Jump to content

Recommended Posts

Posted

Porazavajuce je koliko su nasi kosarkasi operisani od mozga i odbrane 1 na 1. Bukvalno cim izadju iz klupskog sistema gde napamet uce kretnje i sve, apsolutno se pogube i imaju 0 osecaja za bilo sta. 

• Like 3
Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Ovaj engleski Radulja se usro u Ristića.

Najbezvezniji kosarkas ikad, da je nizi samo 5cm, igrao bi u KK Vojvodina, a da je nizi 10cm, ne bi se ni bavio kosarkom. Glup i mekan, sve sto ti ne treba od centra. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Najbezvezniji kosarkas ikad, da je nizi samo 5cm, igrao bi u KK Vojvodina, a da je nizi 10cm, ne bi se ni bavio kosarkom. Glup i mekan, sve sto ti ne treba od centra. 

Na sve to malo brži od spomenika.

Gudura nas sjebao sa 3 lične, mogao je ovima da utrpa 50.

Posted
1 minute ago, realno *w said:

Ja i dalje mislim da ovo dobijamo 20+, samo zato što su ovi poluprofesionalna ekipa.

Kari ne bi smeo da bude na ovoj poziciji jedan dan nakon ove tekme.

I ja mislim, umoriće se oni ako ništa drugo. Ali bez obzira, ovo je blamantno poluvreme. Pojeo je Britanac matorog. Ne znam koji ću mu ovo više...

Posted
2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Neverovatno koliko poena primamo iz tih zadnjih napada protivnika. Neverovatno. Ovo je skandalozno poluvreme. Sramota.

Fali košarkaška inteligencija. 

Posted

Menzis ubi Ristica

Onako, ozbiljna sramota prvo poluvreme. Petrusev 4 napada zaredom u pocetku ostaje sa nizim igracem. Svi se sklanjaju i cekaju sta ce Gudura da uradi. Moze da bude jako gutavo.