Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

1 minute ago, srlepajce said:

 

Ipak je ovo sa drust.mrezama neuporedivo sa onim pre 20god

 

 

to je jedna stavka. druga je što ne možeš da spremiš timsku odbranu za manje od metar dana a ni neki kompleksniji napad ako ekipa ne igra dugo zajedno

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Koliko je sve ljepše bilo nekada 😞 Svaki dan kupuješ "Žurnal" i "Sport" iako znaš da ništa drastično ne može da se promijeni za jedan dan. Ali želiš da vidiš neku novu sliku sa priprema, neki intervju, itd,itd....  Da sam neka vlast, prvo što bih uradio jeste ukidanje društvenih mreža. Danas kad je sve na izvolite, ubije ti neku čar za svim. 

Edited by PavNO1
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, UDresuKvinsiMilera said:

Hmmm....pricamo o tome da su kvalifikacioni prozori irelevantni u proceni nase ekipe za prvenstvo.Pricas o necemu sasvim trecem.No ne cudi me,rekao sam da nisi dosledan u diskusiji.

Ne, nisam ja nedosledan, nego ti ne pratiš.

 

Tvrdio sam da:

1) upravo rezultati iz prozora govore koliko je košarka u nekoj zemlji razvijena, jer nam to daje dobru ideju o poolu talenata koji jedna zemlja ima, ili nema

2) nasuprot tome, rezultati seniorske ekipe mogu više da skrivaju, nego da pokazuju pravu sliku razvoja košarke, a Slovenija je najbolji primjer toga, jer je njihova titula plod rijetkog sticaja okolnosti, od slučajnosti da se u tako maloj zemlji rode dva igrača kao što su Dragić i Dončić (gdje Dončić u pogledu košarkaškog razvoja ima vrlo malo veze sa Slovenijom, i to treba reći, Dončić je košarkaški proizvod Realovog sistema i trenerske hrabrosti Pabla Lasa), preko toga da je veliku ulogu u osvajanju trofeja imao naturalizovani Amerikanac, pa dalje preko činjenice da su prašinari oko ta 3 ozbiljna igrača savršeno kliknuli i da su pod trenerom koji je na našoj klupi djelovao blago autistično oni izgledali kao, što bi rekao Dulo, posada podmornice, pa do toga da su titulu osvojili na jednom od talentom najsiromašnijih prvenstava od 1989. naovamo, bar toliko unazad seže moje pamćenje.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Bojdo said:

Činjenica je da kompletni imamo najjači rosteru u Evropi. 

Činjenica je i da smo na SP 2019. imali najjači roster, pa su nas opamprčili baštenski patuljak, penzioner i što je rekao Gurke onaj dečko sa repovima što prodaje na buvljaku.

  • Like 3
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

Just now, Beonegro said:

Činjenica je i da smo na SP 2019. imali najjači roster, pa su nas opamprčili baštenski patuljak, penzioner i što je rekao Gurke onaj dečko sa repovima što prodaje na buvljaku.

Minus Teodosić, Kalinić, Nedović i Milosavljević.

Edited by drgnk
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

I za kraj najaktuelnija tema - Miloš Teodosić. 

“Ljudi koji su o tome trebali da pričaju su ispričali šta treba. Selektor, predsednik Saveza... Teodosić je naš drugar, naš kapiten, svima nam je žao što neće biti tu. Ali, na kraju dana to su odluke i bile su juče. Danas je nov dan i idemo dalje. Gledamo u budućnost ka Evropskom prvenstvu”, zaključio je Nikola Kalinić.

 

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, HAMMER said:

ili se jednostavno bodiroga ne desava u svakoj generaciji. ovaj tim sa bodirogom bi kao i onaj krajem 90ih i povrtkom 2000ih bio super sila.

nekako se brzo zaboravio njegov uticaj na igru i karakter na terenu. covek je bio hodajuci mismec a uz to i odlican u odbrani i kao ceri on top poslao mela po burek.

Ali kad Bodiroga ne igra na toj poziciji imaš Gurovića, Stojaka, Berića.

Nama sad kad bi se nedo bog povredio Bjelica na 4 bi imali Dedu i Simanića i pljuvali bi selektora što nije zvao Ilića.

Nije Birča slučajno legenda repke

Link to comment
Share on other sites

Braco (& sestre),veceras cemo bogougodno da pobedimo Slovence,pokazacemo da nismo zaboravili tradicionalne porodicne kosarkaske vrednosti, da se saberemo i u toj sabornosti docekamo najveci praznik kosarke - Evropsko prvenstvo.
Pocinje operacija nebeska udica

 

Spoiler

258408_pespatrj_fmob.jpg

:smiley50:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...