Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbt ja pomesao Andjusica i Marinkovića....pa što Andjusica nisu zvali ima dve odlične sezone iza sebe dok ovaj nije mogao zadnje dve da se sastavi.

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Redstar0356 said:

Koliko je Marinkovic krš od igraca.

Micic je kao nacrtan za vodju 2nd unita. Teo je morao biti prvi plej i da igra sa Jokicem u petorci

4 minutes ago, PavNO1 said:

Tumor za oči.

A onda koliko je loš Petrušev da i ne igra?

Tu je i Kuridža.

Koprivica, Pecarski, Mišković, polako nestaju

• Like 1
Posted

skok opet nije dobar odokativno. to me stvarno deprimira, tu bi trebali da zhezhemo

steta sto schroder ne igra ali vidi se i taj (prvi) problem i bez njega. izgleda kao d smo izasli da se istrcimo, sto je okej.

• Like 2
Posted (edited)
34 minutes ago, realno *w said:

Treba ovde smanjiti minutažu Jokića. Ako ne mogu protiv ovakvih Nemaca da sami smisle napade, jbg.

Joj, dokle vise.. Igrace 35+ minuta svako vece, pa i 40 ako treba i sve ce ici preko njega.

Veca je potreba da se uigravamo sa Jokicem nego bez njega.

IMAMO JOKICA. TU JE.

Necemo deliti minutazu, nisu svi isti, Jokic je alfa i omega. Ako mu se nesto desi, bice isto sto i Sloveniji bez Doncica, Grckoj bez Janisa, Cikagu bez Dzordana, Voriorsima bez Karija...

Edited by Snjofko
Posted
9 minutes ago, uini said:

skok opet nije dobar odokativno. to me stvarno deprimira, tu bi trebali da zhezhemo

steta sto schroder ne igra ali vidi se i taj (prvi) problem i bez njega. izgleda kao d smo izasli da se istrcimo, sto je okej.

Po brojkama imali su dva offreb u 1/4 i još dva pri kraju 2/2. Problem je što deluje da su ih uglavnom pretvarali u poene.

• Like 1
Posted

Imamo velemajstore, imamo majstore, imamo sljakere, sve je kul.

Jedina briga mi je kome idu kljucevi u ruke kad su Vasa i Jokic out.

Nedara nikad nije napravio iskorak iz uloge volume skorera i kao takvog ga treba koristiti.

Jare je odgovorniji i inteligentniji igrac (nesto blize Jovicu i Pefiju, ali ne taj nivo kvaliteta).

• Like 3
Posted
1 minute ago, jedibojan said:

Imamo velemajstore, imamo majstore, imamo sljakere, sve je kul.

Jedina briga mi je kome idu kljucevi u ruke kad su Vasa i Jokic out.

Nedara nikad nije napravio iskorak iz uloge volume skorera i kao takvog ga treba koristiti.

Jare je odgovorniji i inteligentniji igrac (nesto blize Jovicu i Pefiju, ali ne taj nivo kvaliteta).

Imamo idealnog igrača za tu ulogu, ali je Kari odlučio da bude attention whore.

• Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted

Šta je zaboga sa Vanjom? Ajde, da zaboraviš da igraš košarku, ali kako zaboraviš izbačaj pri šutu koji si nekad imao, prava je misterija.

30 minutes ago, Redstar0356 said:

Koliko je Marinkovic krš od igraca.

Micic je kao nacrtan za vodju 2nd unita. Teo je morao biti prvi plej i da igra sa Jokicem u petorci

Ako hoćeš da daš 80 i primiš, 100 onda se slažem sa konstatacijom.

630_360_1471855179-9824.jpg

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Sector said:

Imamo idealnog igrača za tu ulogu, ali je Kari odlučio da bude attention whore.

Ako je Teo bio spreman da prihvati 10 minuta po utakmici

Posted
6 minutes ago, drgnk said:

Šta je zaboga sa Vanjom? Ajde, da zaboraviš da igraš košarku, ali kako zaboraviš izbačaj pri šutu koji si nekad imao, prava je misterija.

Ako hoćeš da daš 80 i primiš, 100 onda se slažem sa konstatacijom.

630_360_1471855179-9824.jpg

Bogami, kako igra Vasa odbranu na ovim utakmicama, nista manji krater u odbrani nije od Teodosica. Micic samo IZGLEDA zainteresovaniji za odbranu, al nije bas aktivniji.

• Like 2
  • Thanks 1