Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije

Mile1

Recommended Posts

Ma da, Pešić je zvao ovoliko igrača baš zato što se nije dogovorio sa Zvezdom da Petrušev i Davidovac igraju samo prvu. A i ovi iz Zvezde vragolani, dogovorili se sa Bugarima da CMM odigra prvu, a da drugu (bitnu za plasman na EP) ne igra, dok se sa Pešićem nisu dogovorili da dvojica pomenutih propuste totalno nebitnu Gruzuji. U poslednje vreme, u Srbiji se ubija kojekakvim teorijama zavere koje se vide svuda i u svemu.

• Like 1

Kakav Lakić takeover u Q4, tosenisamnado 😎

Balša je uspeo i mene da iznervira, ni višeg čoveka, ni većeg metiljavka. Ja bih ga izgurala iz reketa sa svojih cca 160 cm 🙄

Deca vrište Aleksaaaaa sve vreme. Kako bi drugarica i ja sumirale - Jokić je za odrasle muškarce, Bogdan za odrasle žene, Avramović za decu 😁❤️

• Like 1
  • Ha-ha 2

5 minutes ago, DameTime said:

Kakav Lakić takeover u Q4, tosenisamnado 😎

Balša je uspeo i mene da iznervira, ni višeg čoveka, ni većeg metiljavka. Ja bih ga izgurala iz reketa sa svojih cca 160 cm 🙄

Deca vrište Aleksaaaaa sve vreme. Kako bi drugarica i ja sumirale - Jokić je za odrasle muškarce, Bogdan za odrasle žene, Avramović za decu 😁❤️

Ajde Balša, ali Plavša. Ljudi se smejali na ove gluposti. Momak iskače na pogrešnu stranu pri odbrani pika 😆 Mislim da to nisam video nikad i još mlati rukama u prazno kao da je na nekim halucinogenima. Totalno je propao. Momak je osvajač olimpijske medalje. Neko se rodi da bude srećan.

• Like 1

3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Ajde Balša, ali Plavša. Ljudi se smejali na ove gluposti. Momak iskače na pogrešnu stranu pri odbrani pika 😆 Mislim da to nisam video nikad i još mlati rukama u prazno kao da je na nekim halucinogenima. Totalno je propao. Momak je osvajač olimpijske medalje. Neko se rodi da bude srećan.

Balša - Plavša, čak se i rimuje... 😂🥲

Utakmica je bila ranga beton lige. Izuzev Alekse i Jovića, preostali bekovi jedva da znaju loptu da driblaju kamoli da nešto organizuju. Od visokih ne zna se ko je gori ali Plavša je makar najkomičniji, čovek se kreće potpuno nasumično. Neka se i ovo završilo, nema ovde materijala za 12 najboljih ni u mnogo slabijim reprezentacijama, osim gore pomenute dvojice. Lepa poseta i to je to od lepote večeras.

• Like 1

Kari: 

- Nece biti velikih promena u sastavu za EP ako su svi igraci zdravi ali ce nekih biti, za vece promene nemamo vremena

- U kontaktu smo sa svim kandidatima

- Pripreme pocinju 28.7. u Beogradu, nastavljaju se u Pazovi
- Zvali Spanci, Francuzi, Nemci, Grci za prijateljske, odlucicemo sta nam odgovara 

- Igracemo 1 ili 2 u Beogradu pred prvenstvo
- Na kraju omiljena floskula "ako zelimo da budemo najbolji u Evropi, moramo da pobedimo sve".

IN KARI WE TRUST!

• Like 2
  • Love 3

Granitna odbrana naših. :classic_rolleyes:

Jovke je pogubio živce sa Balšom, prilikom skoro svakog prekida mu daje instrukcije i objašnjava mu šta da radi ali očito nije vredelo.

Petrušev se smorio pored terena.

Bitno je da smo upisali famozne bodove za fibinu rang listu. ❤️

Evo i mene iz Pionira.

Balša i Plavša imaju zajedno jednu moždanu vijugu a i nju su ostavili u svlačionici.

Kako moju staru dušu greje Jovićev old school playmaking. Kad još bude imao s kim da odigra, biće seksa.

Jović, Aleksa, Filip, to je to iz ovih prozora, ostali nastavite da trenirate.

Trifa, Lakić, Nakić, Beslać i ostali, prašinari bili, prašinari ostali.

Oba klinca, Bogoljub i Asim, ima tu dobrog štofa, samo da se iskroji kako treba.

Poseta na tribinama preko svih mojih očekivanja.

Sad još samo da se svi skupe zdravi i pravi i da se više uzme to zlato u septembru. Red je više, kad je bila 2002, pola Foruma tad išlo u vrtić.

• Like 2
  • Love 2

39 minutes ago, Barkley#34 said:

Ali kad je uzeo da prenosi loptu nije mi bilo dobro. Strašno su svi drveni. Jović tehnički i po svemu ostalom izgleda kao profi među početnicima.

Pakao 😁 Nesiguran dribling kod svih bekova sem Jovketa, Aleksa ide na svoje ludilo.

Samo sam čekala kad će Lakić&Nakić duo da izgubi loptu na pola driblinga. Ne brini ništa, Žocimir je spremio tabluuvugla za prvi trening 😁