Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ali kakvu ekipicu ima AEK - cirkus Kolorado im nije ravan, navijam za njih definitivno, još su hteli da potpišu Tyrese Ricea:

Moreira, Yanick

Langford, Keith

Mačiulis, Jonas

Janković, Vlado

Katsivelis, Dimitrios

Chrysikopoulos, Linos

Zisis, Nikos 

Gontikas, Costis

Gkikas, Nikos

Moraitis, Dimitrios

Mavroeidis, Dimitrios

Lojeski, Matt

Rogkavopoulos, Nikos

Slaughter, Marcus

• 1 month later...
Posted

Veceras isto u Laktasim odigrana i druga utakmica mini serije Igokee i Hapoel Jerusalima, ovaj put pobeda Izraelaca (koji su zvanicno bili domacini na ovoj utakmici) 84:68.

• 4 months later...
  • 8 months later...
Posted (edited)

Jedva nadjoh topik, zamalo da ode na trecu stranu.

Pogledao Igokea - Ostende, majstorica u Laktasima za plasman u top16. Vode domaci, sve islo kako treba i onda u poslednjih 5 minuta serija 18-0 gostiju, potpuni raspad Igokee. Bajic nije bio na klupi, to bi bili zanimljivi tajmauti.

U Ostendeu igra Phil Booth, svojevremeno osvojio titulu sa Vilanovom (zapravo dve, sad kad razmislim) i bio jedan od najboljih igraca u finalu 2016. Ovde je pokrenuo preokret, ubacio blizu 30 na kraju.

Edited by Del Piero
Posted
11 minutes ago, Del Piero said:

Jedva nadjoh topik, zamalo da ode na trecu stranu.

Pogledao Igokea - Ostende, majstorica u Laktasima za plasman u top16. Vode domaci, sve islo kako treba i onda u poslednjih 5 minuta serija 18-0 gostiju, potpuni raspad Igokee. Bajic nije bio na klupi, to bi bili zanimljivi tajmauti.

U Ostendeu igra Phil Booth, svojevremeno osvojio titulu sa Vilanovom (zapravo dve, sad kad razmislim) i bio jedan od najboljih igraca u finalu 2016. Ovde je pokrenuo preokret, ubacio blizu 30 na kraju.

Pogledah boxscore i Dušan Djordjević još igra i to 20minuta.

Posted

Gledao i ja, vodila Igokea skoro celu utakmicu i na kraju se raspali. Kad su poveli 67:62 bio sam ubeđen da dobijaju, kad ono međutim...

• 8 months later...
  • 7 months later...
Posted

Hapoel u finalu LS. Vodili su 15 razlike u trecoj, onda Tenerife okrece i cini se resava mec jer Hapoel nije mogao da kupi kos, ali Vene u poslednjem minutu pogadja 3+1 za izjednacenje. Fitipaldo imao otvorenu trojku u poslednjim sekundama za pobedu, ali ozbiljan choke, jedva obruc lopta okrznula.

Tenerife inace dvostruki uzastopni sampion i bili su poprilican favorit u ovom mecu. I sam plasman na F4 je bio lep uspeh za Dzileta.

• Like 2
Posted

Bon je drugi finalista, Peri je promašio 3 za pobedu. Gosti iz Nemačke zamalo da se samoubiju izgubljenim loptama, prebrzim rešavanjem napada i promašenim bacanjima

Posted

Realno, niko drugi nije ni trebao da uzme onaj sut. Svi ostali su se bili usrali, promasivali 10x lakse suteve nego sto je ovaj uzimao (Brizuela i Kalinoski kombinovano 2/10), zato mi je i zao sto mu ne udje ono, jer je slican sut pogodio prije ove trojke sa istog mjesta prakticno. Na kraju ce on ispasti tragicar a jedini se donekle pojavio kod Unikahe dok su ostali djelovali pogubljeno.

Vise mi je krivo zbog Kendricka no zbog Unikahe, koji su odigrali jedan sramotan i kalkulantski mec za vikend vs Reala pa su kapiram kaznjeni sad karmicki.

Posted

Bon na putu da osvoji ovo.

Jos jaci rezultat mi je prvo mesto nakon regulare sezone u BBLu, i to samo sa 2 poraza.

Znam 3 igraca u rosteru od kojih je jedan rahmetli Karsten Tada.

Svaka cast, ozbiljan rezultat.

• 11 months later...