Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
11 hours ago, berti said:

Autogol, crveni ili penal?

Autogol - kvota 1.85

Crveni - Kvota 2

Penal - kvota 1.05

Ja sam, međutim, juče pročitao još jedan biser. Da će iznenađenje Milojevića biti Gobeljić u sredini, a da se razmišlja da se krene sa tri štopera. Ovo pretpostavljam nije tačno, ali ako jeste parafraziraću Lalatović od pre neki dan "ne znam zašto uopšte i igramo"

Edited by Don Juan
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Artur Klark bi zanemeo na misteriju zvanu Srnić. Da klipan nema mesta u timu za prvenstvene utakmica a da skoro redovno igra evropske.

Posted

Sad gledam, cak i sa pobedom danas uz bod u Monaku, sto je objektivno neki maksimum koji mozemo izvuci, najverovatnije nam ne gine poslednje mesto. Jbg, 3 poraza u 4 meca (u grupi gde nijedna ekipa zaista nije neki bauk) su ipak previse + nam ostali rezultati najblaze receno nisu isli na ruku. 

Posted
6 minutes ago, fradler said:

Sad gledam, cak i sa pobedom danas uz bod u Monaku, sto je objektivno neki maksimum koji mozemo izvuci, najverovatnije nam ne gine poslednje mesto. Jbg, 3 poraza u 4 meca (u grupi gde nijedna ekipa zaista nije neki bauk) su ipak previse + nam ostali rezultati najblaze receno nisu isli na ruku. 

Teoretski i sa 9 bodova možemo da ispadnemo, ali neka oni daju sve od sebe i šta bude biće.

Posted
7 minutes ago, Redstar0356 said:

Nema sanse da startuje Srnic, novinarska lupetanja.

Pa valjda bi igrao u prvenstvu neku da bi bio koliko toliko u fazonu, nije lud da ga stavi sad odjednom a poslednji put je igrao ko zna kad

Pazi nema Sanoga. Mijailović nema pravo. Kangva nije najspremniji. Nikolić povređen. Krstičić nije registrovan.

Zaključak je da su jako dobre šanse da Srnaldo počne od prvog minuta.

Posted
21 minutes ago, Don Juan said:

Pazi nema Sanoga. Mijailović nema pravo. Kangva nije najspremniji. Nikolić povređen. Krstičić nije registrovan.

Zaključak je da su jako dobre šanse da Srnaldo počne od prvog minuta.

Moze Ivanic da pocne u vezi, moze malog Stankovica u vatru

Posted
12 minutes ago, Redstar0356 said:

Moze Ivanic da pocne u vezi, moze malog Stankovica u vatru

Stanković je igrao pre dva dana u Holandiji. Male su šanse da ga gledamo.

Ivanić? Ok, ali teško. Plus što je mnogo potrebniji napred. Pomiri sa Srnićem, samo da ne gledamo i Srnića i Gobeljića.

Posted
24 minutes ago, Kvaratskhelia said:

Pa, bolji je Gobeljić ove sezone od Srnića. Slavoljub je baš crni gavran. 

Jeste, samo sto nam u ovoj utakmici fali defanzivni vezni, a ne desni bek. Pa je valjda bolje da stavimo nekog ko ne zna nista nigde, za svaki slucaj

• Ha-ha 1
Posted

Bilo je to i najavljeno ^
Po meni greska,jer ako je nekog trebalo klupirati to je Katai. Magiko je slabo sta pokazao od svog nadimka ove jeseni.

Zvezdinog univerzalcatm necu da komentarisem.

• Like 1
Posted

Iskrene čestitke za SRnalda i za Coknu.

Šta treba ovaj igrač još da uradi,koliko puta da sahrani svoj tim da bi zaglavio  što dalje od CZ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...