Дејо Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 (edited) Наш главни проблем, везан за нападаче, је то што имамо 3 добра бек ап играча. Нико од њих нема квалитет да буде стартер, Пешић је и у прошлом мандату (где је одличан био) био замена Боаћију. Е сад ако је тачно да иду Охи и Павков, можда је време да се та позиција доведе у ред са једним квалитетним играчем са искуством а Пешић да буде замена. Али што је најгоре ми и даље полемишемо о позицији која није ни близу критичности као позиција бека, па ми ту немамо ни бек ап бека, а камоли стартера, не знам шта је управи у глави, можда хоће да уштеде неки новац, па занемарују позицју десног бека, али макар доведите неког да постоји само као десни бек... Боли када видим Ераковића на беку, јер то није његова позиција, како се мучи чим пређе половину. Мада и као такав је бољи од Гобељића.. Edited August 20, 2022 by Дејо 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 32 minutes ago, Don Juan said: Nema šanse. Pre će Sanogo. Ni meni nema logike. Procitao sam na drugom forumu da pisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 (edited) 15 minutes ago, Дејо said: Наш главни проблем, везан за нападаче, је то што имамо 3 добра бек ап играча. Нико од њих нема квалитет да буде стартер, Пешић је и у прошлом мандату (где је одличан био) био замена Боаћију. Е сад ако је тачно да иду Охи и Павков, можда је време да се та позиција доведе у ред са једним квалитетним играчем са искуством а Пешић да буде замена. Али што је најгоре ми и даље полемишемо о позицији која није ни близу критичности као позиција бека, па ми ту немамо ни бек ап бека, а камоли стартера, не знам шта је управи у глави, можда хоће да уштеде неки новац, па занемарују позицју десног бека, али макар доведите неког да постоји само као десни бек... Боли када видим Ераковића на беку, јер то није његова позиција, како се мучи чим пређе половину. Мада и као такав је бољи од Гобељића.. Pa nase tupče rezonuju kao da igramo one seoske lige gde se na bekove trpaju najvece neznalice jer je to valjda nebitna pozicija. Ne shvataju koliko veliku ulogu i savremenom fudbalu imaju bekovi. A mozda i shvataju, ali je gospodja Gobeljic neodoljiva i darezljiva. Edited August 20, 2022 by berti Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 14 minutes ago, VukVule1988 said: Ni meni nema logike. Procitao sam na drugom forumu da pisu. Poenta je da danas Kanga igra zadnjeg veznog. Naravno da Kanga nece nigde, Ali srednjercno mogu da zamislima Ado zadnji vezni Kangva pre Kange. Ali za tako nesto potrebno je uigrati ekipu. Nikako u ovom prelaznom roku. Mozda je to ideje do koje ce se se vremenom ispuniti u praksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Ali možda najveći mit je Milunoviceva igra nogom. Pogotovo od kada je asistirao pretprošle sezone pasom iz zadnje linije. Covek obavezno pošalje nekoliko lopti direktno u noge protivnika,a da ne pričam o poprečnim pasovima,to se ne tolerise u petlicima. Da se razumemo,poseduje pristojnu tehniku za defanzivca,ali ništa vise od toga. Ne znam koja je situacija sa Ohijem,ali izgleda da se nešto ozbiljno zamerio Stankovicu čim uopste ne dobija priliku. A nas trener je sujetan do bola.To vise slučajeva govori. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 "Stigla ih je karma" zbog odlaganja meceva. Ima li jos koja liga u kojoj timovi koji nastupaju u kvalifikacijama za LS odlaze meceve? Gledam sad FC Copenhagen, imali 2 pobede i 3 poraza (da da, to je liga u kojoj sampion moze tako da startuje), odigrase svoj mec u utorak i onda u petak protiv Lingbija. Ni Trabzonspor nije odlozio svoj mec u prvenstvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 8 hours ago, vepar said: ohi je protiv rendzersa pokazao da ne moze da radi ono sto i pavkov, da se izbori sa stoperima i odlozi loptu. U pravu si, ima i snimak. Lepo se vidi kako Ohi ne uspeva da se izbori s štoperima i odloži loptu, a kao bonus, odlična kretnja Milana Pavkova, na ivici ofsajda, uspešno savladana lekcija iz petlića. 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 7 minutes ago, goldberg said: "Stigla ih je karma" zbog odlaganja meceva. Ima li jos koja liga u kojoj timovi koji nastupaju u kvalifikacijama za LS odlaze meceve? Gledam sad FC Copenhagen, imali 2 pobede i 3 poraza (da da, to je liga u kojoj sampion moze tako da startuje), odigrase svoj mec u utorak i onda u petak protiv Lingbija. Ni Trabzonspor nije odlozio svoj mec u prvenstvu. Ne bih da kvarim tezu oko karme, ali baš me zanima kako će PSV da prođe zbog odlaganja protiv Volendama za 31. 08. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Sasvim lepo jer ce im to biti prvi mec koji su odlozili. Crvena zvezda je vec odlozila dva meca, to ne znam da li je u Evropi nekom dozvoljeno da uradi osim Partizana (kakvo iznenadjenje!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Odlicno guraju nasi mladi klinci u Graficaru, steta sto posle nece imati gde da igraju Koja je poenta omladinska skole i ogromnih ulaganja u Graficar.... Treba da se ugledamo Dinamo Zagreb, 2,3 stranca nekoliko starijih igraca i mladi igraci Slicna je prica u Dinamu Kijevu i Moskvi Dinamo Moskva ima vrv mladji ekipu od naseg Graficara Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Umesto što odlažu mečeve bolje bi im bilo da krenu da rade kondiciono kako treba. Odglaganjem mečeva sigurno neće sprečiti crkavanje tima od nekog 60. minuta naročito kada se igraju mečevi jakog inteziteta. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 37 minutes ago, Tunji Awojobi said: U pravu si, ima i snimak. Lepo se vidi kako Ohi ne uspeva da se izbori s štoperima i odloži loptu, a kao bonus, odlična kretnja Milana Pavkova, na ivici ofsajda, uspešno savladana lekcija iz petlića. Al zapravo je prva FUDBALSKA a ne napadacka reakcija da se ukliza na ovu loptu. Decko je uzas rodjen pod srecnom zvezdom 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 (edited) zasto uopste raspravljamo o tome da li je ohi za drugog ili treceg spica? poenta je da nemamo startnog napadaca a u ovoj akciji je ohi morao da postigne gol nego je presporo vukao loptu i kilavio i na kraju poslao jedva taj pas. okacite snimak cele akcije Edited August 21, 2022 by vepar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Jos se kuka oko odlozenih meceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 13 minutes ago, Miki28 said: Jos se kuka oko odlozenih meceva? Ko da igra po ovom neveremnu a i travu da unište. Pametan nam je terza pa je sve predvideo i sačuvao i igrače i imovinu. Samo što smo mi navijači Zvezde nezahvalni i ne znamo da cenimo koliko taj krimos čini za Zvezdu radeći i po 24h. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 17 minutes ago, Perkos2 said: Ko da igra po ovom neveremnu a i travu da unište. Pametan nam je terza pa je sve predvideo i sačuvao i igrače i imovinu. Samo što smo mi navijači Zvezde nezahvalni i ne znamo da cenimo koliko taj krimos čini za Zvezdu radeći i po 24h. Pa zahvali mu se onda kad ti je toliko drag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Pa zahvali mu se onda kad ti je toliko drag? Vidis da svaki dan pisem hvalospeve o njemu na forumu i po drustvenim mrezama. Od mene dosta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 (edited) 2 minutes ago, Perkos2 said: Vidis da svaki dan pisem hvalospeve o njemu na forumu i po drustvenim mrezama. Od mene dosta! Iskreno, nemam pojma, niti pratim tvoje aktivnosti. U svakom slucaju, srecan rad Edited August 21, 2022 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Koliko puta bese Pavkov kao odlazio, pa ipak ostajao. Bice tako i sad verovatno. Isto kao i Ben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Da li je Ado krenuo peške iz Moldavije i dokle je stigao? Jbt mi njega ganjamo pola godine, a i dalje je pitanje da li ce doci. Za to vreme Partizan u stanju poluraspada je upravo doveo sasvim solidnog igraca na toj poziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 11 minutes ago, Venger said: Da li je Ado krenuo peške iz Moldavije i dokle je stigao? Jbt mi njega ganjamo pola godine, a i dalje je pitanje da li ce doci. Za to vreme Partizan u stanju poluraspada je upravo doveo sasvim solidnog igraca na toj poziciji. Sve mislim da se ceka da kapne neka para od Pavkova ili Ohija, pa da se taj novac preusmeri u taj transver. Vrvt nece Serif da ga pusti na "dodjem ti" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Preostali kontingent karata za juznu tribinu pusten u online prodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 4 hours ago, Miki28 said: Iskreno, nemam pojma, niti pratim tvoje aktivnosti. U svakom slucaju, srecan rad Primetno je da ne pratiš😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 7 minutes ago, Perkos2 said: Primetno je da ne pratiš😁 Ako ti toliko znaci, potrudicu se da obratim malo vise paznje na tebe narednih mjeseci. Evo lajk za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 23 minutes ago, Miki28 said: Ako ti toliko znaci, potrudicu se da obratim malo vise paznje na tebe narednih mjeseci. Evo lajk za tebe Slobodno, samo da ti napomenem da imaš oštru konkurenciju😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts