Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, berti said:

Ok, onda je Majkl Dzordan samo najbolji američki kosarkas. Ne moze da bude najbolji svetski jer je igrao samo u USA.

Majkl Dzordan, Karim Abdul Dzabar, Medzik Dzonson, Doktor Dzej, Lari Ptica.... su igraci jedne sasvim druge ere i njihov doprinos kosarci se ne moze meriti sa danasnjim igracima.

Isto vazi i za najbolje evropske igrace tog vremena.

• Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, Kronostime said:

Majkl Dzordan, Karim Abdul Dzabar, Medzik Dzonson, Doktor Dzej, Lari Ptica.... su igraci jedne sasvim druge ere i njihov doprinos kosarci se ne moze meriti sa danasnjim igracima.

Ti si klasičan onaj lik ma kakva sadašnja košarka, da li vi znate kako se igralo 80tih 

• Like 4
Posted (edited)
14 minutes ago, Kronostime said:

Pa malopre si naveo da nije najbolji jer nije igrao u evropskom klubu. Dakle, moze da osvoji 10 prstenova, ali dzabe jer nije igrao u Evropi.

Jedina sansa da Jokic bude smatran za najboljeg evropskog igraca je da vec danas zajebe Denver, dodje u Armani i osvoji dve EL

Jedini koji u pricu sa Jokicem moze da udje je Toni. Samo sto je Tonijev doprinos nba titulama neuporedivo manji.

Edited by berti
Posted (edited)

Danilovic je juce rekao sta stvarno misli i pokazao koliko je sujetan. Cinjenica da predsednik saveza daje izjavu i da sutradan moras da radis damage control pokazuje ko nam je na celu saveza. Sreca pa sam poprilicno siguran da Jokica zabole za to i da mu je jedino Kari bitan.

Edited by Del Piero
  • Like 11
Posted

Ne pamtim da smo u nekom sportu na celu saveza imali nekog ko je toliko sujetan i klupski ostrašćen. On je sve sto ne treba nasoj kosarci u ovim vremenima.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Del Piero said:

Danilovic je juce rekao sta stvarno misli i pokazao koliko je sujetan. Cinjenica da predsednik saveza daje izjavu i da sutradan moras da radis damage control pokazuje ko nam je na celu saveza. Sreca pa sam poprilicno siguran da Jokica zabole za to i da mu je jedino Kari bitan.

Tako je sa svakom funkcijom

Nedorasli ljudi 

• Like 1
Posted
53 minutes ago, Kronostime said:

Jokic je iz Mege otisao u NBA - nije igrao ni u jednom evropskom takmicenju da bi se proglasio najboljim evropskim igracem.

Svaka mu cast na uspehu, ali cinjenice su cinjenice.

:default_coffee:

Sad sam siguran da trolujes.

• Like 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Sad sam siguran da trolujes.

Razumem hype oko Jokica ali moji kriterijumi oko proglasavanja nekog igraca za najboljeg bilocega su prilicno strogi i vode se uticajem igraca na kosarku uopste.

Za Jokica je to jos uvek rano tvrditi na osnovu zadnje 3-4 sezone.

Vreme ce pokazati.

• WOW 1
Posted
1 hour ago, Kronostime said:

Jokic je iz Mege otisao u NBA - nije igrao ni u jednom evropskom takmicenju da bi se proglasio najboljim evropskim igracem.

Svaka mu cast na uspehu, ali cinjenice su cinjenice.

Samo Bogdanovic moze u petorku sa Kronosom, Sasom, Saletom i Zoranom Stevanovicem. Jokic - jok! 

• Ha-ha 3
Posted (edited)
Just now, Duh koji lebdi said:

Samo Bogdanovic moze u petorku sa Kronosom, Sasom, Saletom i Zoranom Stevanovicem. Jokic - jok! 

Mali je stidljiv - Raduljica, Katic i Krstic su bolji za ovo drustvo. :lol_2:

Edited by Kronostime
  • Ha-ha 1
Posted

Ja razumem Kronosa, kada se gleda veličina nekog igrača, u računicu ulaze mnogobrojni faktori i ne može se izbeći subjektivnost u pogledu toga koje ćemo proglasiti bitnijima, a koje manje bitnim. Čisto košarkaško umeće, individualna priznanja, timski trofeji i uspesi, kvalitet saigrača, kvalitet protivnika, era u kojoj se igra i sam nivo košarke, uticaj na razvoj igre, marketinški / emotivni uticaj...

Ja bih rekao da je Jokić debelo (hehe) prešišao jednog Danilovića kada se sve to uzme u obzir, ali to je samo moje rangiranje, Kronostime ima pravo na svoje i ne može mu se to egzaktno osporiti, sve dok jasno postavlja kriterijume i dok im je dosledan.

Posted (edited)
4 minutes ago, Kronostime said:

Mali je stidljiv - Raduljica, Katic i Krstic su bolji za ovo drustvo. :lol_2:

Dobra ekipa, pazi sad, ne znam dal si razmisljao o tome:

1. Rasko da saluje temelj

2. Raduljica da vozi mesalicu

3. Krstic da unosi stolice, namestaj...

4. Kronos da pije pivo i dobacuje - Ne radi se to tako 🤣

5. Sasa da pije i udara Kronosu kontru 🤣

Edited by Duh koji lebdi
  • Like 2
Posted
8 minutes ago, Kronostime said:

Razumem hype oko Jokica ali moji kriterijumi oko proglasavanja nekog igraca za najboljeg bilocega su prilicno strogi i vode se uticajem igraca na kosarku uopste.

Vreme ce pokazati.

Pa ko je po tebi najbolji?

Meni je dovoljno to sto je Jokic redefinisao ulogu centra, sto je svojom igrom prakticno stvorio "point-center" poziciju, zar to nije dovoljan uticaj na kosarku uopste? 

Posted
6 minutes ago, Kronostime said:

Vreme ce pokazati.

Covek igra sasvim suprotno od NBA mejnstrima gde se skace po 6 metara i gde su svaki misic mora ocrtatavati.

Covek postavi igru da se igra kako njemu odgovara.

Covek do prstena dovede igrace  koji ne bi prosli ni na Zvezdinoj temi prelazni rok .

Meh, ne utice dovoljno na igru.

Koji su to kriterijumi uticaja na igru?  

• Like 1
Posted
33 minutes ago, Del Piero said:

Otprilike ovo..jer kod PSD nije samo problem što je egoista..mnogo gore je što je prilično šupalj i nekompetentan rukovodeći kadar. Bar po onom što sam čuo o njemu.

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Smrtokapa said:

Ja razumem Kronosa, kada se gleda veličina nekog igrača, u računicu ulaze mnogobrojni faktori i ne može se izbeći subjektivnost u pogledu toga koje ćemo proglasiti bitnijima, a koje manje bitnim. Čisto košarkaško umeće, individualna priznanja, timski trofeji i uspesi, kvalitet saigrača, kvalitet protivnika, era u kojoj se igra i sam nivo košarke, uticaj na razvoj igre, marketinški / emotivni uticaj...

Ja bih rekao da je Jokić debelo (hehe) prešišao jednog Danilovića kada se sve to uzme u obzir, ali to je samo moje rangiranje, Kronostime ima pravo na svoje i ne može mu se to egzaktno osporiti, sve dok jasno postavlja kriterijume i dok im je dosledan.

Sve ok, ali ako je ista uradio onda je to uticaj na igru. 

Jednostavno nemaš igrača koji igra kao on na nivou na kom on igra.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Pa ko je po tebi najbolji?

Meni je dovoljno to sto je Jokic redefinisao ulogu centra, sto je svojom igrom prakticno stvorio "point-center" poziciju, zar to nije dovoljan uticaj na kosarku uopste? 

Just now, Clash said:

Covek igra sasvim suprotno od NBA mejnstrima gde se skace po 6 metara i gde su svaki misic mora ocrtatavati.

Covek postavi igru da se igra kako njemu odgovara.

Covek do prstena dovede igrace  koji ne bi prosli ni na Zvezdinoj temi prelazni rok .

Meh, ne utice dovoljno na igru.

Koji su to kriterijumi uticaja na igru?  

Ukoliko se to primi kao kriterijum za buduce centre - onda je uticao na kosarku kao igru.

U suprotnom je samo izuzetak od uobicajenog centra.

Time will tell...