Don Dusko Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Puni do vrha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Vas treba izbaciti iz lige...😁 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Kako Pavkov igra. Eto napadaca za Utd ako Ronaldo ode😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 6 razlicitih strelaca 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 3 minutes ago, Dzistrou said: Imamo li nekog insajdera da kaže koju na temu Motike. Šta se desilo da mali bude zakucan za klupu? Desilo se to da su Bukari, Mustafa, Mitrovic i Lucic pokazali na pripremama da su za njega mlaznjaci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 (edited) Jurimo i na 6:0 ... Ovo je ono sto nam je falilo.... Iskreno igramo najlepsi fudbal od 1991.... Edited July 29, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Strasan fudbal igramo! Svaki napad je prilika ili poluprilika. Jos desni bek i bombonica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 2 minutes ago, Constantin said: Vas treba izbaciti iz lige...😁 Uzmimo to sto nam nestalo struje. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Rapsodija u 2.pol, odlicno izgledamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Nadam se da su kolege @tsva i Konstantin uzivali. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 (edited) 1 minute ago, Don Radonja said: Nadam se da su kolege @tsva i Konstantin uzivali. 😄 Brate, nakupio mi Pavkov do sad gajbu piva. edit: mislio si na "onog" Konstantina ? Edited July 29, 2022 by Constantin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Magicno, magicno Zvezda igra fantasticno(maznuo sam Zemuncima pesmu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Kosntantin sa K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 (edited) 8 minutes ago, Constantin said: Brate, nakupio mi Pavkov do sad gajbu piva. edit: mislio si na "onog" Konstantina ? Pa da.Koliko znam ti si navijac Radnickog. :D Sto nosi onog popa na avataru. :D Edited July 29, 2022 by Don Radonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Pa da.Koliko znam ti si navijac Radnickog. 😄 Ma nas je i cica Constantin. Postuje Radnicki, ali u srcu je ciganin 😄 Kao Mek i onaj drugi Radnicki 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 9 minutes ago, Crni said: Magicno, magicno Zvezda igra fantasticno(maznuo sam Zemuncima pesmu) Fenomennomenalno samo nastavi, imamo mi lepsu pesmu za ovako lepu igru Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Aj u sto marke da ce Srnaldo biti u prvoj postavi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 "Сине где је лопта, откуд знам де-лије. Ето лежи ту у мрежи док урлају Делије." - То је та утакмица. Домаћица постаје навика. Али ипак лепо је видети растрчану екипу. Европа је трећи падеж и ту мора још озбиљније. Могли смо буквално 10 комада да дамо (штета за оне Катаијеве пречке). Овакве утакмице се не дешавају често али увек легну и разгале навијаче кад год да се десе. Сада чекамо среду додуше много важнији биће жреб у уторак али ово је одлична увертира за све што нас следеће недеље очекује. Ако ништа друго сви ми озарени долазимо на стадион у среду. Живели! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Kakav je Kangwa ubod, takvo pojacanje se dovodi jednom u 10,15 sezona mozda i 20. Za 800k dovesti mladog, brutalnog veznjaka, sa propelerom u guzici, kakva mirnoca i kontrola poseda, sutina, pregled igre, covek vec sada vredi 10,12, mozda i 15 miliona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 5 minutes ago, threepwood said: Ma nas je i cica Constantin. Postuje Radnicki, ali u srcu je ciganin 😄 Kao Mek i onaj drugi Radnicki Pa nije baš tako. To što imamo dobru komunikaciju ne znači da sam vaš, ali zato što je ogromna većina vas sa ove teme, dugi niz godina, korektna, poštujem vas i ne osećam se kao u neprjateljskom okruženju. Tako mi je, sa druge strane brda, izuzetna čast da ćaskam i polemišem sa @Barkley#34 .... II ma ih još, ali da ne smaram.... 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Nadam se da pojedini forumasi sad shvataju zasto je Ben kršina od igraca. Mitrovic, Bukari, Ibrahim To su bre krila, brzi kao munje, prodorni, dobar dribling, ne padaju na prvi kontakt. To je krilo! Bravo za njih i za sve osim Gobeljica 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Ok,kapiram da Pavkov nije Ibrahimovic ali decko nije zasluzio ovakvu pljuvacinu i potcenjivanje...Covek dao golove Milanu,Liverpulu,Partizanu,Kopenhagenu itd a govori se o njemu kao da je Milanko Raskovic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 (edited) 8 minutes ago, Ljubitelj baklave said: Kakav je Kangwa ubod, takvo pojacanje se dovodi jednom u 10,15 sezona mozda i 20. Za 800k dovesti mladog, brutalnog veznjaka, sa propelerom u guzici, kakva mirnoca i kontrola poseda, sutina, pregled igre, covek vec sada vredi 10,12, mozda i 15 miliona. Uh bas sad, 15-20 miliona, malo preterujes, da sacekamo evropu pa da sudimo. A da je doktor, doktorcina. Takodje, mogu da se dovode takvi igraci cesto ako imas skauting sluzbu Edited July 29, 2022 by Redstar0356 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 minute ago, Redstar0356 said: Nadam se da pojedini forumasi sad shvataju zasto je Ben kršina od igraca. Mitrovic, Bukari, Ibrahim To su bre krila, brzi kao munje, prodorni, dobar dribling, ne padaju na prvi kontakt. To je krilo! Bravo za njih i za sve osim Gobeljica Ben nije krsina od igraca. 12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Kaže mi sestra da njena kolegenica jedna živi u zgradi ili do (nešto od ta dva) gde žive Gobeljići. I jedna i drugi kada dođu nekim njihovim džipovima zauzimaju pola parkinga zgrade i non stop se svađaju sa komšijama. Nisu omiljeni ni malo u komšiluku E sad što se tiče fudbala nisam gledao ništa iz lige al cenim da ste ušli u rutinu za našu ligu sada i da bi mogli da oborite rekord po broju postignutih golova ove sezone. Liga je i ovako krš, a vi ste svemirski brod za ostatak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts