Milko Miller Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 2 minutes ago, Drug Crni said: Da,jedna pesma samo..posle nije bilo toga..izvinjavam se,post sam napisao nakon što sam je čuo u prenosu. Što se igre tiče..mi smo jedan izduvani balon..imam utisak da svi čekaju kraj sezone i dolazak novog trenera. Ne bi me ni cudilo da ne osvojimo kup. Tesko je podici nivo za jednu utakmicu kad vec nekih mesec dana igras u laganom ritmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Kakva majstorija malog Mijatovića. 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Bravo mali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Kako ih je okrenuo Mijatović. Bravo dečko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Idi dok si mlad, Dok imaš vremena za more promjena Tntrntnt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Lep gol Mijata. Nadam se da ce novi trener malo trgnuti Ivanica, vuce se po terenu, posebno je u zavrsnici kilaviji nego ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Prvi gol za prvi tim za Mijatovica. Bahar pobedio 3-1 protiv Tel Aviva, fali mu jos jedna pobeda da overi titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Mali Lekovic ima dosta minuta u 2023 god. Realno je da se sve to radi zbog prodaje, a ne zbog nekog projekta . Ako se proda Erak da on uskoci na njegivo mesto jednu polu sezonu pa posle toga na prodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 56 minutes ago, merosina said: Mali Lekovic ima dosta minuta u 2023 god. Realno je da se sve to radi zbog prodaje, a ne zbog nekog projekta . Ako se proda Erak da on uskoci na njegivo mesto jednu polu sezonu pa posle toga na prodaju. Pa ima logike da Erak ode u januaru, a onda Lekovic ako ima taj kvalitet da bude tu do januara 2026. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Azarov me u poslednje vreme oduševljava, retko talentovan igrač na poziciji koja je deficitarna i sa karakteristikama koje se danas traže - odlična leva noga, tehnički izuzetan, sa smislom za igru i kombinatoriku, baš plemenit tip levog beka za ekipu koja igra napadački i na posed. Baš me zanima šta će Bahar raditi sa njim, činjenica je da je vrlo sitan i da može imati ozbiljne probleme defanzivno, ali u dobro postavljenom sistemu bi to moglo koliko-toliko da se ispegla, a da se maksimizuju ofanzivne karakteristike i tehnički kvaliteti koje poseduje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Dobar je Azarov i meni, dao bih mu sansu, ali juri se Ristic. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted May 9, 2023 Author Share Posted May 9, 2023 5 hours ago, Markoss said: Dobar je Azarov i meni, dao bih mu sansu, ali juri se Ristic. Da li u klubu Ristica vide kao klasicnog beka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 1 hour ago, СтелаРоса said: Da li u klubu Ristica vide kao klasicnog beka? Vide ga kao klasicnu kombinaciju! Premda nije bio los u prvom mandatu kod nas, stvarno ne vidim nacin da napravimo iskorak ako stalno vracamo bivse igrace. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 12 hours ago, Milko Miller said: Prvi gol za prvi tim za Mijatovica. Bahar pobedio 3-1 protiv Tel Aviva, fali mu jos jedna pobeda da overi titulu. Zar ga mali Mijat nije dao Kolubari u Lazarevcu? Ili sam ja nesto sanjao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Mali Lazetic je dao jedan od golova u pobedi od 7-1 prosle sezone, nije Mijat. A ove godine im je mrezu tresao legendarni Kulibali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Je li Mijatović ljevak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 10 hours ago, Markoss said: Dobar je Azarov i meni, dao bih mu sansu, ali juri se Ristic. Ko je još u fokusu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 On 5/7/2023 at 7:30 PM, Kosjan Willavić said: OFK je nekad imao bas ozbiljnu omladinsku skolu za nase uslove. Steta, da ih nisu vodili kriminalci i jajare, uvek bi bili u TOP 5 klubova u zemlji sto tradicijom OFK i zasluzuje. Sem Zvezde, Partizana i Vojvodine, ko je veci klub u Srbiji od OFK Beograda? Radnicki Nis i OFK velika petorka, to su klubovi sa ogromnom tradicijom, istorijom, velikih broj poznatih imena koji su izasli iz tih klubova itd itd. OFK treba da igra nasu najjacu ligu, da se sredi Omladinski stadion, reflektori, trava. Ne tako davno, 2012, taj OFK je deljao Zvezdu prvo u Kupu na nasem stadionu, a onda i u utakmici za poene, neposredno uoci derbija u jesen 2012. Igrali su tad za OFK, Petkovic, Rodic, Grbic i ostali, bas dobar tim bio tada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Rekonstrukcija stadiona je građevinski jedva izvodljiva, dok je izgradnja novog stadiona tehnički veoma izazovna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted May 9, 2023 Author Share Posted May 9, 2023 Izvukli smo TSC u polufinalu Kupa Srbije, gostovanje. Nece ovo biti uopste lako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Stadion na Karaburmi je u vlasništvu Grada, tako da su veće šanse da bude srušen i tamo izgradjen neki "poslovno-stambeni" komleks nego da bude rekonstruisan ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Ako se vija Ristić,moja logika kaže da se onda treba zahvaliti Rodiću. Azarov da bude bekap. Naravno,ako Ristić zaista i dođe. Juče MM kaže : "u ovoj takmičarsko nebitnoj utakmici". Mislim,jeste,ali to možemo da kažemo mi,forumaši,a ne šef stručnog štaba. Trener Zvezde (čak i onaj koji to uskoro više neće biti) ne sme ovako da se postavlja prema utakmicama i pripremama za njih. Jer se to onda neminovno prenosi na igrače,taj stav o nebitnosti. Mogu da razumem što je verovatno razočaran jer od juna više neće sedeti na klupi,ali profesionalizam se ne sme dovoditi u pitanje. Nije Zvezda seoski klub ipak,bez obzira na nivo dilentatizma u njoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 (edited) Produžili smo Lekovića do 2027 godine ... Prilično neuobičajemo pošto toliko duge ugovore dajemo samo igračima od 30+ godina ... 😄 Što se tiče Ristića,meni je ok da dodje samo ukoliko ćemo Rodu da pošaljemo u zasluženu penziju .... Edited May 9, 2023 by mare80 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Borjan,Rodic,Katai i Kanga su vise istroseni i nemotivisani igraci. Imali su presudnu ulogu u iskoraku kluba, ali je bolje sporazumni raskid nego da ih navijaci pamte po losim igrama u poslednjoj sezoni. Nzm dal Ivanic ulazi u ovaj koš gore, nekako mi se cini da moze da se vrati u zivot, samo je pitanje motivacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 9 hours ago, Kvaratskhelia said: Je li Mijatović ljevak? S obe noge tuce ko iz topa, mislim da ni on ne zna koja mu je jaca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts