bergkamp bcd Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 (edited) @Snjofko U potpunosti se slazem sa tobom i sve sto si napisao je bila praksa u reprezentacijama Argentine, Spanije, Litvanija ... ali to kod nas nikada nije bio slucaj. Da imamo izgradjen kult reprezentacije, ali i da igraci zele da igraju i u poznim godinama, samo bi ubacivali nove i mlade igrace na pozicijima na kojima vise nema starih asova. Upravo zbog prakse da se niko ne zadrzava u reprezentaciji nakon 30. rodjendana (ili 31., 32.) imamo situaciju da ne igramo OI jer se Vasa povredio, Bogdan i Guduric ne igraju, pa se sve svelo na Avramovica i Andjusica. Da se ne lazemo, vrhunski igraci kod nas su Micic, Bogdan, Lucic, Kalinic, Jokic i Milutinov. Eventualno jos Guduric i Bjelica, ostalo su igraci zadatka. Edited June 14, 2022 by goldberg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Pa jeste i to nam je super i svako ko ocekuje nesto vise od toga je nerealan. Nek oni guraju jos nekoliko godina i polako nek upadaju Poku, Djurisic, Jovic... i plus neki za koje sad nismo ni culi, a za par godina ce biti vrhunski igraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Cek Jokic javno rekao da ce igrati ako igraju najbolji i sad mi da se brinemo sto on mozda nece doci ako ne igra Bogdanovic? Pa ja ga ne bih zvao sve i da naturalizujemo Durenta pa da igra u petorci Micic, Bogdanovic, Durent, Bjelica, Jokic! Sta ce nam takav igrac koji javno ucenjuje i dolazi samo da nas casti prisustvom? Je l treba na kraju i pare da skupljamo da mu damo? Cuj molim te, igrace ako igraju najbolji. Ako ti nije cast da igras za reprzenaticiju i predstavis svoju zemlju makar igrao sa amaterima, onda nemoj ni da igras. 1 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 6 hours ago, Redstar0356 said: Cek Jokic javno rekao da ce igrati ako igraju najbolji i Kome i kad je to rekao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zvanicno-srbija-napada-evropsko-zlato-sa-nikolom-jokicem/422712 https://sportklub.rs/kosarka/eurobasket/tarlac-jokic-potvrdio-da-ce-igrati-za-srbiju/?ref=push Edited June 15, 2022 by Miki28 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Ideeeemoooooo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) Takodje nisu rekli decidno da nece Bogdan igrati, vec da prate stanje. Edited June 15, 2022 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 10 minutes ago, Miki28 said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zvanicno-srbija-napada-evropsko-zlato-sa-nikolom-jokicem/422712 https://sportklub.rs/kosarka/eurobasket/tarlac-jokic-potvrdio-da-ce-igrati-za-srbiju/?ref=push šteta 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 A Bogdan kao povredjen, cimanje mu je da igra za repku… 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 To sam i ja pisao ovde za Bogdana. Joooj, bre, samo mracite, podjimo na zlato, na zlatooo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Dakle gledacemo duel Jokic vs Janis u kvalifikacijama za svetsko. 🤯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Ajde, Bogdane, utrljavaj rakije na to koleno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) 3 minutes ago, Snjofko said: Ajde, Bogdane, utrljavaj rakije na to koleno! Nije morao da trlja rakije na koleno kad je isao da gleda tekme u Pionir...tada ga nije bolelo. Folirant. Edited June 15, 2022 by deez nuts. 1 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Ne igra Bogdan...još Teodosić da otkaže, pa da konačno stigne to zlato. 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Drago mi je da sam nazvao onaj topik "Jokić u reprezentaciji", ne "Jokić van reprezentacije". Koji ono forumaš beše upućen da će Nikola igrati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 E, ali njemu treba 6-7 meseci da zaleci koleno da bi mogao tamo oko nove godine da izdrzi kao prasinar koji coskari 10-15mpg. Smehotresna olimpijada. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Dajte Bogdanu broj one Marijane (ne Mateus). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 5 minutes ago, Darko said: Drago mi je da sam nazvao onaj topik "Jokić u reprezentaciji", ne "Jokić van reprezentacije". Koji ono forumaš beše upućen da će Nikola igrati? @Drug Crni Mislim da je on.Nek se javi pa da potvrdi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Ako se daju Jokicu kljucevi repstacije i odlucimo da imitiramo Denver, ko bi vama usao u 12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Taj sam. Izgleda. On 5/16/2022 at 10:11 PM, Drug Crni said: Igrace. Pisao sam i kako ce se pripremama prikljuciti malo kasnije. Sve u dogovoru sa selektorom. Pa,kad ce igrati EP,neka ovo "kasnjenje" na pripreme bude novi izvor za sledeci krug pljuvacine po njemu..pri cemu (ponavljam) sve sam samo ne Jokicev fan/svedok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 4 minutes ago, Snjofko said: Ako se daju Jokicu kljucevi repstacije i odlucimo da imitiramo Denver, ko bi vama usao u 12? Ako ćemo da imitiramo Denver bolje je da se ne takmičimo. 9 hours ago, Redstar0356 said: Cek Jokic javno rekao da ce igrati ako igraju najbolji i sad mi da se brinemo sto on mozda nece doci ako ne igra Bogdanovic? Pa ja ga ne bih zvao sve i da naturalizujemo Durenta pa da igra u petorci Micic, Bogdanovic, Durent, Bjelica, Jokic! Sta ce nam takav igrac koji javno ucenjuje i dolazi samo da nas casti prisustvom? Je l treba na kraju i pare da skupljamo da mu damo? Cuj molim te, igrace ako igraju najbolji. Ako ti nije cast da igras za reprzenaticiju i predstavis svoju zemlju makar igrao sa amaterima, onda nemoj ni da igras. Amin. Što nije prestao da igra za Denver kad su se povredili MPJ i Džamal, kad ne igraju "najbolji"? Aha, tamo plaćaju. Ništa onda. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 59 minutes ago, Pero_Cameron said: Dakle gledacemo duel Jokic vs Janis u kvalifikacijama za svetsko. 🤯 Jokic>Janis😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Jokic, po meni, mora biti taj point center i da je glavni, sa tim da naravno ne treba kopirati skroz Denver. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Ma Jokić je glavni, nema sumnje, ali nadam se ne u smislu da apsolutno sve i svja ide preko njega. Neće moći tako da se igra i mislim da to i Kari zna; reprezentacija nije Denver niti to treba da bude. Ja verujem da Pešić može da sklopi tim, samo se nadam da nas Jokić ovaj put ne čašćava prisustvom kao 2019. te da ima bar minimum motivacije da igra. A da će igrati se znalo kad je Miško objavio onu sliku u reprezentativnom dresu. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) 12 minutes ago, Drug Crni said: Taj sam. Izgleda. Pisao sam i kako ce se pripremama prikljuciti malo kasnije. Sve u dogovoru sa selektorom. Pa,kad ce igrati EP,neka ovo "kasnjenje" na pripreme bude novi izvor za sledeci krug pljuvacine po njemu..pri cemu (ponavljam) sve sam samo ne Jokicev fan/svedok Ja mislim da se pljuvalo kad je bilo vreme i mesto da se pljuje, kao sto se hvalilo i dizalo u nebesa kada je bilo vreme i mesto za to. Niko normalan ga nece pljuvati zbog kasnjenja zbog pravila NBA-a. Da vratim vreme, opet bih Jokica pljuvao svaki put kad je odbio, zdravo je to. Ko sta ga sad hvalim i radujem se kad igra. Nemoj sad i da ispada prica da je eto on svetac i da su sad u pravu svi koji su ga branili kad je odbijao. Svaki slucaj je pojedinacan, sad je uradio ono sto bi trebala da bude normalna stvar, ranije je umeo da ispadne govno. Ne moze igrac odbiti reprezentaciju cetiri puta i da se pravimo da je normalno, nezdravo je to za reprezentaciju. Nek svako zna sta ga ceka ako odbije, samo bez vredjanja, pretnji i fizickog nasilja. Preki pogledi kad prolazi ulicom 😁 Edited June 15, 2022 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts