laki pepe Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Ako se dobri sjecam Dudini pomocnici su bili Kesar, Nikitovic, Saletov Muta i Antonic. Mislim da je izbor Mikojevica i Jovanovica veliki iskorak i da to treba pohvaliti. Ne mislim da su zanatski Kesar, Nikitovic i Antonic losi, ali svaki ima svoje felere. Kesar i Nikitovic su od prvih dana svoje karijere slovili za menadzerske trenere, suvise su isli linijom manjeg otpora, nikada nisu pokusali izgraditi autoritet. Antonic se davno pozdravio sa karijerom prvog trenera pa i pored moguce velikog doprinosa rezultatima on nije kandidat za neku visu poziciju. Nesto kao Gavrilo u Zvezdi. O Muti ne vrijedi trositi rijeci. Sustinski, proslo je dobrih deset godina, a nije se kroz reprezentaciju dalo sanse nekom perspektivnom treneru da se razvije. Neki Trifa, Sasa O, Luka Pavicevic, Lukic, Dzikic su trebali biti sistemski testirani kroz mladu, univerzitetsku i konacno da dobiju mjesto pomocnika. Svakako i nasi treneri preko bare. Moze se reci da su ostali u medjuprostoru, suvise dobri za pomocnike, nedovoljno dobri za glavne. Zato postujem izbor ove dvojice trenera. Za razliku od prethodnih pomocnika grade svoje ime. Jeste da obojica rade u "menadzerskim" timovima, ali 10 godina u Megi sa gomilom top talenata i prepoznatljiva igra FMP-a cine ovu dvojicu kandidata vrijednim ulaganja. Za ostale selekcije obavezno treba razmotriti Borka Radovica, americke djake, mozda Gvozdica, Vladu Djokica. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 1 hour ago, Stoned Laki21 said: Posle bolnog prizemljenja letos, sad me opet neki hype puca polako 🙂 Isto i mene, sad dok sam pratio zdrebence za OI kvalifikacije, leptirici mi samo rade u stomaku :) Nama malo treba da nas spuca hajp oko kosarke, realno :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 5, 2019 Author Share Posted December 5, 2019 Samo da smo se resili onog pajaca Mute Nikolica.Svidja mi se izbor pomocnika svakako velika stvar i za Milojevica i Jovanovica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 19 hours ago, Laki Marvini said: Ako već moramo da pojedemo govno (sveopšte komercijalizacije apsolutno svakog segmenta društva) ne moramo još i da vičemo da je ukusno Lepo rečeno i veoma široko primenljivo u praksi. 👍 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 (edited) sanjam tako sinoć kako idem preko trga nikole pašića, makar podseća i nalećem na tumara tako on okolo sa zidarskom flašom zaječarca u ruci (plava etiketa, to je valjda onaj pšenični?) koju je već otprilike sljuštio. izgleda kao da je leto, pošto fura neku jednako svetlo-plavu maju sa kratkim rukavima i izgleda prilično potišteno; ja sam u fazonu wtf videće te ljudi s'tom flajkom i diskretno je pokupim, nije se opirao. sledeća scena, otvara mi vrata od sobe koja neodoljivo podseća na moju kada sam bio klinja, OPET sa flajkom piva u ruci i kao ćaskamo. realno smalltalk. pričam ja njemu kako sam u retkim trenucima u kojima sam imao prilike da odigram basket protiv profi košarkaša, kapirao koliko sam bespomoćan. nikola prevrće očima, čak se ni ne pravi da ga zanima. okej, vidim ja, smalltalk ne fercera, uletim klizeći sa "pa dobro čoveče što šiješ ovo pivo non-stop" (nisam pitao zašto zaječarac, sry boki) a on kao "ma pusti, rekao mi onaj trener da pretrčim 70 kilometara u cugu, ja trčao trčao i smorio se". ja očigledno ne kapiram da je san ali mi tih 70km nešto previše čak i u ovoj nadrealiji i kao "ma jesil siguran, mnogo je to" ma kaže, "gde mnogo, branko lazić ponekad istrči 200 kilometara". ja: "okej" e moi uini : i edit: zaboravih kraj zbog kojeg sve ovo pišem. izlazim iz sobe koja opasno liči na moju kada sam bio klinja i skapiram da ga nisam pitao da li će igrati za repku. ko zna zašto je to dobro. Edited December 8, 2019 by uini 5 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 2 minutes ago, uini said: sanjam tako sinoć kako idem preko trga nikole pašića, makar podseća i nalećem na tumara tako on okolo sa zidarskom flašom zaječarca u ruci (plava etiketa, to je valjda onaj pšenični?) koju je već otprilike sljuštio. izgleda kao da je leto, pošto fura neku jednako svetlo-plavu maju sa kratkim rukavima i izgleda prilično potišteno; ja sam u fazonu wtf videće te ljudi s'tom flajkom i diskretno je pokupim, nije se opirao. sledeća scena, otvara mi vrata od sobe koja neodoljivo podseća na moju kada sam bio klinja, OPET sa flajkom piva u ruci i kao ćaskamo. realno smalltalk. pričam ja njemu kako sam u retkim trenucima u kojima sam imao prilike da odigram basket protiv profi košarkaša, kapirao koliko sam bespomoćan. nikola prevrće očima, čak se ni ne pravi da ga zanima. okej, vidim ja, smalltalk ne fercera, uletim klizeći sa "pa dobro čoveče što šiješ ovo pivo non-stop" (nisam pitao zašto zaječarac, sry boki) a on kao "ma pusti, rekao mi onaj trener da pretrčim 70 kilometara u cugu, ja trčao trčao i smorio se". ja očigledno ne kapiram da je san ali mi tih 70km nešto previše čak i u ovoj nadrealiji i kao "ma jesil siguran, mnogo je to" ma kaže, "gde mnogo, branko lazić ponekad istrči 200 kilometara". ja: "okej" e moi uini : i Opominje te podsvest da treba da kupis pivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 pustiću bokija da odgovori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Sta ti decko sanjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Je l si ga pitao da li će igrati za moj fantazi tim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 On 12/5/2019 at 5:20 PM, laki pepe said: Sustinski, proslo je dobrih deset godina, a nije se kroz reprezentaciju dalo sanse nekom perspektivnom treneru da se razvije. Neki Trifa, Sasa O, Luka Pavicevic, Lukic, Dzikic su trebali biti sistemski testirani kroz mladu, univerzitetsku i konacno da dobiju mjesto pomocnika. Uh, Luka Pavićević je testiran, srećom ne na našoj seniorskoj reprezentaciji 😬 Uzgred, mislim da je u Đorđevićevom stručnom štabu do ove godine glavni čovjek bio Minić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Ja bih Luku rado vidio u nekom programu Saveza. Ok, nije za selektora, ali u mladjim selekcijama ili kao profesionalnog trenera uvijek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Najjaci deo ovog sna je kad Branko pretrci 200 km. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 5 hours ago, Kido from Junkovac said: Najjaci deo ovog sna je kad Branko pretrci 200 km. Pazi, to djeluje potpuno realno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 3 hours ago, Beonegro said: Pazi, to djeluje potpuno realno 😄 Meni ne deluje realno da Nikola ima problem sa alkoholom. Primeti kako mu je @uini lako oteo flasu, da Nikoli stvarno treba ta flasa, on bi zagradio to, ne bi moglo da mu se pridje na metar. Realnije je da je zavisnik od Josh-a i da je zato potegao i iz flajke. Sponzori mu salju ogromne kutije sa 24 nova ukusa mesecno, on je probach novih ukusa za Josh i sve ih voli. On ih jede krisom u onoj uinijevoj sobi iz detinjstva. ( Zato je ponekad pomalo pogubljen i ne sutira na utakmicama, jer mu Malone uvek vice Josh nakon svakog suta ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 . 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Nacrtano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 kaminsky ako preko nekoga treba da trazi drzavljanstvo a to je bircha. izgledaju kao burazeri i onda posle postavi uslov da mora brat bircha da igra, kao giannisov burazer 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaSRB93 Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Kaminsky izgleda isto kao Nikola Milojević (teniser) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Srećan 30. rođendan legendi naše reprezentativne košarke - Stefanu Birčeviću! Da Bog da zdravlja da te gledamo i na OI 2024. 😄 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 al u stonoteniskoj reprezentaciji ili kao skupljača loptica na teniskom turniru 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 2 minutes ago, Chaos Is Me said: al u stonoteniskoj reprezentaciji ili kao skupljača loptica na teniskom turniru Mislim da Južni potencira učešće na OI, pa makar i Birča bio član repke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 24 minutes ago, Chaos Is Me said: kao skupljača loptica na teniskom turniru Bircha be like: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 (edited) Bircevic ima medalja kao Stojakovic i Jokic zajedno. Edit-jbg greska, Pedja uzo bronzu 1999.godine. Edited December 13, 2019 by Bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Kad su ostali bili gadljivi na medalje neka ih je Birca sve pokupio. Mada dosta mu je, sada treba da pusti druge...ukoliko ih je prosla gadljivost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts