NikadProtivKaline Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 o ne, i pavkov ga munu sve teze i teze da ga se otarasimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 8 minutes ago, NikadProtivKaline said: jel sanogo otisao ili je jos tu? Povređen je Sanogo. Samo da dodam da je zločin što nije priznat prvi gol, nego se šutirao penal. Edited July 10, 2022 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Na Gobeljicevoj strani duva kao na zadusnicama. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) Ja stvarno ne znam koja je svrha Kangve u živom zidu 🤣 Edited July 10, 2022 by Don Juan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Radnicki zasluzio da postigne gol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 I bukari i kangva su pojacanja 👍 Sanse da se pogodi sa napadacem su minimalne, al nadajmo se. Lepo je napadao Radnicki, nedosgajala je koncentracija. Zasluzili su 2 gola minimum. Zna li se sta ce biti sa desnim bekom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, Crni said: Zna li se sta ce biti sa desnim bekom? Tu je polivalentni Gobelja da pokrije oronulog Talijana-reprezentativca, kako veli nas vihor Mita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 2 minutes ago, Manoly said: Tu je polivalentni Gobelja da pokrije oronulog Talijana-reprezentativca, kako veli nas vihor Mita... Znaci prdnuli smo u cabar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 30 minutes ago, fradler said: Drze Sivic i Radnicki cas fudbala ovde. Kukala nam majka ako udjemo u ls, neka ozbiljnija ekipa ce nam spakovati osam komada. Takozvani "Stankeline pripreme efekat", nekom magijom je uspeo da proslogodisnji tim pojacan sa dva odlicna igraca ucini duplo slabijim... U trenutku posta bukvalno nije proslo ni 30 minuta od starta sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 14 minutes ago, Crni said: Znaci prdnuli smo u cabar? Moguće je da ćemo menjati formaciju sa tri igrača pozadi. Evo i Bukari na premijeri 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Zasluzio je gol. Bravooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ubrzali su nas Bukari i Kangwa, odbrana nema sirinu i to je problem 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Drago mi je i za Bukarija i za Kangvu sto su na debiju postigli gol. Ali Erakovica na desnog beka i Gobeljarda na stopera,jezivo.Bravo za trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Jel se seća neko efikasnijeg debija stranaca kod nas? Treba mi Daba za fk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Šta svira ovaj sudija to je čudo. Pa nije svaki kontakt faul, čiato je Kangva uzeo loptu i ovan svira faul. Ma daj, pusti da se igra čoveče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Imamo dosta jak tim,mislim da sa nikad jacim sastavom nismo usli u kvalifikacije.Jedino gde skripi je pozicija desnog beka i rezervnog stopera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Just now, NikeAir said: Imamo dosta jak tim,mislim da sa nikad jacim sastavom nismo usli u kvalifikacije.Jedino gde skripi je pozicija desnog beka i rezervnog stopera. A pozicija napadača? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Just now, Čvarkov said: A pozicija napadača? Sa ovakvom vezom, može i bez napadača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, Čvarkov said: A pozicija napadača? Pa dobro, to mogu i da pokriju sa malim korekcijama u formaciji i rotaciji na krilnim pozicijama. Bekovi, ako idemo sa 4 pozadi su problem, i to veliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Just now, KrX037 said: Sa ovakvom vezom, može i bez napadača. Naravno da ne može, možda na našim livadama, ali videćemo već u kvalifikacijama ako se do tad ne dovede neko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Elem, pade mi napamet da ima mozga, pa da Piksi bude počasni gost i da ga pozdrave navijači oba tima, ali avaj..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 11 minutes ago, Čvarkov said: Jel se seća neko efikasnijeg debija stranaca kod nas? Treba mi Daba za fk. Prvi mi na pamet pada Ohi. Dao je gol u svakoj pripremnoj kojoj je igrao i na debiju protiv Cukarickog. Pesic stigao na Marakanu Edited July 10, 2022 by Pero_Cameron 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ben umesto Pavkova i ovo ide na 8 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Mali Radulović strelac na premijeri za Mladost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 3 minutes ago, Don Juan said: Pa dobro, to mogu i da pokriju sa malim korekcijama u formaciji i rotaciji na krilnim pozicijama. Bekovi, ako idemo sa 4 pozadi su problem, i to veliki. Slažem se ja da su i bekovi problem, posebno što smo osuđeni na gobeljarda. Ali igrati evropu bez napadača, plašim se da ćemo već u prvoj utakmici poradjati gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts