realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jesam li propustio ili nije bilo nekih informacija o poenima protiv Poljske?
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Wook said: Kažu samo da je Vukčević bio među najefikasnijim. Ko kaže? Tj. odakle informacija? Nije izašao score za Poljsku. Mislim da će tekma u subotu i kup u MinKenu pokazati dosta toga i da će Kari dati ŝansu svima koji se bore za mesto.
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ko kaže? Tj. odakle informacija? Nije izašao score za Poljsku. Mislim da će tekma u subotu i kup u MinKenu pokazati dosta toga i da će Kari dati ŝansu svima koji se bore za mesto. Pročitao sam negde juče, ali da me ubiješ ne znam gde sam video. Kažu da je Vukčević dobro odigrao protiv Poljske. E da, nova sport, imaš vest od juče. 1
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote Što se tiče utakmica, deluje da se Tristan Vukčević prilično nameće za jedno od mesta među 12 odabranih… Iako su dueli sa Poljskom i prethodno sa Bosnom i Hercegovinom bili iza zatvorenih vrata, neki učinci igrača i statistički podaci su se ipak pojavili. „Orlovi“ su odigrali fantastičan meč protiv selekcije BiH, o čemu najbolje svedoči to što su čak tri četvrtine završili sa 30 ili više postignutih poena. Na kraju i više nego ubedljiv trijumf sa čak 37 razlike i prava poruka rivalima na početku priprema. Prema dostupnim informacijama, Nikola Jokić je dominirao i bio na asistenciju do tripl-dabla protiv rivala iz komšiluka – 20 poena, 19 skokova i devet asistencija. Odlični su bili i Filip Petrušev sa 20 i Tristan Vukčević sa 14 poena. Upravo se Vukčević dobro pokazao i u drugoj kontrolnoj utakmici protiv Poljske i bio među najefikasnijima. 1
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izgleda da je Vukčević taj 12-ti. Igra dobro, a Smajli je povreden. Videćemo još, ali meni se čini da bliži.
Uti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Karte protiv Slovenije su rasprodate ili jos nisu ni pustene u prodaju ?Vidim na sajtu da nisu dostupne...
Problem sa licnim greskama Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Idemo na Kipar s 15 igrača. Trifunović i Smailagić ostaju u Beogradu.
NikadProtivKaline Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago kad igramo nesto sto ce moci da se pogleda u prenosu?
Dzo23 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) Sutra protiv Grčke u 19:30, rts 1. Uz komentar neprevaziđenog Petra Dende. "Može za dva, može za tri, a može jako i do samog kraja". 😄 Edited 37 minutes ago by Dzo23 2 1
Recommended Posts