MC Thunder 2 Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 18 hours ago, Čvarkov said: Ne stižem da ispratim sve teme, jbg više posla ovih dana. Je l' se svaka tema gde se ne piše o kkp-u onako kako bi pojedini želeli naziva tata2 temom? Samo tamo gde ima rezona za to. A ti prvo lepo pricitaj sta se pise, pogledaj snimak meca, uporedi greske i milina 😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 57 minutes ago, Alex_Serbia said: Samo tamo gde ima rezona za to. A ti prvo lepo pricitaj sta se pise, pogledaj snimak meca, uporedi greske i milina 😇 O ovome se upravo radi, za koju temu odredjena grupa smatra da ima rezona. I ova tema nije prva koja je dobila taj epitet, tako da nije reč samo o utakmici sa pao. Konkretno vezano za ovu utakmicu, obe strane su subjektivne i ne može se tu naći neki konsenzus. U suštini poenta mog posta je da svaka tema gde se ne govori o tome kako kkp razvija mlade igrače, kako su budžeti približni, kako se na utakmicama kkp ne događaju sudijske greške, kako je za sve zaslužan branko a ne sns, kako Željko igra sa onim što ima itd... je tata2 tema. Pritom ovde stvarno ne mislim na tebe, nego na ljude kojima je čitav forumski opus merenje patke i trolovanje, a od njih dolaze takvi nazivi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 On 11/3/2022 at 9:27 PM, L' Imperatore said: Btw, ova riba što radi ove halftime intervjue... ❤️ 190+ na stiklama, uz neverovatno telo. Videh je letos na atinskom aerodromu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 17 minutes ago, krzna said: 190+ na stiklama, uz neverovatno telo. Videh je letos na atinskom aerodromu Da, primetio sam odma da je pola glave veča od Žoca 😄 Ali nije samo što je fizički lepa, nego je i mnogo elokventnnija od velike večine njenih kolega koji rade te iste courtside intervjue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 (edited) On 11/3/2022 at 9:27 PM, L' Imperatore said: Btw, ova riba što radi ove halftime intervjue... ❤️ Spoiler https://instagram.com/dora_panteli_?igshid=ZjA0NjI3M2I= Edited November 6, 2022 by Grunf 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 (edited) 6 minutes ago, Grunf said: Hide contents https://instagram.com/dora_panteli_?igshid=ZjA0NjI3M2I= Hide contents https://instagram.com/dora_panteli_?igshid=ZjA0NjI3M2I= Svaka čast. Satro sam se nekidan, kucajuči raznorazne kombinacije reči - panathinaikos, courtside, interview, euroleague, (hot) girl - u google. 😄 Edited November 6, 2022 by L' Imperatore 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 2 hours ago, L' Imperatore said: Da, primetio sam odma da je pola glave veča od Žoca 😄 Ali nije samo što je fizički lepa, nego je i mnogo elokventnnija od velike večine njenih kolega koji rade te iste courtside intervjue Ubedjen sam da te kupila elokvencijom😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 (edited) 13 hours ago, Gudura said: Ubedjen sam da te kupila elokvencijom😀 Šta da ti kažem, I'm a man of culture 😄 Edited November 7, 2022 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 11, 2022 Author Share Posted November 11, 2022 Veceras najbitniji mec sezone. Pobedom smo na dve pobede od PO i duplo vise pobeda od poslednjeplasirane Zvezde. Svi u OAKU!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 On 11/7/2022 at 10:18 AM, L' Imperatore said: On 11/6/2022 at 9:11 PM, Gudura said: Ubedjen sam da te kupila elokvencijom😀 Šta da ti kažem, I'm a man of culture 😄 gazda Topuzic L'imperatore: 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Nikos Papas se vratio u Pao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 1 minute ago, propolis said: Nikos Papas se vratio u Pao. Kamera ga je svaku utakmicu prikazavila tamo ispod koša. Ja mislio da je na nekoj funkciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 5 minutes ago, L' Imperatore said: Kamera ga je svaku utakmicu prikazavila tamo ispod koša. Ja mislio da je na nekoj funkciji Ne znam šta Radonja želi sa njim,a i ovako je bio sklon povredama. Pao ako želi da se odlepi sa dna mora da zameni Lija i kupi jednu defanzivnu četvorku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 40 minutes ago, propolis said: Ne znam šta Radonja želi sa njim,a i ovako je bio sklon povredama. Pao ako želi da se odlepi sa dna mora da zameni Lija i kupi jednu defanzivnu četvorku. Ne verujem da je dejina ideja. Ni da če imati minutažu u euroligi. eventualno u domačim takmičenja zbog ograničenja za strance. Mislim da če se oni odlepiti od dna kakogod okreneš. Pre svega se jer su pokazali da mogu da igraju dobar basket. samo ne mogu više da si dozvole te pospane prve četvrtine. Doslekcija umesto Leeja + četvorka, bi bila premija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Ovaj Paris Lee sramotan igrac,EK za njega bas vrliki nivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 11, 2022 Author Share Posted November 11, 2022 5 minutes ago, Nini3112 said: Ovaj Paris Lee sramotan igrac,EK za njega bas vrliki nivo Glava me boli od njega. Krs je i vanilica, al ovaj je zajebo sve Minus u odbrani u napadu je trojka za njega midaona imenica.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 4 minutes ago, Devil In My Pants said: Glava me boli od njega. Krs je i vanilica, al ovaj je zajebo sve Minus u odbrani u napadu je trojka za njega midaona imenica.. Lik je beskoristan u svakom smislu,njegova igra je bas oni LS level ako i toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 11, 2022 Author Share Posted November 11, 2022 2 minutes ago, Nini3112 said: Lik je beskoristan u svakom smislu,njegova igra je bas oni LS level ako i toliko Mislim da ce ispusiti..sta uradi Vilijams sad..24sek do kraja i on baca loptu u bunar..tesko bas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Just now, Devil In My Pants said: Mislim da ce ispusiti..sta uradi Vilijams sad..24sek do kraja i on baca loptu u bunar..tesko bas. Mislim da ce PAO dobiti uz dosta muke ali svakako nije dobar sadrzaj,Wiliams i Bacon po meni ne mogu zajedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 (edited) Jbt, šta uradi Derrick sad. 26 sekundi do kraja poluvremena uhvate skok, on prenese loptu i baci divlji alley oop za Papagiannisa koji ovaj nije imao šanse da dohvati. Ovi slože kontru i umjesto egal poluvreme, -5. A i pre tog je jednom preneo loptu i bacio nešto bezveze iz driblinga, pa ovi iz kontre dali lagane poene. Baš nerazumljivo 2 minutes ago, Nini3112 said: Mislim da ce PAO dobiti uz dosta muke ali svakako nije dobar sadrzaj,Wiliams i Bacon po meni ne mogu zajedno Bacon po mom mišljenju jako dobro poluvreme. Jako lepo je probiijao prvu liniju i postizao lagane poene + izvlačio faulove. Nije bio ni Williams loš, ali one dve sekvence koje sam spomenuo su bile baš wtf. Ponitka takodje dobro poluvreme, pre svega defanzivno. Jako inteligentan igrač. Edited November 11, 2022 by L' Imperatore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 3 minutes ago, L' Imperatore said: Jbt, šta uradi Derrick sad. 26 sekundi do kraja poluvremena uhvate skok, on prenese loptu i baci divlji alley oop za Papagiannisa koji ovaj nije imao šanse da dohvati. Ovi slože kontru i umjesto egal poluvreme, -5. A i pre tog je jednom preneo loptu i bacio nešto bezveze iz driblinga, pa ovi iz kontre dali lagane poene. Baš nerazumljivo Bacon po mom mišljenju jako dobro poluvreme. Jako lepo je probiijao prvu liniju i postizao lagane poene + izvlačio faulove. Nije bio ni Williams loš, ali one dve sekvence koje sam spomenuo su bile baš wtf. Ponitka takodje dobro poluvreme, pre svega defanzivno. Jako inteligentan igrač. Pontika roka svoj stil ne izlazi iz cipela i to je to svaka cast,mislio sam u smislu da su Derik i Bacon slican tip igraca po meni,oboje mozga bez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 11, 2022 Author Share Posted November 11, 2022 Vilijams i Bejkon uz Vanilicu su dobri. Vanilica rasturio trecu. Stetocina dala, napalila se i out. Ne rizikuje Dejo nista. Sad ga izdrzati..3-4min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Pali se mašina! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 11, 2022 Author Share Posted November 11, 2022 Idemoooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 e, ovako se igra košarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts