Campbell i Tony Adams ovako na prvu. Moguće je da podcjenjujem Kompanyja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 (edited) 5 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: I ja bih tako poredao ovu četvoricu, mada mislim da ovo nisu i najbolja 4 obrambena PL igrača ikada, VVD mi tu ne spada. Vidić tu svakako spada, Terry vjerojatno. Prije preostale dvojice su mi Ferdinand, Campbell i Tony Adams ovako na prvu. Moguće je da podcjenjujem Kompanyja. I Jaap Stam. Sjajan je bio, do duše relativno kratko je bio u United-u. Edited January 11, 2023 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 20 minutes ago, Drug Crni said: Poredjajte najbolje defanzivce Premijer lige od 1 do 4: Vincent Kompany, John Terry, Nemanja Vidic, Virgil Van Dijk Evo mog redosleda: 1. Vidic 2. Terry 3. Kompany 4. VVD 1. Vidic 2. Terry 3. Rio 4. Adams 5. Campbell 6. VVD pa ostali 4 minutes ago, Don Juan said: I Jaap Stam. Sjajan je bio, do duše relativno kratko je bio u United-u. Da ali jako kratko je bio ali nevjerovatna dominacija. Da je imostao jos koju sezonu bio bi u top 3 lagano. Zver Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 VVD se relativno kasno probio na elitni nivo i fali mu trofeja pa zato po mom misljenju ne moze u pricu oko top 3 al u samom primeu tesko da je ijedan stoper igrao bolje od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Meni Teri nije ni blizu top 5. Cela odbrana Celsija je bila beton tih godina, a on je imao mnostvo kikseva i u najboljim danima. Vidic je vrlo verovatno najbolji. Kempbel je bio bolji u prajmu od Terija, Adams takodje, Rio takodje, rekao bih i VVD, Kompani sasvim sigurno. Mozda top 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 2 minutes ago, McLeod said: Meni Teri nije ni blizu top 5. Cela odbrana Celsija je bila beton tih godina, a on je imao mnostvo kikseva i u najboljim danima. Vidic je vrlo verovatno najbolji. Kempbel je bio bolji u prajmu od Terija, Adams takodje, Rio takodje, rekao bih i VVD, Kompani sasvim sigurno. Mozda top 10. Gdje nije, top defanzivac je Terry bio. Stub te odbrane, posebno u periodu prvog boravka Zozea. Rio je tehnicki potkovaniji od svih, najelegantniji od svih ali ipak su mi Vidic i Terry ispred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 (edited) Bio je top defanzivac svakako, ali ne bih ga stavio u top 5 stopera u istoriji Premijer lige. Nije stvar samo u igranju u timovima koji su osvajali titule, vec i performans u okviru istog. Recimo, De Hea je osvojio jednu titulu, ali je verovatno top 5 golmana u Premijer ligi, po mom misljenju. Leman je osvojio titulu u jednoj od najboljih sezona u istoriji lige, pa ga ne bih stavio ni u top 10 golmana. Bartez ima dve titule, pa ga verovatno ne bih stavio ni u 20 golmana. I tako dalje. Edited January 11, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Upada li David James po tebi makar u top 20? @McLeod Baš me zanima tvoje mišljenje. Po meni da, mada je branio od sjaja do očaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Meni je Carvalho iz perioda u Chelseau bolji stoper od Terryja al jbg Terry je zbog staza veci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Meni ni Adams ni Campbell nisu nivo Terryja,a nisam namerno hteo da "nominujem" dva igraca istog kluba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 3 hours ago, alpaka Bereta Sida said: VVD se relativno kasno probio na elitni nivo i fali mu trofeja pa zato po mom misljenju ne moze u pricu oko top 3 al u samom primeu tesko da je ijedan stoper igrao bolje od njega. 1 hour ago, alpaka Bereta Sida said: Meni je Carvalho iz perioda u Chelseau bolji stoper od Terryja al jbg Terry je zbog staza veci. Apsolutno se slažem sa ova dva posta, a obično ne delim tvoje mišljenje. Izuzetno sam zabrinut zbog toga 😋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Karvaljo je meni takodje bolji od Terija. Dugovecnost i broj titula ne bi trebalo da bude presudna. Milner je odigrao na stotine utakmica i naosvajao se trofeja, svakako koristan igrac i svaka cast, ali ne verujem da bi njega neko stavio u top 20 veznjaka u PL. Dzejms je verovatno u 20, ali ne cenim ga posebno. Razmislicu malo pa cu da izbacim neku moju top 20 listu po pozicijama. Interesantna diskusija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Za 5 golmana je verovatno lako, tipa Smajhel, Ceh, Van der Sar, Kurtoa, De Hea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 7 minutes ago, McLeod said: Za 5 golmana je verovatno lako, tipa Smajhel, Ceh, Van der Sar, Kurtoa, De Hea. Seaman umesto Courtoisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Schmeichel i Cech ubjedljivo najbolji. Thibo je bez sumnje kvalitetniji golman od Seamana al ovaj drugi je dugovjecniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Morski čovjek mi je uvijek bio precijenjen. Na momente briljantan, ali i sklon nevjerojatnim kiksevima. Još se sjećam gola koji je primio protiv Zaragoze u onom finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts