Jump to content

Recommended Posts

Posted
24 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Ko kaže? Tj. odakle informacija? Nije izašao score za Poljsku.

Mislim da će tekma u subotu i kup u MinKenu pokazati dosta toga i da će Kari dati ŝansu svima koji se bore za mesto. 

Pročitao sam negde juče, ali da me ubiješ ne znam gde sam video. Kažu da je Vukčević dobro odigrao protiv Poljske.

E da, nova sport, imaš vest od juče.

• Thanks 1
Posted

Što se tiče utakmica, deluje da se Tristan Vukčević prilično nameće za jedno od mesta među 12 odabranih… Iako su dueli sa Poljskom i prethodno sa Bosnom i Hercegovinom bili iza zatvorenih vrata, neki učinci igrača i statistički podaci su se ipak pojavili.

„Orlovi“ su odigrali fantastičan meč protiv selekcije BiH, o čemu najbolje svedoči to što su čak tri četvrtine završili sa 30 ili više postignutih poena. Na kraju i više nego ubedljiv trijumf sa čak 37 razlike i prava poruka rivalima na početku priprema. Prema dostupnim informacijama, Nikola Jokić je dominirao i bio na asistenciju do tripl-dabla protiv rivala iz komšiluka – 20 poena, 19 skokova i devet asistencija. Odlični su bili i Filip Petrušev sa 20 i Tristan Vukčević sa 14 poena.

Upravo se Vukčević dobro pokazao i u drugoj kontrolnoj utakmici protiv Poljske i bio među najefikasnijima.

• Like 1
Posted

Izgleda da je Vukčević taj 12-ti. Igra dobro, a Smajli je povreden. Videćemo još, ali meni se čini da bliži.

Posted

Karte protiv Slovenije su rasprodate ili jos nisu ni pustene u prodaju ?Vidim na sajtu da nisu dostupne...

Posted (edited)

Sutra protiv Grčke u 19:30, rts 1. Uz komentar neprevaziđenog Petra Dende. "Može za dva, može za tri, a može jako i do samog kraja". 😄

Edited by Dzo23
  • Like 2
  • Thanks 1