Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

Bukari je jedan jedini igrac na terenu koji je sposoban za moderan fudbal i koji zeli da ga igra, a ne da pravi faulove. Ovo malo sto se desilo u prvom poluvremenu je sve islo preko njega, steta sto nije dobio malo vise lopti. I dalje ne umemo da odigramo nesto kroz sredinu kada je protivnik cvrsci, neresiv problem vec 5 godina. Za LS nam treba bar 5 novih igraca.

Edited by СтелаРоса
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ne moze bolji fudbal od ovoga, ili moze, ali ne previse, jer ovde nema fudbala, 15 minuta je ukradeno na medjusobna pickaranja i faulove. Sudija produzio samo za 4 min, da je ovo SP, bilo bi produzeno za 15 min. 

Ali nije sudija kriv, vec citav narativ oko derbija. " Derby se sudi drugacije " , " Derby ovo derby ono ", a istina je da sudija je sprecen da pokaze i 5 zutih ako treba, pa ako hoce da se sabanise neko, drugi zuti i pravac tusiranje. 

 

Sto se tice igre, igrali smo kako sam i ocekivao, sasvim solidno/dobro u skladu sa svim onim sto okruzuje derby. Da je ovo normalna utakmica, mislim da bi zabili i taj drugi gol, jer bi nakon 1 0 lakse igrali. Ovako smo vise kontrolisali posed, mada smo imali onaj sut Katai koji je isao pravo u golmana, odlicna akcija Bukarija po boku, koji ih je btw urnisao po desnoj strani. 

 

Partizan prejadan, TSC, Vojvodina bi odigrali bolje od ovoga i to mnogo bolje. Mogu bolje verovatno, ali su u zestokom kurcu sa samopouzdanjem, mada objektivno i pitanje je bas koliko mogu bolje. 

 

Sve u svemu, jos jedan derby u skladu sa ocekivanjima. U 2/2 treba igrati kao da je 0 0 i juriti drugi gol, nema potrebe da se zaejbavamo i igramo neku cekalicu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Deluje da sudija pokušava da pusti da se igra malo razvije i neće da svira baš svaki faul samo je malo preterao. Btw ni igrači ne pomažu jer više pažnje posvećuju svađanju sa protivnicima nego igri. Nije sudiji uopšte lako.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Just now, СтелаРоса said:

Sa Kangom nema brze igre, covek uvek ima bar kontakt vise sa loptom i uspori nam svaku kontru ili polukontru. 

Ona scena kad je prosao 2 igraca i onda se okrece oko svoje ose i vraca nazad loptu mi je bilo... bukvalno bih ga izveo iz igre. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...