Drug Crni Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Borjan - Erak - Milun - Drago - Roda - K - K - Ivanic - Magiko - Bukari - Silja Izgleda da ce nam molbe biti uslisene 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 1 hour ago, Perkos2 said: Znaš li ekipu u kojoj igra neko ko ne zna da vodi loptu, da uputi pas na metar od sebe, otkrije se saigraču da primi loptu ? Ima tamo neka Zvezda koja ima dva takva igrača? Dao je Srnela 10-ak golova u svojoj prvoj sezoni poslije Cukarickog ali poslije toga postaje igrac zadatka. To sto nema utakmica u nogama pa samim tim i lici na izgubljenog covjeka na terenu.... nije pitanje za njega. Zasto nema utakmica u nogama a COVJEK ZADATKA, protiv koga da odradjuje zadatke. Protiv konkurencije u ligi koju mozemo dobiti sa drugim timom. Jednostavno je tu da krpi jace i brze igrace, prekida napade i sl. 1 hour ago, СтелаРоса said: Jel se zezas ili si ozbiljan? Posto ja bas i ne znam nekog igraca koji u svom klubu vecinu utakmica presedi na klupi, ali zato skoro svaku bitniju utakmicu bude starter. Jebiga, te lige su mnogo jace pa imaju te nazovimo "specijalce" koji igraju svaku utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 1 minute ago, Abizolirni said: Dao je Srnela 10-ak golova u svojoj prvoj sezoni poslije Cukarickog ali poslije toga postaje igrac zadatka. To sto nema utakmica u nogama pa samim tim i lici na izgubljenog covjeka na terenu.... nije pitanje za njega. Zasto nema utakmica u nogama a COVJEK ZADATKA, protiv koga da odradjuje zadatke. Protiv konkurencije u ligi koju mozemo dobiti sa drugim timom. Jednostavno je tu da krpi jace i brze igrace, prekida napade i sl. Znači nije tu da igra fudbal😄 Srnić nije fudbaler za evropski klub kakav bi trebalo da bude Crvena Zvezda i tu nema šta da se dodaje. Mada kad se zagrebe ima tu svačega ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ljudi, koliko se ceka izrada clanske karte CZ, zna li iko? Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 12 minutes ago, Perkos2 said: Znači nije tu da igra fudbal😄 Srnić nije fudbaler za evropski klub kakav bi trebalo da bude Crvena Zvezda i tu nema šta da se dodaje. Mada kad se zagrebe ima tu svačega ... S ovim se slazem ali kao sto kazes ima tu svega.... Gobelja van, takodje ni Rodic nije. Dvojac iz prve postave minimalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) 6 minutes ago, Marokanac said: Ljudi, koliko se ceka izrada clanske karte CZ, zna li iko? Hvala. Ako odes u servis za clanstvo odmah na licu mesta. Cekas 5 minuta. Ako se uclanis na zvezdinom karavanu onda cekas nedelju dana da ti dostave ili tako nesto. Edited August 17, 2022 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 1 hour ago, Miki28 said: Nekada u Utd kod SAF-a, cuveni Ji Sung Park Znam. Isto Utd i cuveni Scott McTominay 😀 Sung Park je bio igracina, nigde za poredjenje sa Srnicem. To sto igrac ima 'velika pluca' i moze da preore teren, ne mora da znaci da treba i da bude operisan od fudbala. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 8 minutes ago, suptil said: Ako odes u servis za clanstvo odmah na licu mesta. Cekas 5 minuta. Ako se uclanis na zvezdinom karavanu onda cekas nedelju dana da ti dostave ili tako nesto. Hvala druze. 20ak dana proslo ali kontam vjerovatno jer sam u RS. Doci ce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 9 minutes ago, Cavani said: Sung Park je bio igracina, nigde za poredjenje sa Srnicem. To sto igrac ima 'velika pluca' i moze da preore teren, ne mora da znaci da treba i da bude operisan od fudbala. Nisam ni ulazio u igracko umijece jer kao sto si rekao, Ji Sung je bio igracina nego se pricalo o covjeku zadatka a Ji Sung je bio covjek od poverenja SAF-a da juri za najboljim igracem protivnika i cuvao ga je za te utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ako je verovati sajtu za karte ostalo je malo istoka i zapada https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/buy-step-1.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 1 minute ago, Miki28 said: Nisam ni ulazio u igracko umijece jer kao sto si rekao, Ji Sung je bio igracina nego se pricalo o covjeku zadatka a Ji Sung je bio covjek od poverenja SAF-a da juri za najboljim igracem protivnika i cuvao ga je za te utakmice. Ali je znao i fudbala 🙂 A i nije ga nesto cuvao koliko se secam, igrao je redovno manje vise u prvoj postavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 5 minutes ago, Marokanac said: Hvala druze. 20ak dana proslo ali kontam vjerovatno jer sam u RS. Doci ce.. Stici ce. Ne brini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Kaznice nas ovi veceras sa par komada, mnogo brljavimo. LE puna kapa za lopine u klubu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 17 minutes ago, Nikola said: Kaznice nas ovi veceras sa par komada, mnogo brljavimo. LE puna kapa za lopine u klubu. Najbolji prvi post u istoriji foruma. Ni pozdrava vec pravo u metu. :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 3 minutes ago, Don Radonja said: Najbolji prvi post u istoriji foruma. Ni pozdrava vec pravo u metu. 😄 ni cveće za šampione nije doneo😃 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 5 minutes ago, Perkos2 said: ni cveće za šampione nije doneo😃 A nije nas ni čitao ranije....😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 E vala jesam nekulturan, naravno pozdrav za sve forumase, nadam se lepom druzenju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 17, 2022 Author Share Posted August 17, 2022 2 hours ago, Abizolirni said: Jebiga, te lige su mnogo jace pa imaju te nazovimo "specijalce" koji igraju svaku utakmicu. Tacno, ali npr Kazemiro ili Henderson nisu spreciil Real i Liverpul da igraju vrhunski fudbal, dok mi sa Srnicem na terenu cesto bagujemo i gubimo organizaciju igre jer se on kao veznjak krije od lopte, a kada je i je dobije vrati je unazad. Prosto momak nema kvalitet da igra u ovakvoj Zvezdi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 48 minutes ago, СтелаРоса said: Tacno, ali npr Kazemiro ili Henderson nisu spreciil Real i Liverpul da igraju vrhunski fudbal, dok mi sa Srnicem na terenu cesto bagujemo i gubimo organizaciju igre jer se on kao veznjak krije od lopte, a kada je i je dobije vrati je unazad. Prosto momak nema kvalitet da igra u ovakvoj Zvezdi. Bem ti sve ode Srnić u društvo kazemira i Hendersona a u praksi nije mogao da igra za prosečan klub u španskoj drugoj ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Jako mi se sviđa sve što je Dejan rekao na konferenciji. Bio je jako odmeren, predstavio se kao veliki gospodin. Niti je potcenio večerašnjeg protivnika, niti je unizio i umanjio nas. Posebno mi se svideo odgovor na provokaciju povodom navodne izjave Natka, Natha ili kako već. Štose dvomeča sa Makabijem tiče, lično nemam očekivanja, niti ambicija. Ono što sam očekivao u ovoj sezoni, i što je bitno za klub, već je ostvareno, a naravno da eventualni ulazak u grupe LŠ donosi veliki benefit, pogotovo finansijski. Takođe smatram da tamo ne bi bili kao prase u Teheranu, već bi imali realne šanse, makar za proleće u LE, ako ne i za nešto više. Da se ne lažemo, po meni smo favoriti u dvomeču. Imamo mnogo bolje pojedince. Da li smo ćemo proći, to u ovoj fazi zavisi od mnogo faktora, i ne bi me čudilo ni da omanemo, kao što su recimo Salcburg ili Kopenhagen onomad protiv nas. Davno nisam bio opušteniji što se ishoda tiče i jedino što očekujem je da se igramo fudbala i da smo porasli kao klub i da je tim sazreo kao grupa. Nek nam je srećno i neka bolji pobedi, a to je ZVEZDA!!! 🤣 edit: Sad kad videh vatromet, neka bude gusto, neka bude 0:3 Edited August 17, 2022 by KrX037 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Srnic ni kao osigurac, dzoker, Gatuzo itd, nikada nije odigroa ni priblizno dobru utakmicu kao Sanogo i generalno nikada nije ni odigrao posebno dobro na tom mestu. Nego je to stara srpska mantra da neko ko je borben i ko trci, mora da bdue koristan u kvarenju protivnicke igre, gde se potpuno zanemaruje takticka pismenost, sposobnost citanja igre, pozicioniranje i jos mnogo drugih segmenata u kojima je Srnaldo u rangu nekog Bakule Jovicica, ako je uopste i tog nivoa. Meni je generalno i smesno da iko misli da je Srnic bolji zadnji vezni od Sanoga, pa cak i od Kange ili Kangve koji su 10x inteligentiji fudbaleri od njega i jednostavno vise znaju, ball dont lie. Edited August 17, 2022 by Markoss 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Fino pada kvota na Makabi danas, sa 2.50 na 2.20 otkad pratim. Izgleda jedino bukmejkeri veruju u Srnića. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Pozz braćo cigani! Uf neko malopre napisa da davno nije bio opusteniji sto se tice ishoda meča. Ja sam skroz obrnuto. Ne secam se kad sam bio nervozniji. Verovatno bi bilo lakse da igramo LE jer bi tu bili konkurentniji ostalim klubovima, ali u meni gori želja da napokon izrastemo ( vratimo se gde nam je mesto) u stabilan evropski klub. Dakle ovo je po meni glavni ispit i za celnike kluba i igrace. Samo hrabro i do pobede!! ❤🤍 Edited August 17, 2022 by VukVule1988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Da smo živi i zdravi, nije bitno šta će biti dok Zvezda pobeđuje. A sad ozbiljno, istorija nas uči da nam overreaction ne gine - u slučaju pozitivnog rezultata ide gas i hajp, u slučaju lošeg ishoda slede apokaliptične prognoze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 18 hours ago, Markoss said: Ado dolazi do kraja nedelje. A prema onom sto ja znam, dovesce se i desni bek. Ne treba nama desni bek, vec startni desni bek. Ne treba nam da se dovede neko, reda radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts