Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

Da je direktno dosao navodno bismo imali potencijalni problem sa Moldavcima. Ovako preko Spartaka nesto zavrsavamo da ne bi direktno kod nas dosao.

U prevodu, zasto da samo KK mulja kad su fk bitange to poodavno doktorirale i opet demonstriraju.

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Dropkick Murphys said:

U ovom slučaju bi potpisao ugovor s nama pa otišao u Spartak na pozajmicu, ali...ipak ćemo Spartaku morati da odrešimo kesu na leto da bi svi vuci bili siti. 

 

Dobri moj Drope, a ko kaze da informacije koje se objave moraju da budu tacne. :)

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Kvaratskhelia said:

Olajinka je odlično pojačanje. Visok, brz i umije da šutira sa obje noge. Godinama je bio standardni igrač Slavije. Samo što tamo nije igrao špica nego lijevo krilo. 

znači oni nisu znali da ga koriste na pravoj poziciji😏

Link to comment
Share on other sites

Quote

Prema saznanjima Mozzart Sporta Crvena zvezda je zagrizla da reši hroničan problem na desnom boku dovođenjem nekadašnjeg mladog reprezentativca Holandije Džošue Breneta. Kada je realizacija ovog transfera u pitanju na Marakani su raspoloženi kao vreme u ovim januarskim danima. Vrlo promenljivo. Vladao je optimizam prethodnih dana, potom je bilo neveselih tonova i priče da je Brenet suviše velika riba, pa opet pozitivnih pomaka. Kako bilo, odgovorni iz Ljutice Bogdana su već sedmicama na vezi sa agentom momka poreklom iz Kurasaoa rođenog 1994. godine u Kenkradeu. I čekaju konačno – DA.

 

Link to comment
Share on other sites

Quote

Edmund Ado i njegov menadžerski tim nisu u ugovor sa Spartakom stavili izlaznu klauzulu, ali imaju džentlmenski dogovor da ga puste po povoljnoj ceni ukoliko ga bude tražio klub iz, primera radi, Lige šampiona. Verovatno bi 500.000 evra bilo dovoljno. 

Jao, sasvim slučajno, baš na leto FKCZ postaje klub iz LŠ i 500k će biti dovoljno da se ispoštuje džentlmenski dogovor : D 

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Jorge Carrascal  1998 raskida sa Cska,

ima platu manje od vecine nasih zvezda....

on je slican kao Katai igrac,samo je brz kao munja i ima bolji dribling,jedino nema neku zavrsnicu

(da to ima,bio bi najbolji igrac na svetu)ko ga je gledao,zna sta pricam

 

Gaich 1999 isto raskida sa Cska,njega smo hteli da dovedemo na leto,on nije neki igrac

 

 

Edited by vlaDixXx
Link to comment
Share on other sites

Quote

Nije uspeo pokušaj sa Pićinijem, ne snalazi se na Marakani ni Azarov, ali Crvena zvezda ne odustaje od dovođenja novog beka - internacionalca. Kolumbijski mediji doneli su informaciju da je šampion Srbije zainteresovan za Santjaga Ariasa i da u toj nameri ima konkurenciju u argentinskom Independijenteu.
 

Arijas je desni bek sa sjajnom prošlošću u fudbalu i neizvesnom budućnošću zbog povreda, a sutra će napuniti 31 godinu. Bio je izuzetan u PSV-u, imao svetle trenutke u madridskom Atletiku, ali je 2020. doživeo težak prelom noge.
 

Vratio se fudbalu kao pozajmljen igrač Atletika Granadi u sezoni 2021/22, ali se i tu povredio. Letos mu je istekao ugovor i nije još pronašao klub.
 

Arijas je bio fantastičan u PSV-u, u sezoni 2017/18. proglašen je za najboljeg igrača šampionata Holandije. Atletiko Madrid ga je kupio za 11 miliona evra.

Jel moguce da nasi samo gledaju povredjene,rekovalescente i sl?

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Ovo je sve Marin i njegova ekipa ljudi. Fikus Mitar vegetira kao biljka i prima platu, sve dok pušta korenje po klubu i okolo gde kao i Terzićeva uža i šira familija pokriva sve od IMT-a, preko Grafosa, pa sve do OFK-e 

 

Stvarno deluje da Marin radi ono što jedan SD i treba da radi. E sad, da li će dati rezultate, ne znam, ne verujem ništa dok ne vidim. Ali da radi neke stvari koje bi u načelu trebalo, tu nema spora. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...