pavijan2 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 48 minutes ago, Crni said: Randjelovic Gobelja Krneta Tutoric Žander Srnic Falco Van La Para Spiridonovic Risario Dioni Sa klupe vrebaju Psiholjub Djordjevic, Čausic, Babalj i mnogi drugi. Orlando, Pantić, Mugoša,Blažić, golman Pavlović, Mrva ...... ovako na keca iz glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 15 minutes ago, Perkos2 said: dok god postoji FKCZ najgori igrač će biti Stevica Reljić, posle njega Srnić Srnić zapravo neće nikad biti u ovoj grupi igrača. Naravno da ne treba da igra u ovoj Zvezdi, ali nekih ranijih godina je npr bio starter i protiv Krasnodara, i protiv Kelna, i protiv Liverpula, i Milana u revanšu, a to su sve utakmice gde smo igrali dobar fudbal i gde on nije (toliko) štrčao već svoju ulogu odigrao korektno, bez pravljenja gluposti, a čak je davao i golove. Može se reći da je bio i zaslužan ze sve te uspehe. I ne, sigurno ga neko nije gurao da igra kod svih trenera a da je potpuni slepac i drugi najgori igrač u 21. veku, već je svaki trener video nešto što on može da pruži. On je postao veliki problem kad su mu promenili poziciju i počeli da ga guraju na zadnjeg veznog, desnog i levog beka. Dok je bio krilo, ne sećam se nekog penala, crvenog kartona ili kiksa. BIo je defanzivno desno krilo 😄 koje je npr Milojeviću značilo za njegov stil fudbala jer je pokrivao tu stranu, sa Stojkovićem, protiv svih ovih jačih timova. I opet, mislim da ni tada nije trebalo da igra, jer nam je trebao kvalitetniji igrač, ali je bio sasvim solidan u tome što (ne) ume. Bukvalno je samo trebalo da se ne vraća u Zvezdu posle odlaska i niko ga nikad ne bi stavljao u imaginarni tim najgorih igrača. Njega mi je nekako i žao, jer ne deluje šabančina kao gardisti, ali ono, profesionalni je fudbal, primaš platu, moraš da budeš spreman i na kritike i zvižduke, a jednostavno ni blizu nemaš mesto u ovakvom timu. Sad, ni kriv, ni dužan će igrati do januara, jer jedva da imamo i beka i zadnjeg veznog. Da se vratimo u sve timove koje smo imali poslednjih 20 godina, retko ko bi i imao kvalitet za ovaj nivo na kom smo sad, a Srnaldo bi imao mesta u dobrom broju tih sezona. Spoiler 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 15 minutes ago, pavijan2 said: Orlando, Pantić, Mugoša,Blažić, golman Pavlović, Mrva ...... ovako na keca iz glave. Мугоша се и посрао и попишао на свету десетку јер тешко да ће икад већи балван ставити Звездину десетку на леђа. Не заборавите Гуму који је са Блажом Јазавцем био задужен за креацију тог предивног фудбала из времена Лукића код којег је било највише робе, а ни Крстовића са којим смо чак нападали ЛШ. Надиру ми и нова имена али нећу даље, изнервирам се кад се сјетим кога су све робовласници гурали као да је сеоска прћија у питању. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 13, 2022 Author Share Posted September 13, 2022 Guma Bogdanovic je imao prekid kakav nijedan igrac iz trenutnog rostera ne moze da izvede. 😁 Sto se tice Srnica i Gobeljica ne treba gresiti dusu, oni su bili deo najvecih rezultata u ovom veku sa ne malom ulogom. Pa cak se moze reci da su bili standardni igraci. Verujem da je njima tada bilo lakse da igraju jer nije bilo tolikog pritiska u evropskim utakmicama. Ali kako je klub nastavio da ide dalje, tako su oni polako poceli da gube na znacaju, ili sto bi se reklo ono cuveno "prevazisli smo ih". I to nije nista cudno, jer prevazisli smo bili i Savica, Jovicica, Jovancica, Krsticica, itd... Ali davanje je obostrano, koliko su oni Zvezdi dali na terenu, toliko im je i vraceno. Vecina tih momaka ne bi videla LS, a ni tolike ugovore, da nije bilo Zvezde. I to je sve okej i ne vidim problem posto su to i zasluzili u jednom momentu. Ali nastavlje se dalje i nema vremena ni prostora za razmisljanje o starim zaslugama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 1 hour ago, vepar said: raskovic je bio ok napadac, a i kod nas je bio treci spic trisovic igrao ok na pocetku, posle se raspao svakako jaka konkurencija, posebno u poslednjih par godina bogami se ja sećam da je igrao pre barkosa a dobar je taman za Bane iz raške Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Ja mislim da Mugosa nije odigrao nijedan zvanican mec za nas. Potpisao je, slikao se sa desetkom i nestao. Posle se sukljao po nekim pozajmicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Najgori tim Zvezde ne može i ne sme da prođe bez Milana Purovića u srcu napada. Krstović pre Krstovića, sa mnogo većom minutažom. Takođe, Omega Roberts i Savio bi trebalo da su zakucani. I možda ne baš jedan od najgorih, ali definitivno jedan od najprecenjenijih: Marko Perović. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Клуб је данас пустио у онлајн продају карте за утакмицу са Ференцварошем у Београду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 @Dropkick Murphys, Srnic je veca sabancina od svih gardista djuture, ako je uopste bitno. Upoznao sam ih sve, Vujadin je za njih dr nauka. 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Srnić nikad nije bio krilo nego dupli bek po desnoj strani, to je inače izum srpskih fudbalskih trenera još od alkosana, okuke, ješića, ćurčića i sličnih protuva Sećam se jedno vreme u mladoj reprezentaciji levog beka igra Duško Tošić a Kolarov ispred njega a desno Bane Ivanović a ispred njega Basta ili neko sličan u sredini naravno dva zadnja vezna, jedan pravi veznjak i jedan špic ako se ne varam baš pomenuti Purović i kako onda taj dupli bek da napravi grešku? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Dejan Jakovic, pa 100 mesta prazno, pa onda mogu ostali. Mada stvarno nema bas mnogo smisla uporedjivati npr. Falka koji sigurno zna fudbala ali se kod nas nije pokazao, i lupam Slavoljuba Djordjevica, kanturine jedne raspale Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Australijski Zlatan, Babunski - dete barse 😁 za sad me po svemu Kulibali podseca na njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 40 minutes ago, Markoss said: @Dropkick Murphys, Srnic je veca sabancina od svih gardista djuture, ako je uopste bitno. Upoznao sam ih sve, Vujadin je za njih dr nauka. Dobro, onda u prethodnom postu menjam samo to da mi ga ipak nije žao : D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 2 hours ago, Tunji Awojobi said: Milana Purovića Purović je Ronaldo lično za naše centarfore. 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) Andrej Mrkela je bio u timu cini mi se jedne godine kao talenat nije dobio sansu. Kao i Vladan Binic. Edited September 13, 2022 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) I bas niko da se seti coveka koji je izveo mozda najbravurozniji potez ikada... Dame i gospodo, Omega Roberts!!! Sad vidim da je pomenut. Najveci ikada! Edited September 13, 2022 by berti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Klub cestitao Gobelji rodjendan, a ispod komentari za plakanje. Ko ima vremena nek ih procita😂 Eli Babalj i Edson bez premca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 40 minutes ago, Don Juan said: Purović je Ronaldo lično za naše centarfore. Jeste, brate, Kristijano kad vidi Zubu kaže mu: ja sam za tebe Purović. 😂 Jedino vredno pomena u njegovoj biografiji je onaj user protiv Brage (i što je povalio pola Podgorice, ali to je self-reported). Pogledaj samo Zvezda Bazel još jednom, podseti se. Njegova putovanja posle Zvezde sve govore. Kanturina od igrača. Pešić je za njega izmislio fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Purović metao i Bragi i Romi i Grobarima. Dovoljno da ne bude na ovoj listi : D 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Kao juče se sećam naslova “Titulu želi Babalj Eli.” 😃 Omega Roberts igra četvrti rang u Donjem Sremu. Na jednoj utakmici koju sam gledao,nije igrao,ali je bio atrakcija.Ljudi ga prepoznali,zvali na pivo 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Ely Tadeu Fabio da Silva Marko Mugoša Dejan Jaković Eli Babalj Jeff Silva Marko Poletanović Edson Omega Roberts Edgar Odada Bojan Pavlović 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Tandem Poletanovic-Causic u sreidni ne bih ni grobarima pozeleo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1687593/Fudbaler-Zvezde-Spiridonovic-kupio-BMW-M4-76-hiljada-evra.html Ne znam jel bilo. Majstori Terza i Mrkela dali ugovor na tri godine, a momak ih trosi u veselju ladeci jaja i taleci se drzavnim/klupskim novcem. Delije srecne, kopaju po Vracaru, isto otimajuci drzavni novac. Majstori za izvlacenje para, treba da se ugasimo ako ne mozemo bolje od ovoga. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Za Spiridonovica je bilo da dovoljno da odgledaju hajlajtse na jutjubu koje brat ima gde nema jedan krsten potez u 10 minuta i da ne pomisle da ga dovedu, ali mora kombinatorika da se ispostuje. Sutra omladinci igraju LS protiv Omonije. Igrace i Stankovic i Lekovic. Motika nema pravo, jer nije dve godine u klubu, a "bonus" je, odnosno stariji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Pravite Š tim Zvezde,a niko da pomene čoveka sa živopisnim imenom : Betoligar Misdongard ... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts