Wingwalker Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) dajte Bobiju već sobajle da se ugradi ona Iron-man mašinica od Roberta Daunija mlađeg... nema nam druge...kakve Bjelice, Avrami&Andjuši. Kokoškovu glava spinuje na pesto bpm. Edited June 30, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Znači, povređeni su i Kalinić, Bjelica i Micić. Kamen na kamenu neće ostati do Olimpijade. 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Igramo sa neugranim timom, plus povrede. Bitno je samo da se dobije, jos 2 utakmice do cilja. Posle ima vremena da se stvari dovedu na zeljeni nivo. Bez Jovica na OI, kako prenosi mocartsport 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 (edited) 9 hours ago, Don Juan said: Utisak večeri - skaču Bobi još jedan naš ispod našeg koša, dotrčava Filipinac sa metar i žilet i oduzima im loptu. Mora ovo mnogo, mnogo bolje. Cenim da smo trebali i mi Filipa u repku. edit: Kakvi su oni tajmauti sto Kokoskov radi? na centru terena sa pomocnim osobljem? i zasto se odrzavaju uopste OI kad nisu prosle godine? Ne bi bilo prvi put da se nisu odigrale. Ovako ako se plasiramo na OI cemo zavrsiti negde oko 7-14 mesta ( ako ima 14 reprezentacija :) ) sto ce se lose odraziti na nas bodovni saldo na rang listi. Edited July 1, 2021 by Tomiprunet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Just now, Tomiprunet said: Cenim da smo trebali i mi Filipa u repku. Oprosti mu sine ne zna sta pise. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Kako je krenulo, neka se spreme on, Zagorac i Dangubić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 23 minutes ago, Tomiprunet said: Cenim da smo trebali i mi Filipa u repku. edit: Kakvi su oni tajmauti sto Kokoskov radi? na centru terena sa pomocnim osobljem? i zasto se odrzavaju uopste OI kad nisu prosle godine? Ne bi bilo prvi put da se nisu odigrale. Ovako ako se plasiramo na OI cemo zavrsiti negde oko 7-14 mesta ( ako ima 14 reprezentacija 🙂 ) sto ce se lose odraziti na nas bodovni saldo na rang listi. @Laki21 kad procita 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Palim TV negde sredinom 4/4, vidim postava sa Dobricem na 4 i bi mi zlo. Ali salu na stranu, pored tolikih povreda i promena u sastavu za samo jedan dan, samo pobeda se pise, idemo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 (edited) 56 minutes ago, Barkley#34 said: Kako je krenulo, neka se spreme on, Zagorac i Dangubić. Ipak nam treba plej. Gde li su i šta rade Ilija Đoković i Stefan Peno? Edited July 1, 2021 by Issey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Đoković je beše povređen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 27 minutes ago, Issey said: Ipak nam treba plej. Gde li su i šta rade Ilija Đoković i Stefan Peno? ako bogdan može da igra, okej smo u broju organizatora i u činjenici da i vaso i teo mogu na SG, tj u paru da igraju. jedini problemčić je što mi se čini da nisu dobre šanse da bogdan zaigra. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Ma pitanje je za pola tima. Protiv dva skromna tima koji su došli da nas biju i pošteno nas namuče (na stranu što smo mi očekivali šetnju po parku), već nam se povredilo 4 igrača, od kojih je jedan već otpao. Duge sezone, kratko vreme priprema dolazi na naplatu. Ako se plasiramo, pitanje je koji sastav će ići u Tokio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Evo zasto nikad ne volim sest meseci, godinu dana ranije da pravim onih idealnih dvanaest. Jer nas apsolutno uvek zadese povrede, otkazi i razna sranja. Neverovatan maler nas tera ovo leto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Kao i pred ono EP. Što napisa Kejos, deluje da niko nema ovoliko otkaza. Kao da nam je fabrika stakla sponzor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 To EP je na kraju bila jedna od lepših reprezentativnih priča, za mene bar. Meni najdraža medalja ove generacije. Bogdan bolje izgleda na terenu, tako da kakav je ludak on će doći da igra, problem je što deluje da će Atlanta ići do kraja. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Ako bi Bogdan nekim cudom zaigrao na kraju, to bi bio neverovatan boost za ekipu i u psiholoskom, i u kvalitativnom smislu jer je nas najbolji igrac posle dzokeja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Rekoh vam već, doći će direktno u Japan u punoj formi posle finala, na krilima osvojene titule. 4 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 54 minutes ago, Barkley#34 said: Đoković je beše povređen. Holy Mother fucker ne i on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Jovke raptura mišića, kaže kss Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Mene zanima hoće li se odigrati neka utakmica u Areni. Jesmo li iskeširali 2 miliona za kvalifikacioni turnir da bi se igralo u sauni poznatoj pod nazivom hala Pionir/Aleksandar Nikolić? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Sutra dakle na Portoriko, vidim da su odigrali neizvesnu utakmicu sa Italijanima. Steta sto nigde nije bilo prenosa. Jedina dva poznata igraca su im Gian Clavell i Gary Browne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Ne znam kako vi, ali imam neki loš predosećaj u vezi ovog turnira. 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyot Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Znači, nisam jedini.. (pu pu pu puuu) Koliko sam ispratio, do sad su samo Kanada i Slovenija polazale nešto. Ovo ostalo,računajući nas - duplo golo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 8 hours ago, Barkley#34 said: Rekoh vam već, doći će direktno u Japan u punoj formi posle finala, na krilima osvojene titule. Sta, da ne odradi ni dan priprema sa momcima i da ne zna ni 3 akcije? I onda da dodje ravno na OI? Pa nije on Nowitzki, a i ne bi bilo fer prema ostalima. Nece da moze 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 1 hour ago, drgnk said: Ne znam kako vi, ali imam neki loš predosećaj u vezi ovog turnira. 🙄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts