Polivalentni Stevica Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Sad hoćemo Rakonjca na pozajmicu. Mi stvarno hoćemo da igramo LŠ sa Šiljom (boli me zadnja loža) kao prvim špicem. Kakva sprdačina. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Sto se mene tice, Dragovicu veliko hvala i za ovih godinu i po dana. U najboljim godinama je dosao u voljeni klub, sigurno za drasticno manje novca nego sto je mogao da uzme na drugom mestu. Probao 2 puta da udje u LS, nije uspeo, nece covek vise da gubi vreme sa bagrom iz uprave i raznim Gobeljicima. Zelim mu svu srecu gde god da igra. Bila je privilegija gledati ga u Zvezdinom dresu. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 U tome je razlika izmedju kk i fk. Covic pravi gluposti zbog ludila i sujete. Ova banda u fk sve radi samo iz vlastitih interesa. Sve sto rade je sa ciljem da maznu pare, pa je tako i drzanje ove budale na klupi. Bezmudi trener ispunjava sve menadzersko mafijaske kombinacije bez pogovora. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija Sirotanović Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Trener ne sme da bude fokus dok su Terza i Mita u klubu. Sve je sprdačina u vezi naseg kluba. Igracki kadar 40+, od toga ima bar 15 igraca sto su odigrali dve dobre sezone ili zato sto im se duguje ili menadžerska kombinacija, zaduzili klub do penzije. Borjan, Pop, Milunovic, Pankov, Rodic, Gobeljic, Srnic, Krstičić, Nikolic, Katai, Pešić, Mustafa... to je na prvu, a ima ih sigurno jos koji nisu vise za Zvezdu. Trener bez autoriteta i najverovatnije bez znanja iako sam ostavio prostor da mozda od njega nesto bude, izgleda da ce brzo biti bivsi trener. Mada glupo je komentarisati i trenera i igrače dok don Terza plese sa nasim klubom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Do pocetka ige sampiona dovescemo sigurno jos 7-8 igraca, mozda i vise. To ce biti neki budjavi, neki povatnici, neki iz plemena Masai zvani crni Mesi... Onda brazilski sarlatani, neki spic koji je na 45 utakmica dao 2 gola. A otici ce NIKO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 (edited) 1 hour ago, berti said: Do pocetka ige sampiona dovescemo sigurno jos 7-8 igraca, mozda i vise. To ce biti neki budjavi, neki povatnici, neki iz plemena Masai zvani crni Mesi... Onda brazilski sarlatani, neki spic koji je na 45 utakmica dao 2 gola. A otici ce NIKO. otići će neko ko ima kvalitet kao sad Dragović, to je možda još 2-3 igrača a ovi kojima je Zvezda zlatna koka sigurno neće ići nikad dok ih sirotinja raja ne potera govnjivom motkom Edited January 26, 2023 by Perkos2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Inače ako Dragović ode u Sampdoriju, ide kao pozajmljeni igrač, sa mogućnošću produženja ako opstanu u Ligi. Ako ne, neće ostati tamo. Teško je verovati da će da ostane u Zvezdi na leto, ali i to je jedna od opcija, ako ne bude bilo ponuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Nije Barakuda mnogo (ako je ista) pogresio u svom postu..e,sad..sto se to nekome ne dopada..sta da se radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Navodno terza ne prihvata pozajmicu, već ful otkup. Dragović je u turskoj, još nije napustio Zvezdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Ako se zaista obistini to da Dragovica pustamo u Sampu na 6 meseci, uz upitnu pricu oko otkupa, onda je to scenario koji samo debilcina moze da smisli. Samo po sebi je idiotski da prodajes najboljeg igraca odbrane, ali da ga poklanjas nekom na 6 meseci da bi sta, uigravao koga? Da bi se on onda na leto vratio nezadovoljan i da bi ga sta, tad prodao za vece pare nego sto mozes sad? On hoce da ide, pisao sam vec o tome, nezadovoljan je gomilom stvari koje ukljucuju i srpski fudbal, ali treba odrediti obestecenje Sampdoriji, pa ako je spremna da ga plati recimo 1.5 milion, super, ako ne, onda jebiga. Ovako da ga poklanjamo na sest meseci je bas bas debilno. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Falu Fol potpisao za Rems, Senegalac klinac iz Graficara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Je l' zna neko zasto Borjan cak ni na pripremama ne uspeva da skine stomak? Stvarno ruzno izgleda da jedan profesionalac vuce onako stomacinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 2 hours ago, Markoss said: Falu Fol potpisao za Rems, Senegalac klinac iz Graficara. Free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 2 hours ago, K.Dot said: Je l' zna neko zasto Borjan cak ni na pripremama ne uspeva da skine stomak? Stvarno ruzno izgleda da jedan profesionalac vuce onako stomacinu. Nesportski život van terena.Pivo,cigarete,verovatno neka količina brze hrane.Nije ružno,nego je sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Borjan je odavno zreo za rucni sat i plaketu. Dugo ja vec razmisljam ko bi mogao da nam bude buduci broj 1. Tu treba uzeti nekog Svilara, Kovacevica, Ilica. Nislija Jovanovic mislim da je Partizanovac, al meni za oko zapao i onaj "nas" Johanson iz HSV. Ima zanimljivih varijanti tu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Terzic izjavio da Dragovic ostaje, otisao u posjetu trudnoj supruzi (Mozzart) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija Sirotanović Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 3 hours ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Borjan je odavno zreo za rucni sat i plaketu. Dugo ja vec razmisljam ko bi mogao da nam bude buduci broj 1. Tu treba uzeti nekog Svilara, Kovacevica, Ilica. Nislija Jovanovic mislim da je Partizanovac, al meni za oko zapao i onaj "nas" Johanson iz HSV. Ima zanimljivih varijanti tu. Borjan je komedija od golmana, ima stomak ko oni sto se takmiče u ispijanju piva... A da vratimo Gordića? @Markoss Decko dobro odigrao u Grafosima, ali zapalio kad su mu objasnili da ce Deda i Raša ostati večno u Crvenoj zvezdi. Sta zna Rems kako ih je samo Terza zajebao. Mučno je iz dana u dan pratiti desavanja u fk-u. Uopste se ne radujem takmicarskim utakmicama, za nas je najbolje da se skroz raspadnemo tu mislim i rezultatski pa mozda dolija i don. Poceo sam da celavim, jos malo cu i da sedim, starim, a Madjija jos u klubu, koji bedak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 5 hours ago, Igor_ said: Free? On je igrac Graficara, dobice oni obestecenje neko, kao za Burmaza sto su dobili npr, pa i za ovog Manojlovica nesto simbolicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 27, 2023 Author Share Posted January 27, 2023 (edited) Kakve su ovo zajebancije oko Dragovica kad portal kladionice koja nam je sponzor objavi da nas Dragovic napusta, a onda ih Terzic demantuje posle nekoliko sati (i to zna se koji tacno novinar je napisao tekst). Tacno da covek ne zna vise u sta da veruje, da li je novinar bezobrazan, neinformisan, da li iz kluba daju lazne informacije, ili je stvarno bilo kao sto je navedeno u tekstu pa je Terza nekako iskukao u toku dana da Dragovic ostane. Edited January 27, 2023 by СтелаРоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Srbija se zabelela,u Turskoj Srnaldo šparta kao levi bek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Pankov kod prvog gola... Prošao ga random igrač iz druge austrijske lige kao da je Mbappe u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Bolno je gledati Srnića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 (edited) Šta su oni radili na pripremama? Katastrofano izgledamo, bukvalno nijednu fazu igre nismo unapredili. Greši se u nekim elementarnim zahtevima igre koji se uče u pionirima. Edited January 27, 2023 by ZiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Srnaldo kapiten,nema dalje objašnjavati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 21 minutes ago, L' Imperatore said: Pankov kod prvog gola... Prošao ga random igrač iz druge austrijske lige kao da je Mbappe u pitanju Pankov je uzasan igrac. Nit je jak, niz je brz, nit je skocan, nit je inteligentan, nit je tehnicar, uz to je nesiguran, doslovno lik bez jednog kvaliteta, da mi je prilicno nejasno kako se uopste probio kroz omladinski fudbal s ovakvim karakteristikama. Ajde za nekog Gobeljica mi je jasno, ima dobru motoriku, to u Srpskoj ligi pravi razliku, jasno mi je i za Srnica koji je davao brdo golova iz drugog plana kao junior, ali kako je Pankov bio talentovaniji od nekog drugog stopera? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts