Jump to content

Strane košarkaške lige

Del Piero

Recommended Posts

Po meni je Fall višak. Vezenkov - Peters je verovatno najbolji par četvorki u EL, dve puter ruke a ima ih po gabaritima. Imaš Milutinova kao krupnog centra uguzivača, Wrighta kao atletu i Petruševa koji može skillsetom i na 5 i na 4. To je sjajan frontcourt po meni, savršeno komplementaran. Sve što može Fall mogu da pokriju ovi preostali igrači. 

• Like 2

1 hour ago, pendulum said:

Šta tačno treba da vidimo na ovom snimku da bismo zaključili da "Lesor nezaostaje"? Vraćao sam ga 5 puta.

Ma ponasanje Lessorta. Ocigledno je luda glava da ode do kopa navijaca Olimpijakosa i da se svadja...Samo da ne preteraju i jedni i drugi...

Brandon Rush u pobedi svog Komarna protiv Iskre Svit imao sledeću statistiku: 53p 3sk 3uk 17/25 iz igre 13/18 za 3 6/6 bacanja i asistirao tačno 0 puta. Ostatak njegove ekipe ubacio 34p. U pitanju je Slovačka liga.

ASVEL juče baš komotno isprepucao Monako, veći dio drugog poluvremena su vodili dvocifrenom razlikom, na kraju 17. Mi zli jezici bismo rekli da Saša Obradović na početku ove sezone pokušava da izađe iz ugovora nebilibi preuzeo reprezentaciju 🙄

U Španiji mi Malaga trenutno izgleda kao najbolja ekipa u ligi, ljudi kidaju i odbranu i napad. Možda Granada nije neki protivnik (mada su nedavno dobili Real i imaju neke igrače koji nisu totalni no name), ali to kako je Malaga odigrala je svejedno impresivno.

• Like 2

Vassilis Charalampopoulos (Türk Telekom) : Torn ACL in left knee in match against Aris.
Mustafa Kurtuldum (Petkimspor) : Injured ACL and is out for the season.
Scottie Wilbekin ( Fenerbahçe Beko ) : Torn ACL in first Euroleague match against Olimpiacos.
Can Korkmaz (Galatasaray)n: Injured ACL in away match against Türk Telekom.
Silas Melson ( Darüşşafaka Lassa ) : Injured ACL in other leg in same area of the field where he injured Achilles tendon while playing for Petkim .
Sinan Sağlam (iLab) : Injured ACL in Gaziantep Basketbol match and is out for the season.

Какав почетак сезоне за турске клубове

Milano se izvukao protiv Brese. Dzoni Ivanovic promasio poludistancu na -1 na 15ak sekundi do kraja. Inace odlicna njegova utakmica, posebno u prvom poluvremenu, zavrsio sa 16 poena i 6 asistencija. Doduse na drugoj strani je imao dosta problema sa Dimitrijevicem. Mccormack je odigrao odlicno. Cuvao stvarno dobro Bilana na postu, jak je kao zemlja. Verovatno je jos previse zelen za Evroligu, ali mozda i iznenadi.

Brizuela je ladno u prolasku očešao ramenom onako solidno ženskog sudiju i onda u nastavku je udario po dupetu jednom rukom onako kao mahinalno što bi uradio muškom a drugu digao u fazonu priznaje faul ispravna odluka

1 hour ago, El Duderino said:

Brizuela je ladno u prolasku očešao ramenom onako solidno ženskog sudiju i onda u nastavku je udario po dupetu jednom rukom onako kao mahinalno što bi uradio muškom a drugu digao u fazonu priznaje faul ispravna odluka

Kakav majmun sunce ti jebem

• Ha-ha 1

Ne samo što je Real izgubio juče, nego je Hezonja (dobro, svi znamo da je u pitanju jedan veliki drmr) javno isprozivao trenera da ih previše sjecka izmjenama i da se tako nikad neće uigrati kao ekipa. Ja mislim da Ćus leti ako izgube još jednu do kraja mjeseca, ne znam koga bi mogli da dovedu, da li Skariolo, ili možda Kari :cigar: