Snjofko Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 ,,Pešiću stigla pojačanja za meč godine" U godini u kojoj cemo igratu finale SP, ova B92 budala od novinara mec godine naziva ovaj sto cemo dobiti 30 razlike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Trebali smo mi i Grčku dobiti 30 razlike, pa nismo, tako da je svakako meč godine, jer nam je potrebna pobjeda za prolaz. Jedinu nadu polazem u Guduru, da će odigrati kao protiv Grobara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 U kladionicama uopste u ponudi nema tip pobednik meca, vec samo hendikep od 29.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Posle kazu Jokaru ne zanima basket, a covek gleda prvu musku ligu Zapadhttps://www.instagram.com/reel/CpGdvqQgthw/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1d9eff14-e4f1-4d2f-8451-067536dc000e 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 On 2/24/2023 at 12:01 AM, DameTime said: Pa to je i poenta svega, čekali smo i Vasu, sklonio se Teo da ima ključeve tima, dobili smo ćorak (i šamar otrežnjenja od Italijana). O tome ja pričam, obojica su super za klubove dok se u reprezentaciji stalno čekaju neki napreci, treba im ovo, treba im ono... Kad me Gudura bude demantovao u nacionalnom timu, ja ću da mu skinem kapu. Hajde jos jedan krug price da smo EURO popusili zbog Vase. Svakako pomeni Tea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 5 hours ago, Snjofko said: ,,Pešiću stigla pojačanja za meč godine" U godini u kojoj cemo igratu finale SP, ova B92 budala od novinara mec godine naziva ovaj sto cemo dobiti 30 razlike A ako se ne plasiramo na SP, ovo ce nam svakako biti mec godine, zar ne? Lakse malo sa tim "igracemo finale SP". Prvo da se mi plasiramo, pa da vidimo ko igra za nas, a onda da vidimo ko igra i za nase protivnike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Ako se ne plasiramo, svalilti svu krivicu na FIBA mafiju, napustiti je i osnovati novo udruzenje sa Rusijom i bratskim nam narodima Afrike i Azije. Pa kad budemo igrali finale tog novog, pravednog takmicenja u okvirima tog novog udruzenja, to ce biti mec godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Opet ovaj sastav na papiru izgleda sasvim korektno. Samo da i igra bude takva, pa da zaboravimo ove kvalifikacije i okrenemo se sastavljanju tima za SP. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Sad nema ni Jaramaza. Ako se Jovicu nesto desi morace Guduric sve da radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 7 minutes ago, Del Piero said: Sad nema ni Jaramaza. Ako se Jovicu nesto desi morace Guduric sve da radi. ima i Avramović. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Avram, Gudurić i Petrušev da završavaju svaki napad, da se manemo bilo kakvih akcija i kombinacija 😁 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Idealna prilika za Guduru da me demantuje i da se pospem pepelom na forumu (verujte da neću imati problem da to uradim, samo da dobijemo). Ajmo! 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Velika stvar da je Jovke zdrav. Nadam se potpuno, jer nam je bas potreban. Gudura im sve preduslove da ponovi partiju protiv Turske, ako je vec previse da trazim partiju protiv Partizana. Avramovic je tip koji nam je falio protiv Grcke imajuci u vidu da nas je nosio u prvoj fazi kvalifikacija, moze uzeti par akcija 1 na 5 i pogoditi tezak sut. Na visokim pozicijama imamo sve preduslove da ubacimo vise od njih (i odbranimo manje, ma ko igrao sa druge strane). Najiskrenije se nadam da je Kari video sta Petrusev moze i kako se moze smisleno koristiti. Jbt, sta ja pisem, o cemu razmisljam....... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Teska vremena, @Geronimo, i feel you. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Intervju na Mozzartu sugerise da Pesic nije pozvao Nedovica iako je bio na raspolaganju. Dobro ce te poene da nadoknadi Jeremic 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 (edited) Izasao je roster Britanije, B sastav. U sustini C sastav. Adamu - Ellis - Horchler - Johnson - Lawson - Meckenzie - Menzies - Mockford - Watson-Gayle - Wheatle - Williams. Sem za Mockforda i Wheatlea (za drugog samo zbog tekme u Njukaslu) ni za koga nisam cuo ikada. Ubedjen sam da ovaj sastav ne bi bio u Top 5 u KLS. PS: Nisam zaboravio nikoga, braca napacena dolaze sa 11 igraca... Edited February 27, 2023 by Problem sa licnim greskama 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Quote "Bilo je jasno da mi koji igramo Evroligu nećemo moći da se odazovemo za Grčku, jer i mi i Partizan igramo svaku utakmicu kao finale zbog plasmana u plej-of, ali sam bio na raspolaganju za drugu utakmicu. Nemam fizički problem koji je mogao da me spreči da nastupim, ali rečeno mi je da nema potrebe da se forsira. Nije bila moja odluka, već odluka selektora. Tako je bilo i u prethodnom prozoru. Svestan sam da je delikatna situacija, da se igra utakmica za plasman na Svetsko prvenstvo i siguran sam da će momci to da izguraju, ali eto, krivo mi je što i ja ne mogu da pomognem u tom plasmanu", pojasnio je Nemanja Nedović u razgovoru za Mozzart Sport. da nije smesno bilo bi tuzno. Ne treba nam Nedovic, a imamo dva beka koja mogu da spuste dribling, a da ne izgube loptu. Od toga mozda jedan moze da probije nekog. Mozda najfrapantnije od svega je da mu Nedovic nije bio potreban ni za utakmicu u proslom prozoru sto je bila Turska kod kuce. Penzija pod hitno. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Sramotno, nema druge reči da se opiše. Sigurno da bi Nedović mogao pomoći jer je ekplozivan bek a takvih imamo još... Nijednog. I treba da nas nalupaju Britanci, možda se tad neko opameti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Bitno je bilo da se na sve strane opljune po Nedoviću i Zvezdi kako ga nije pustila... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Britanci skupili sve ljude koji igraju kosarku i nisu mogli da nadju dvanaestog. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 6 hours ago, Problem sa licnim greskama said: PS: Nisam zaboravio nikoga, braca napacena dolaze sa 11 igraca... Oni izgleda hoće fudbal da igraju 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Amin Adamu - plej u devetom timu u austrijskog ligi Quinn Ellis - plej u poslednjom timu u italijanskoj drugoj ligi Noah Horchler - krilo u Arisu Kyle Johnson - bek u pretposlednjem timu britanske lige Callum Lawson - krilo u drugoplasiranom timu islandske lige Kimbal Mackenzie - plej u drugoplasiranom timu britanske lige Aaron Menzies - centar u drugoplasiranom timu britanske lige Ben Mockford - plej u pretposlednjem timu britanske lige Jelani Watson-Gayle - plej u trecem timu britanske lige Carl Wheatle - krilni centar u treceplasiranom timu italijanske druge lige Jordan Williams - krilni centar u poslednjeplasiranom timu mađarske lige 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Pešić je sujetni matori kreten koji je odavno prestao da bude simpatičan. Šteta ako protraćimo prajm jednog od najboljih košarkaša u istoriji zbog ove tvrdoglave budale koja stavlja svoj ogroman legacy na talon zloupotrebljavajući svoje košarkaško ime i reputaciju iz prethodnih decenija. Daj da dobimo nekako ove britanske polu-amatere, pa da se vidi šta i kako dalje jer sa ovakvim čovekom na klupi nema uslova da reprezentacija igra košarku kakvu može da igra. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Btw, nama za reprezentaciju igra lik koji nema klub cele sezone. Zemlja košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts