dekkard Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Za transparent: "Sueto, mi sa Vox92, te volkamo i zelkamo da osvojis zlato" "Samo srebro Saloa spasava!" [emoji41] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 "Sujeto mi te volimo!" ili "Sujeto Srbine!" "Mek je rekao finale!" - nece se ljutiti mek za ovaj stalking "Krvava Kolena!" ili uhvati 1 frejm od: Pa stampaj 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 "Ako ne donesete medalju, ukrašćemo neku od Jugoslavije." 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Van ovih sprdackih transparenata koje bih ostavio za fudbalske i rukometaske reprezentacije, izdvojio bih onaj koji najvise oslikava drajv ili moto ove skupine a koji glasi: "Mir u glavi, Vatra u srcu!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 mir u glavi, vatra u qrcu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Kad mi zena bude skakala po glavi da usisam a mec poceo, lepo cu joj reci - pusti me sa mirom u glavi i vatrom u srcu. Do jaja 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 4 minutes ago, Hamilton said: Kad mi zena bude skakala po glavi da usisam a mec poceo, lepo cu joj reci - pusti me sa mirom u glavi i vatrom u srcu. Do jaja 🙂 usisaj kuću kao srbija protivnika u vortex besmisla 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 4 minutes ago, Hamilton said: Kad mi zena bude skakala po glavi da usisam a mec poceo, lepo cu joj reci - pusti me sa mirom u glavi i vatrom u srcu. Do jaja 🙂 I dobices odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Moja ima 90+ kg. Mnogo je ovo shotova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 14 hours ago, mmajstor said: Van ovih sprdackih transparenata koje bih ostavio za fudbalske i rukometaske reprezentacije, izdvojio bih onaj koji najvise oslikava drajv ili moto ove skupine a koji glasi: "Mir u glavi, Vatra u srcu!" Mir u qrcu , vatra u srcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 2 hours ago, Hamilton said: Kad mi zena bude skakala po glavi da usisam a mec poceo, lepo cu joj reci - pusti me sa mirom u glavi i vatrom u srcu. Do jaja 🙂 Neiskusno... ako ti se ne trpe sotovi a zelis da izigravas dobrog muza, pred pocetak meca odes kao u prodavnicu da kupis neophodne potrepstine, a usput svratis u najblizi kafic da na miru odgledas tekmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummingbird Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 2 hours ago, Hamilton said: Kad mi zena bude skakala po glavi da usisam a mec poceo, lepo cu joj reci - pusti me sa mirom u glavi i vatrom u srcu. Do jaja 🙂 Ne, nego ces lepo da ustanes i da usisas kucu. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 3 minutes ago, hummingbird said: Ne, nego ces lepo da ustanes i da usisas kucu. Sa mirom u glavi i....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Kurcoboljom u srcu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Dva velika cigana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Teo prolazi kroz ozbiljnije treninge da bi bio spreman za pripreme nego sto je prolazio pred klupsku sezonu u zivotu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 On 6/20/2019 at 3:58 PM, hummingbird said: Ne, nego ces lepo da ustanes i da usisas kucu. Na vreme pre utakmice ili da zamoli lepo da se proces usisavanja odloži za 2 sata dok utakmica ne prođe jer moze doći do proaipanja grickalica i to. Završio sam sa papučarenjem pa da se vratim na temu: Rerko odvratna reklama za MIDEA sa košarkašima našim, ali baš mi je onako teška i odvratna. Da sam neki faktor u KSS nikad mi ono ne bi prošlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Ti si prvi centar Raduleee.... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Car je Radule. Jedan od nasih najzivopisnijih sportista. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Ali koliko se osušio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 1 minute ago, Green23 said: Ali koliko se osušio 3 nedelje na janjet`ni u domaji i cedice iz suva drena vodu ka` Marko Kraljevic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Radule je hodajuci rokenrol, neupitno uspesan sportista (istina, mozda je mogao da postigne i vise/bude bolji igrac) koji nije dozvolio da mu karijera pojede zivot niti da ga spreci da zivi zivot na nacin koji on zeli. Odigrao je karte koje su mu dodeljene maltene perfektno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 5 minutes ago, Horium said: Radule je hodajuci rokenrol, neupitno uspesan sportista (istina, mozda je mogao da postigne i vise/bude bolji igrac) koji nije dozvolio da mu karijera pojede zivot niti da ga spreci da zivi zivot na nacin koji on zeli. Odigrao je karte koje su mu dodeljene maltene perfektno. On i Milicic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Sa tim što je Milicic budala, a Radule normalan dečko 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts