Sector Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Bacon po ko zna koji put izvlači PAO, nevjerovatno šta je pogodio. A i prije toga je samo on poentirao, može se reći da drži konce tima u svojim rukama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Volim Radonju kao brata, ali ekipa mu igra odvratnu kosarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Ne snalazi se Radonjić kao trener van CZ, moj neki utisak... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 13, 2022 Author Share Posted December 13, 2022 2 minutes ago, DameTime said: Ne snalazi se Radonjić kao trener van CZ, moj neki utisak... Ae zatvori vrata leba ti.. Papajanis volina od 221cm lik mu skine loptu sa glave...a boze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 11 minutes ago, Sector said: Bacon po ko zna koji put izvlači PAO, nevjerovatno šta je pogodio. A i prije toga je samo on poentirao, može se reći da drži konce tima u svojim rukama. Jeste, čovek je neviđen skorer, ali opet je to sve previše iracionalno. Za pola tih poena je mogao da doda za još lakše poene. Polukontra za pobedu 6 sekundi do kraja, on ustavlja loptu totalno nesvestan situacije. Isto u produžetku na -3 umesto da uzme tu otvorenu korner tricu, on ide u dribling i baca preko dva čoveka dvojku... Da je izuzetno bitan, jeste. Da je donosio na ovaj način i pobede u prošlim kolima, jeste. Ali da bi to trebalo malo racionalnije, trebalo bi. Evo recimo on je dao 22 poena, Williams 21. Ovog drugog jedva da smo primetili, dok je za Bacona utisak da je uzeo 3/4 šuteva u drugom poluvremenu. Loša utakmica u drugom poluvremenu. Perimetar se u trečoj četvrtini nije ni branio, a Valencia je samo bacala za tri. Ovo preuzimanje na kraju mi isto nije imalo mnogo smisla. Više bi bilo logično da se udvoji Jones na piku i prisili da nekome drugom dadne loptu. Ali ajde, nije to presudilo, pa nemože previše ni da se zameri. Poraz u overtajmu, gde ti Bacon i Williams odigraju 40+ minuta... Nisam optimista pred gostovanje Barceloni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 13, 2022 Author Share Posted December 13, 2022 Ma sve ok, ali skok je odlucio..Vilijams of..Kubanac izbija, vamo mrtvom Papajanisu skida sa glave... A zadnji napad je imao ziher...u OT igrali samo Vilijams i Bejkon..bas propustena top sansa.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Nadam se da gresim, ali meni ova igra Panatinaikosa ne uliva poverenje. Vezali su 4 pobede u Evroligi. Iako je raspored bio dobar, to nije mala stvar. Ali realnost je da bi verovatno i protiv Virtusa i protiv Armanija izgubili da su Jaiteh i Luwawu ubacili zicere. Svakako se PAO u ta dva meca opasno provukao. Protiv Asvela je bilo dobro, kao i protiv Zalgirisa sto nisam gledao. A meni zapravo najbolji rezultat deluje ovaj poraz od Olimpijakosa na jednu loptu. Njihova igra mi se ne svidja. Bacon je odlican strelac i za sada vise donosi nego sto odnosi, ali nema srece sa njim u ovoj ulozi. On je primereniji za ono sto je igrao u Monaku. Za DWill-a sam vec rekao, fenomenalan igrac kad je u ritmu, ali takodje izuzetno nekonstantan da bi bio lider. Takodje Radonja jase obojicu kao Zeljko ove njegove, i tu je pitanje vremena kad ce popadati. I sve bi to u napadu moglo da prodje da ima one prepoznatljive odbrane, a cini se da je nema. Bilo je samo u par utakmica i to nije iznenadjenje jer sa 30+ minuta Bacona i Williamsa tesko da mozes da igras neku lockdown odbranu. Kako igraju za sada imaju pristojan skor, ali ajde da vidimo narednih 5 utakmica. Sada sledi izuzetno tezak raspored i prilika da se vidi kakav je stvarno ovaj tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Odbrana sigurno ide na bolje, ali je još uvek to previše toplo hladno. Tipa odlična četvrtina gde zadržiš protivnika na 11 poena, pa onda u sledečoj primiš 28. Ali ajde, to se ni ne plašim toliko, jer mislim da če doči na svoje uskoro. Napad je sigurno dosta problematičniji. Daju oni na papiru solidan broj poena, ali je jednostavno neodrživo da jedan igrač kao u NBA prevodi loptu i završava sam bez da iko drugi dira loptu, i tako 5 puta zaredom. Lopta mora biti večim delom u rukama Woltersa i Ponitke, jer su oni najbolji decision makeri i imaju sposobnost da pronađu najbolju opciju i razigraju saigrače. Bacon bi morao biti upotrebljen kao emergency opcija kojoj se uvaljuju vruči krompiri na 8 sekundi do kraja napada. Tu bi on bio najbolje iskorišten, jer ti niko ne može izvuči više ppp u takvim situacijama. Ali da on prevodi loptu i postavlja napad, dok se Wolters sklanja u korner, od toga nema leba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 2 minutes ago, L' Imperatore said: Bacon bi morao biti upotrebljen kao emergency god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 14, 2022 Author Share Posted December 14, 2022 7 hours ago, Del Piero said: Nadam se da gresim, ali meni ova igra Panatinaikosa ne uliva poverenje. Vezali su 4 pobede u Evroligi. Iako je raspored bio dobar, to nije mala stvar. Ali realnost je da bi verovatno i protiv Virtusa i protiv Armanija izgubili da su Jaiteh i Luwawu ubacili zicere. Svakako se PAO u ta dva meca opasno provukao. Protiv Asvela je bilo dobro, kao i protiv Zalgirisa sto nisam gledao. A meni zapravo najbolji rezultat deluje ovaj poraz od Olimpijakosa na jednu loptu. Njihova igra mi se ne svidja. Bacon je odlican strelac i za sada vise donosi nego sto odnosi, ali nema srece sa njim u ovoj ulozi. On je primereniji za ono sto je igrao u Monaku. Za DWill-a sam vec rekao, fenomenalan igrac kad je u ritmu, ali takodje izuzetno nekonstantan da bi bio lider. Takodje Radonja jase obojicu kao Zeljko ove njegove, i tu je pitanje vremena kad ce popadati. I sve bi to u napadu moglo da prodje da ima one prepoznatljive odbrane, a cini se da je nema. Bilo je samo u par utakmica i to nije iznenadjenje jer sa 30+ minuta Bacona i Williamsa tesko da mozes da igras neku lockdown odbranu. Kako igraju za sada imaju pristojan skor, ali ajde da vidimo narednih 5 utakmica. Sada sledi izuzetno tezak raspored i prilika da se vidi kakav je stvarno ovaj tim. Da, sve user dok ostali dobjaju briljantnom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Nasi direktni konkuretni za top8 dovode Kampaca. Nadam se nekom pojacanju, preslabi smo da se bijemo sa aazdajama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Papagiannis dva puta umjesto da otkine onaj sat gore iznad koša, on maši polaganje. Konjina od 221cm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Ima da pukne 100tka ovdje. Barsa u 3 brzini tek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Just now, Miki28 said: Ima da pukne 100tka ovdje. Barsa u 3 brzini tek Barsa je u 3 brzini celu sezonu.Za neke je dovoljno a za neke ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Just now, Don Dusko said: Barsa je u 3 brzini celu sezonu.Za neke je dovoljno a za neke ne. To me malo i nervira iskreno jer imaju brutalnu ekipu. Stvarno mislim da ih Saras sputava da iskazu pun potencijal sa nekim svojim pametovanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 8 minutes ago, Miki28 said: Ima da pukne 100tka ovdje. Barsa u 3 brzini tek Kad u trečoj bacaju trojke 8/11 u prvoj četvrtini, kako onda to tek izgleda u 6-toj? 12/11? 😄 Ima i do impotencije Panathinaikosa na početku utakmice. Ovi kad su namirisali slabost, opustili si totalno i ne maše. Sudije seru na +15, neverovatno. Sviraju tamo faul Lee-ju za čistu izbitu loptu. Sledeči napad Bacon polaže pod kontaktom, ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 1 minute ago, L' Imperatore said: Kad u trečoj bacaju trojke 8/11 u prvoj četvrtini, kako onda to tek izgleda u 6-toj? 12/11? 😄 Ima i do impotencije Panathinaikosa na početku utakmice. Ovi kad su namirisali slabost, opustili si totalno i ne maše. Sudije seru na +15, neverovatno. Sviraju tamo faul Lee-ju za čistu izbitu loptu. Sledeči napad Bacon polaže pod kontaktom, ništa. Ma Saras dominira. Kako zna da presijece ekipu to je nevjerovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 We have a game, boys ☘️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Užasni napadi kad se lomilo. Paris Lee igrač više za Barsu večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 3 minutes ago, Sector said: Užasni napadi kad se lomilo. Paris Lee igrač više za Barsu večeras. Što je najgore, nije bio Nate puno bolji. Šteta. Lepo je videti da ekipa ima karakter i da se i protiv Barcelone u Blaugrani može vratiti iz -16. Po drugoj strani, to nije način na koji češ na kraju sezone imati više pobeda, nego poraza. A ponavlja se iz utakmice u utakmicu. Tu Dejo brzo mora pronači način da psihički bolje pripremi ekipu za prvu četvrtinu. Energetski to mora puno puno bolje. Neki igrači ulaze u utakmicu sporo i takvi trebaju da počnu sa klupe. Prva petorka mora biti energetski na nivou i fokusirana, kako se nebi svaki put čupali iz -15. Svideo mi se danas Bacon u napadu. Šteta što nije ušla neka od onih otvorenih trica. Ali ona ideja gde se on odmotava iz bloka na 45 stepeni i onda zabada u reket je funkcionisala odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 16, 2022 Author Share Posted December 16, 2022 Imali su dve akcije, ali jbga..usrali se kad je trebalo da se okrene..bas steta za oba meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 20, 2022 Author Share Posted December 20, 2022 Mec sa Olijem je rasprodat, gorece OAKA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 12 minutes ago, Devil In My Pants said: Mec sa Olijem je rasprodat, gorece OAKA!! #dejoeffect 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontra Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 Grigonis bi trebalo da bude raspoloživ za Efes, ovaj petak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 On 12/13/2022 at 10:45 PM, Del Piero said: Volim Radonju kao brata, ali ekipa mu igra odvratnu kosarku. a kkcz je igrala baš predivno prošle godine.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts