leki bg Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 1 minute ago, McLeod said: Nisam ni hteo da odgovaram ali ajde. Promasaj po svakom parametru koji si izneo, Jaramaz je imao najveci +- pa opet ne treba da resava utakmicu bas on i on je imao gresaka, ali u skladu sa ocekivanjima od njega puna kapa. Kao i Marinkovic iako je i on brljao na kraju. Kalinic triple single sto bi se reklo, sudarao se sa Lucicem celu utakmicu, nepostojeci na strani pomoci, primili smo brat bratu 20 lakih poena zbog njega, ali bravo za indeks 16. Gledaj malo utakmicu sledeci put ako mozes umesto sto cekas da se zavrsi da bi video statistiku. Poyy Kalinic je odigrao odlicnu utakmicu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 kalina 6p, 6sk, 7as(najvise u ekipi) ali da, katastrofa 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Just now, Barkley#34 said: Ajd samo polako, ne navija Mek ni za jedan od ta dva kluba, ne zadevaj odmah Ne zadevam, al da se uhvatio za Dobrica, pa da kazes ima pravo, al ti se uhvatis za drugog najkorisnijeg, nidje veze. Inace meni Gudura nit smrdi nit mirise, neka odluci da se pojavi 100 posto nekada, ili neka prepusti mesto drugim momcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 (edited) 3 minutes ago, vepar said: crna buducnost nas ceka Meni se čini nekako da to vrlo teško može da se dogodi. Košarka je to i tu nas jednostavno hoće, naš sport što se kaže. Ma koliko da stvari ne izgledaju odlično kada se pogleda na daljinu, uvek za čas iskoče nekih par dobrih igrača i opet imaš tim. Najbitnije je da bude TIM a ne ekipa pojedinaca. Kada smo takvi za 50% smo jači. Edited August 25, 2022 by dzoneee 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Meni je ipak Milutinov utisak veceri, da proste ovi NBA olimpijci. Kakva je to centarcina, suvim zlatom da ga placas. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Napred smo dobri, nazad onako, al bas smo nalozeni sto me u sustini najvise raduje. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 I 20 lakih poena mahom njemu na dusu, nepovezanost u prvoj cetvrtini sve njegovo. Svi sutevi sa distance njegovi, svako nezatvaranje strane pomoci njegovo. Mozda je i do Karija, ne kazem, ko ce cetvorku da pokriva ko trojku i onda gubljenje u preuzimanju samo jebi ga, Lucic se gubi mnogo manje citav mec i mnogo je bolji u odbrani bio citav mec od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Just now, Crni said: Inace meni Gudura nit smrdi nit mirise, neka odluci da se pojavi 100 posto nekada, ili neka prepusti mesto drugim momcima. ovo mu je prva tekma a imao je fantasticnu sekvencu u 5mins sta je onda u toj logici nedovic, da se penzionise? pri tome svemu, igrao backup pleja odjednom 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Svaka čast na pobedi! Kakvi su titani Jokić i Janis (i Dončić naravno). Pomerili granice i ove FIBA košarke, preneli NBA statse i rutinu, izveli je iz nekog šablona gde se za sve nađe relativno lako rešenje. Nema odbrane protiv ovih momaka. Mnogo smo jaki na 5, Milutinov među najboljim centrima na prvenstvu, a moguće da će na nekim utakmicama igrati 5-10 minuta. Kalina i Luča zlata vrede. Najveća mana nedovoljna konzistentnost, rutina i samopouzdanje spoljnih igrača. Još i bez Vase, smušena organizacija. Ako bekovi skroz kliknu i pojedini uđu u killa mod, bićemo baš zajebani. Treba nam ta rafalna paljba spolja, a imamo potencijal. Ima žara, ima kvaliteta, ima talenta.. samo da se sve lepo posloži, da se igrači osećaju komforno u svojim ulogama. I da se Vasa što pre oporavi. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 P.S. Svasta sam dozivljavao za 15 i kusur godina na ovom PDFu ali jos nisam doziveo da me neko prozove da sam Grobar. Obrnuta igrica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 3 minutes ago, Crni said: Ne zadevam, al da se uhvatio za Dobrica, pa da kazes ima pravo, al ti se uhvatis za drugog najkorisnijeg, nidje veze. Inace meni Gudura nit smrdi nit mirise, neka odluci da se pojavi 100 posto nekada, ili neka prepusti mesto drugim momcima. Kojim drugim momcima, nekim iz tvog kraja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 (edited) 😲 Edited August 25, 2022 by fillam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 3 minutes ago, McLeod said: Nisam ni hteo da odgovaram ali ajde. Promasaj po svakom parametru koji si izneo, Jaramaz je imao najveci +- pa opet ne treba da resava utakmicu bas on i on je imao gresaka, ali u skladu sa ocekivanjima od njega puna kapa. Kao i Marinkovic iako je i on brljao na kraju. Kalinic triple single sto bi se reklo, sudarao se sa Lucicem celu utakmicu, nepostojeci na strani pomoci, primili smo brat bratu 20 lakih poena zbog njega, ali bravo za indeks 16. Gledaj malo utakmicu sledeci put ako mozes umesto sto cekas da se zavrsi da bi video statistiku. Poyy Nisam pominjao +- vec indeks. To sto ti ne vidis da je Jaramaz kao plej imao 0 asistencija, a Kalina kao krilo 7, mislim da nesto govori o tome ko sta gleda. Ne svadjam se, kazem da si rekao da je uzasan na obe strane i da nije ni za 6.igraca ne bih ni odgovarao, no tvoja stvar, svakako je jasno da ga hejtujes iako igra za Srbiju, mozes ga hejtovati u EL, ovde igra za tvoju zemlju, i igra dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 (edited) 3 minutes ago, McLeod said: I 20 lakih poena mahom njemu na dusu, nepovezanost u prvoj cetvrtini sve njegovo. Svi sutevi sa distance njegovi, svako nezatvaranje strane pomoci njegovo. Mozda je i do Karija, ne kazem, ko ce cetvorku da pokriva ko trojku i onda gubljenje u preuzimanju samo jebi ga, Lucic se gubi mnogo manje citav mec i mnogo je bolji u odbrani bio citav mec od njega. 94p primili preko kaline Edited August 25, 2022 by NikadProtivKaline 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 1 minute ago, uini said: pri tome svemu, igrao backup pleja odjednom Mozda jedini bas ozbiljan fejl Karija veceras. To nas je ubilo i vracalo ih je pet puta. Razumem da ne moze Jaramaz da igra full 20 minuta u drugom, ali Guduric u prvoj utakmici da se stavi tu bukvalno nidje veze. Kalinic, Marinkovic, pa i Jokic da prenese loptu mi je bolja opcija od ovoga sto smo gledali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 1 minute ago, Horium said: Meni je ipak Milutinov utisak veceri, da proste ovi NBA olimpijci. Kakva je to centarcina, suvim zlatom da ga placas. Jes, izađe Jokić, ali džaba, uvođenjem Milutinova protivničkoj ekipi opet daješ veliki problem, jer ne umeju da se nose sa njim. Grci to nemaju. Zaista mi je neverovatno kako njega ne angažuje neka NBA ekipa da bude back up centar. Pogledao sam čitav NBA plej of i tvrdim da su NBA treneri i skauti jednostavno slepi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 https://twitter.com/i/status/1562892877536997377 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Haha Dorsey kuka što je samo Janis izvodio bacanja za celu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 2 minutes ago, Crni said: Nisam pominjao +- vec indeks. To sto ti ne vidis da je Jaramaz kao plej imao 0 asistencija, a Kalina kao krilo 7, mislim da nesto govori o tome ko sta gleda. Ne svadjam se, kazem da si rekao da je uzasan na obe strane i da nije ni za 6.igraca ne bih ni odgovarao, no tvoja stvar, svakako je jasno da ga hejtujes iako igra za Srbiju, mozes ga hejtovati u EL, ovde igra za tvoju zemlju, i igra dobro! Tako je, sve je jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Just now, McLeod said: Mozda jedini bas ozbiljan fejl Karija veceras. To nas je ubilo i vracalo ih je pet puta. Razumem da ne moze Jaramaz da igra full 20 minuta u drugom, ali Guduric u prvoj utakmici da se stavi tu bukvalno nidje veze. Kalinic, Marinkovic, pa i Jokic da prenese loptu mi je bolja opcija od ovoga sto smo gledali. dobro je guduric to izneo, nikakav fejl tu nije bio. ali bio bi da je terao ljude koje pominjes da prenose loptu 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Sjajan mec, sjajna pobeda! I to bez prvog pleja velikim delom meca. Micica lagano mozemo cekati do 1/4 finala ako ce to biti dovoljno vreme da se zaleci zglob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 22 minutes ago, McLeod said: Od njega se ocekuje da bude treci covek ovde, a nije ni sesti. Ajde ovako: Prvi asistent - 7 asistencija Drugi skakač sa 6 skokova, najbolji u ofanzivnom skoku, svaki je bio jako bitan Drugi po indeksu - 16 Drugi po -+ sa +11 sa njime na terenu Jedina gruba greška ova izgubljena od Kalatesa i to je to. Sve u svemu, ja odmah sada da potpišem da svaku tekmu kod nas 7. najbolji igrač ima ove brojke. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 1 minute ago, fillam said: Haha Dorsey kuka što je samo Janis izvodio bacanja za celu utakmicu. Zaboravio da spomene jedno 30 koraka koje nisu sudili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 5 minutes ago, McLeod said: P.S. Svasta sam dozivljavao za 15 i kusur godina na ovom PDFu ali jos nisam doziveo da me neko prozove da sam Grobar. Obrnuta igrica. Pa pokusavaju da ti skinu madjiju. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 2 minutes ago, uini said: dobro je guduric to izneo, nikakav fejl tu nije bio. ali bio bi da je terao ljude koje pominjes da prenose loptu Osim sto nismo dali kos i sto smo izgubili tri lopte i +9 za minut i po al osim toga skroz ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts