Babaduka Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Jedi piroćanac govna 6 5 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 (edited) 9 minutes ago, Kenozoik said: Godinama smo bili prinudjeni da gledamo mučenog Birču, Štimca, koji su ni krivi ni dužni upadali u roster zahvaljujući povredama igrača, jedan Avramović zaslužuje da bude nagradjen za igre i lojalnost repki u onim nesrećnim prozorima. Hoću da kažem, razumem te šta govoriš, ali ovo je naša realnost. Ne mogu svi da budu Jokić bb iq level, nije realno. Zapravo se slazem. Tragedija je sto je u pomenutom trio fantastiku - Stime, Birca, Avram - najbistriji verovatno Stimac 😄 A ako izuzmemo to nagradjivanje za prozorsku lojalnost, nemam nikakav osecaj da bi reprezentacija ista izgubila neigranjem Avramovica. 5 minutes ago, Babaduka said: Jedi piroćanac govna Ako me oci ne varaju, na zurci su i Nedovic i Jokic (toliko o neslaganju, kontam), Guduric i Milutinov. Vasa peva. Selektora nisu zvali? Edited August 9, 2022 by Casaubon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 3 minutes ago, Babaduka said: Jedi piroćanac govna Al ga Vasa purnja 🤣 Pa, prelepo, sigurno nije lako, ali nadam se da su se izgledali odnosi, ako je i bilo svadje, i da se nastavlja dalje u punom ritmu. Teo, legendo, hvala za sve ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 4 minutes ago, Casaubon said: nemam nikakav osecaj da bi reprezentacija ista izgubila neigranjem Avramovica. Reprezentacija u ovom trenutku neigranjem Avrama dobija Vanju Marinkovića, pa ti vidi 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Just now, Babaduka said: Jedi piroćanac govna A u pozadini, u razdraganom raspoloženju Micić i Jokić sa kojima je ovaj u "nepomirljivom sukobu". Uz to, Vasa još i zadimio. 🤣 🤣 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 11 minutes ago, Kenozoik said: Godinama smo bili prinudjeni da gledamo mučenog Birču, Štimca, koji su ni krivi ni dužni upadali u roster zahvaljujući povredama igrača, jedan Avramović zaslužuje da bude nagradjen za igre i lojalnost repki u onim nesrećnim prozorima. Hoću da kažem, razumem te šta govoriš, ali ovo je naša realnost. Ne mogu svi da budu Jokić bb iq level, nije realno. Štile nije upadao zbog povreda, već je razvaljivao gdje god da je kročio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 5 minutes ago, Casaubon said: Zapravo se slazem. Tragedija je sto je u pomenutom trio fantastiku - Stime, Birca, Avram - najbistriji verovatno Stimac 😄 A ako izuzmemo to nagradjivanje za prozorsku lojalnost, nemam nikakav osecaj da bi reprezentacija ista izgubila neigranjem Avramovica. Ako me oci ne varaju, na zurci su i Nedovic i Jokic (toliko o neslaganju, kontam) i Milutinov. Selektora nisu zvali? Pa svi su tu, cela reprezentacija plus i ako se ne varam Bogdan, Krstic, mislim i Ana Ivanovic. Teo na balkon da izadje sa zlatnim momcima ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 (edited) 3 minutes ago, Kenozoik said: Reprezentacija u ovom trenutku neigranjem Avrama dobija Vanju Marinkovića, pa ti vidi 🙂 Ozbiljan rebus. Avram koji sutira i kad ne treba, sagne glavu i glavinja prema kosu bez gledanja ili Vanja kojem nije ni do suta, ni do zivota ni do utakmice. Hmmm. Kakav izbor... Slamku da izvlacimo, jedino. Edited August 9, 2022 by Casaubon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 1 minute ago, Sector said: Štile nije upadao zbog povreda, već je razvaljivao gdje god da je kročio. Sećam se, još uvek pokušavam da zaboravim te traume 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Avram ima daleko veći voljni momenat od Vanje. Možda je problem nekonstantnost, ali onda isto možemo da kažemo i za Nedovića i Gudurića. Meni je ovo dovoljna preporuka za njega: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Kakav klip, najezio sam se. Dobro, bitno da su svi izgleda u dobrim odnosima, ako je ovo i bunt protiv Karija, neka uzmu EP uprkos Kariju 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 4 minutes ago, Casaubon said: Ozbiljan rebus. Avram koji sutira i kad ne treba, sagne glavu i glavinja prema kosu bez gledanja ili Vanja kojem nije ni do suta, ni do zivota ni do utakmice. Hmmm. Kakav izbor... Slamku da izvlacimo, jedino. Uvek onaj koji šutira više nego onaj ko ne šutira nikako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 (edited) 26 minutes ago, Kenozoik said: Uvek onaj koji šutira više nego onaj ko ne šutira nikako. Pazi, jednom sam cuo podelu radnika u drzavnim preduzecima - mogu biti lenji ili vredni, pametni ili glupi Vredan i pametan je ideal koji se retko srece - uvak koristan. Lenj i pametan - dosta cesta kombinacija, vata krivine, al kad radi ume da uradi nesto kako treba. Lenj i glup - Bezopasan, uprkos tome sto je glup. Sedi u cosku i ne radi nista. Nula, nistica. Vredan i glup - najopasnija sorta, to sto je taj u stanju da zasere kad pocne da se trudi, to pet pametnih ne moze da pokrpi. Cini mi se da podela radi i za kosarku. Edited August 9, 2022 by Casaubon 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Ne dirajte ga bre, Aleksaaaaa je budućnost. Uvek onaj koji hoće da igra i daje 100% od sebe na terenu, nego onaj koji se po istom vuče. A napredovaće on sigurno. 10 minutes ago, drgnk said: A u pozadini, u razdraganom raspoloženju Micić i Jokić sa kojima je ovaj u "nepomirljivom sukobu". Uz to, Vasa još i zadimio. 🤣 🤣 Ma kakvi sukobi, uvek ću pre poverovati u verziju sukoba selektor-igrač nego ovo. Pre 3 godine je bilo ne podnose se Jokić i Bogdan ili Jokić i Bjelica, sad Teo i Jokić ili Vasa i Teo... prazne priče. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Da cepidlacim, sa gotovo 28 godina, Avramovic nit ima kad da napreduje, nit je neka osobita buducnost , jer je cirka dve godine daleko od one tacke (famoznih 30) kad se kod nas igraci smaraju ispusenim mustiklama i penzionerima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Uh bas mi tesko da ovo gledam Sad ne verujem ni da je neko sranje bilo. Sve se nadam da je neki dogovor izmedju Karija i Tea Bas tuzno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 32 minutes ago, Babaduka said: Jedi piroćanac govna Tu je i Bogdan, "oporavlja se" i dalje... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Teo je uvijek dzek bio. Bravo Teo kapitenu. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Vasa sa pivom i cigarom aaaa Moj odabrani kapiten ❤ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Idemo jos jednom, ziveli svi! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Kalina koji se klanja 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Sve pozitivne stvari koje sam pisao su srusili za dan... I bura u taboru, i povrede, i svasta... Al ovaj snimak je nekako melem za dusu, najezio sam se... Teo, legendo! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Koliko kenjamo svi, zaboravimo u svemu da je kosarkaska reprezentacija pre svega emocija i lozenje. Pirocanska sujeto, nadam se da znas sta radis, dajem poverenje, nemoj da zajebes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 16 minutes ago, deez nuts. said: Tu je i Bogdan, "oporavlja se" i dalje... Nema Bobana. Sad je jasno da ga je Teodosić minirao ono leto pred Olimpijadu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Najžalije mi je što ipak nije još ovaj put tu i da uzme to zlato konačno više. Zaslužio ga je itekako 😞 Teo, majstore, kapa do poda. Najveći si !!! 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts