Kankkunen Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 4 hours ago, MetalHead said: Jbt ovih spanaca po 4 tima u svakom takmicenju... 2/3 cele lige igra nesto u Evropi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 U rangu Poljske smo a Belgija ispred nas... Mada realno, FMP i Mega i ne zele da igraju neko evropsko takmicenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Koja gotivica od ekipe je Burgos, što bi se reklo prava sportska priča. Kuku bih dao 30 godina maksimalno, 'beš me ako ne bi bio koristan i na evroligaškom nivou. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Gledam Turk Telekom Hapoel J. Za TT igraju trojica igraca iz Hjustona iz sezone 2016/7 Tajler Enis, Kajl Vildzer I Sem Deker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Posteno ih zatrpa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Ali kakvu ekipicu ima AEK - cirkus Kolorado im nije ravan, navijam za njih definitivno, još su hteli da potpišu Tyrese Ricea: Moreira, Yanick Langford, Keith Mačiulis, Jonas Janković, Vlado Katsivelis, Dimitrios Chrysikopoulos, Linos Zisis, Nikos Gontikas, Costis Gkikas, Nikos Moraitis, Dimitrios Mavroeidis, Dimitrios Lojeski, Matt Rogkavopoulos, Nikos Slaughter, Marcus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Oni okupljaju neke kosarkaske legende na zalasku karijere. Prosle sezone su imali i Ria Calmersa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Veceras isto u Laktasim odigrana i druga utakmica mini serije Igokee i Hapoel Jerusalima, ovaj put pobeda Izraelaca (koji su zvanicno bili domacini na ovoj utakmici) 84:68. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Burgos odbranio titulu prvaka Evrope. Cestitke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 (edited) Jedva nadjoh topik, zamalo da ode na trecu stranu. Pogledao Igokea - Ostende, majstorica u Laktasima za plasman u top16. Vode domaci, sve islo kako treba i onda u poslednjih 5 minuta serija 18-0 gostiju, potpuni raspad Igokee. Bajic nije bio na klupi, to bi bili zanimljivi tajmauti. U Ostendeu igra Phil Booth, svojevremeno osvojio titulu sa Vilanovom (zapravo dve, sad kad razmislim) i bio jedan od najboljih igraca u finalu 2016. Ovde je pokrenuo preokret, ubacio blizu 30 na kraju. Edited January 20, 2022 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 11 minutes ago, Del Piero said: Jedva nadjoh topik, zamalo da ode na trecu stranu. Pogledao Igokea - Ostende, majstorica u Laktasima za plasman u top16. Vode domaci, sve islo kako treba i onda u poslednjih 5 minuta serija 18-0 gostiju, potpuni raspad Igokee. Bajic nije bio na klupi, to bi bili zanimljivi tajmauti. U Ostendeu igra Phil Booth, svojevremeno osvojio titulu sa Vilanovom (zapravo dve, sad kad razmislim) i bio jedan od najboljih igraca u finalu 2016. Ovde je pokrenuo preokret, ubacio blizu 30 na kraju. Pogledah boxscore i Dušan Djordjević još igra i to 20minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Gledao i ja, vodila Igokea skoro celu utakmicu i na kraju se raspali. Kad su poveli 67:62 bio sam ubeđen da dobijaju, kad ono međutim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 12, 2023 Author Share Posted May 12, 2023 Hapoel u finalu LS. Vodili su 15 razlike u trecoj, onda Tenerife okrece i cini se resava mec jer Hapoel nije mogao da kupi kos, ali Vene u poslednjem minutu pogadja 3+1 za izjednacenje. Fitipaldo imao otvorenu trojku u poslednjim sekundama za pobedu, ali ozbiljan choke, jedva obruc lopta okrznula. Tenerife inace dvostruki uzastopni sampion i bili su poprilican favorit u ovom mecu. I sam plasman na F4 je bio lep uspeh za Dzileta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Španci kao domaćini ostadoše bez finala, H. Jerusalem - Bonn u finalu ... zasluženo. Bolja košarka nego u EC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Bon je drugi finalista, Peri je promašio 3 za pobedu. Gosti iz Nemačke zamalo da se samoubiju izgubljenim loptama, prebrzim rešavanjem napada i promašenim bacanjima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 12, 2023 Author Share Posted May 12, 2023 Perry malo preterao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Realno, niko drugi nije ni trebao da uzme onaj sut. Svi ostali su se bili usrali, promasivali 10x lakse suteve nego sto je ovaj uzimao (Brizuela i Kalinoski kombinovano 2/10), zato mi je i zao sto mu ne udje ono, jer je slican sut pogodio prije ove trojke sa istog mjesta prakticno. Na kraju ce on ispasti tragicar a jedini se donekle pojavio kod Unikahe dok su ostali djelovali pogubljeno. Vise mi je krivo zbog Kendricka no zbog Unikahe, koji su odigrali jedan sramotan i kalkulantski mec za vikend vs Reala pa su kapiram kaznjeni sad karmicki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 RIP Milka Dzikic 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Bon na putu da osvoji ovo. Jos jaci rezultat mi je prvo mesto nakon regulare sezone u BBLu, i to samo sa 2 poraza. Znam 3 igraca u rosteru od kojih je jedan rahmetli Karsten Tada. Svaka cast, ozbiljan rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted April 18 Share Posted April 18 Sledece nedelje na F4 FIBA LS u Beogradu imamo i novu podlogu u Areni 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted April 25 Share Posted April 25 Sad gledao koliko kostaju karte i pise da su raspodate? Meni deluje neverovatno da nema karata u prodaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 25 Share Posted April 25 4 minutes ago, BarryWhite said: Sad gledao koliko kostaju karte i pise da su raspodate? Meni deluje neverovatno da nema karata u prodaji? Prodati su "paketi", mozes individualne da uzmes valjda https://www.ddtickets.rs/ddtickets.asp?NewAction=1&JobID=115D9F80-B6F4-421C-9791-AD873890E539&HitID=7325509&LangID=1&KeyID=86BD8181-C6CC-43D9-9FAA-07488F879EE3&StructID={6A40430A-F759-46F3-BB53-77B8828D5BB3} Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted April 25 Share Posted April 25 Super hvala, koliko vidim prodaje se samo donji prsten? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts